Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KD88FGAS

LUDZIE MAJA CORAZ PIEKNIEJSZE ZĘBY!TERAZ CIEZKO SPOTKAC KOGOS Z BRZYDKIMI ZEBAMI

Polecane posty

Gość KD88FGAS

MLODZI LUDZIE MAJA SLICZNE ZEBY z tego co widze to ciezko spotkac teraz kogos mlodego z brzydkimi i nieleczonymi zebami

Gość dfdgfhjgjh
oj to chyba obracasz sie wsrod samych bogaczy ze sztucznymi wybielonymi zebami :O nie kazdego stac na nowe zeby

Gość hgg
bo ludzie są teraz bogaci i stać ich na dentystę, aparaty, mosty, korony, licówki, implanty

Gość dfdgfhjgjh
taaa jak kradną to stac, jak ktos marnie zarabia to nie stac

Gość hgg
są bogaci, do ortodontów czeka się nieraz tygodniami, tyle chętnych. Ludzi na to stać!!

Gość jdakdjasnf
tak, mnóstwo osób prostuje zęby. też mam aparat i ostatnio zrobiło mi się żal koleżanki, która jest śliczna, ale ma krzywe zęby i nie stać jej na wyprostowanie. kiedyś nikt nie zwracałby uwagi na taką wadę, sam wygląd też nie był aż tak istotny, a w obecnych czasach mamy wyścig po urodę.

Gość dfdgfhjgjh
Nie trzeba być bogaczem, żeby zainwestować w szczoteczkę, pastę i płyn do płukania jamy ustnej. no wiesz jak ktos ma bardzo zniszczone zeby to raczej niewiele pomoże.

Gość jonesowna w pieleszach
nie mi się dziś nie chceeeeeeeee

Gość hmm*hmm
niektorzy maja sabe zęby i chociazby je myli 6 razy dziennie to i tak sie psuja ,mam taka kolezanke bardzo dba o zeby a i tak co chwile ma leczone.

Gość hgg
hmm, bzdura. Nie chodzi być myć zęby, tylko żeby je umyć

Gość pitusritubd
bo ludzie zaczeli o siebie dbac :) sama zainwestowałam w zeby, wydawałam juz duze pieniadze a czeka mnie jeszcze troche wydatkow. Mam juz aparat poszerzajacy szczeke, za pol roku bede miala staly. Ale co sie nie zrobi dla urody :P

Gość hgg
a dbają o siebie, bo ich na to stać

Gość pitusritubd
no właśnie to jest śmieszne, że teraz wszystko poszło do góry, zarabiamy śmieszne pieniądze a ludzie wydają ich coraz więcej :D

Gość 5341987857487
ja spotykam na placu zabaw jedna mloda mame - calkiem mila i kultralna osoba - ma jakies 25 lat i chyba ju tylko ze cztery czarne zeby.... okropienstwo! synek do tego ma 4 lata a wazy chyba ze 30kg a maz wiecznie z piwem na tym placu zabaw z nimi siedzi.... bieda to czy co ?

Gość Gajajtmdtmdw
Nie wiem może innych stać, mnie nie, a mam bardzo krzywe żeby, tak że aż sprawiają mi ból..

Gość Gajajtmdtmdw
Smutno mi czasami że ktoś ma aparat, bo jeden ząbek ma przekrzywiony, a ja cały łuk rozjebany i dupa :(

Gość Gajajtmdtmdw
Teraz myślę o samobójstwie, za dużo cierpienia przez te zęby, mam tylko 60 zł, w sam raz na trójkę wciągania, przynajmniej umrę godnie.

Gość hfhfhfhdh
niekoniecznie są bogaci. teraz mozna zęby leczyc na raty tak samo na raty zakladac aparat. ja mialam ambitny plan zarobic i odlozyc na aparat ale niestety musialabym chyba z 3 lata zbierac wiec musialam poprosic dziadka. a gdyby nie miala takiej mozliwosci to do konca zycia mialabym krzywe.

nie mam dwoch zebow 22lata i 4 leczonych kanalowo wiec nie przesadzajmy ale faktycznie ci mlodsi maja ladne np. moja siostra dba o zeby jest w tym i moja zasluga zaczalem myc zeby jak poszlem na studia moja mama zawsze powtarzala mi ze stracila zeby jak byla ze mna w ciazy zwalam to glownie na rodzicow

ogolnie moi rodzice uwazaja ze dbanie o zeby to zbytek jest niemeskie lalusiowate a do dentysty powinno sie chodzic tylko jesli nie da sie wytrzymac bolu po to zeby wyrwac zeba gdybym zalozyl aparat albo wybielil zeby pewnie pomysleliby ze jestem pedziem

ogolnie moi rodzice uwazaja ze dbanie o zeby to zbytek jest niemeskie lalusiowate a do dentysty powinno sie chodzic tylko jesli nie da sie wytrzymac bolu po to zeby wyrwac zeba gdybym zalozyl aparat albo wybielil zeby pewnie pomysleliby ze jestem pedziem