Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trtr

Aż mi się słabo zrobiło.Czytałyście czego szukała matka Madzi w internecie...

Polecane posty

Gość trtr

przed śmiercią dziewczynki? Matka Madzi na parę dni przed śmiercią córki sprawdzała jaki dostałaby zasiłek po śmierci dziecka i ile kosztują trumny. (Dziewczyny, musiałam tu o tym napisać. Właśnie przeczytałam wiadomość w portalu informacyjnym i poczułam jak mi krew odpłynęła a nogi zmiękły.)

Gość trtr
Fragment artykułu z dzisiejszego wydania portalu informacyjnego: "Specjaliści ustalili, że kilka dni przed zgłoszeniem porwania dziewczynki jej matka szukała w internecie stron dotyczących tego, jak się organizuje pogrzeb dziecka, przeglądała cenniki maleńkich trumien oraz szukała informacji na temat państwowych zasiłków wypłacanych rodzicom w przypadku śmierci dziecka. - Sprawdzała również w internetowej wyszukiwarce, jakie są objawy zatrucia tlenkiem węgla i jak wygląda śmierć przez takie zatrucie - mówi jeden z katowickich prokuratorów. Śledczy mają już opinię z wyników badania krwi Madzi. Stwierdzono w niej hemoglobinę tlenkową, która występuje podczas zatrucia czadem. - Sąsiedzi zeznali nam, że przed zaginięciem dziecka widzieli, jak z mieszkania się dymiło - mówi nasz informator z prokuratury. Z tego powodu śledczy zlecili badanie pieców i przewodów kominowych w mieszkaniu rodziców Madzi. Chcą sprawdzić, czy je zatykano. Wyników jeszcze nie ma."

Gość Juz od wczoraj
tutaj ta wiadomość krąży.

Gość tez mloda mama
tak nawet jeden już temat o tym powstał. A ta biega po łodzi z blond czupryną i planuje wspaniałe życie bez dziecka.

Gość trtr
O, nie widziałam. To jak co, sorry za dublowanie tematu.

Gość gyhtuu
planowali śmierć dziecka i tyle...podobno mała nie zginęła od razu po uderzeniu w głowę...pewnie Katarzyna czekał aż dziecko umrze..może dlatego spacerowała z małą koło parku....gdy dziecko zmarło razem z mężem i bratem ukryli zwłoki...tak mim zdaniem było...

Gość gggtg
***sweetie*** od tego jest forum że każdy może pisać co chce...nie podoba się, to wypad...

Gość wiecie coo34
macie racje ile mozna "matka madzi to tamto.." przeciez tego zwyrodnialca nie powinno sie nazywac czlowiekiem,a co dopiero Matka :O i wiecie co,tacy w zyciu maja szczescie,wlasnie slyszalam w tvn24,ze katowicka prokuratura nie zamierza sie odniesc do najnowszych doniesien mediow,a kaska i bartek nasi najslawniejsi celebryci udziela dzis kolejnej konferencji prasowej,na ktorej beda mowic ze spuszczonymi wzrokami tepo wbitymi w ziemie,ze to byl wypadek i dziecko nie umarlo od razu,bo kasia myslala,ze po uderzeniu w glowe dziecko usnelo i dala mu sie wyspac:Oa potem zabrala na spacerek nocny w srodku zimy,czemu nie,jak ja sie uderze to tez na mnie takie orzezwiajace spacerki dobrze dzialaja:O

Gość wiecie coo34
macie racje ile mozna "matka madzi to tamto.." przeciez tego zwyrodnialca nie powinno sie nazywac czlowiekiem,a co dopiero Matka :O i wiecie co,tacy w zyciu maja szczescie,wlasnie slyszalam w tvn24,ze katowicka prokuratura nie zamierza sie odniesc do najnowszych doniesien mediow,a kaska i bartek nasi najslawniejsi celebryci udziela dzis kolejnej konferencji prasowej,na ktorej beda mowic ze spuszczonymi wzrokami tepo wbitymi w ziemie,ze to byl wypadek i dziecko nie umarlo od razu,bo kasia myslala,ze po uderzeniu w glowe dziecko usnelo i dala mu sie wyspac:Oa potem zabrala na spacerek nocny w srodku zimy,czemu nie,jak ja sie uderze to tez na mnie takie orzezwiajace spacerki dobrze dzialaja:O

Gość tez mloda mama
mogłoby się to już skończyć, panią w. zamknąć a pan w. powinien się schować i w oczy ludziom nie patrzeć. Akurat co do tego czy to on jej pomagał to nie wiem, nie sądzę. Bardziej bym w jej matkę strzelała, ale może, może. W tej sprawie chyba wszystko jest możliwe

Nie sposób nie czytać czy nie słyszeć skoro wszystkie media o tym trąbią Widać na tym przykładzie jakie prawo jest chore! Ludzie prowadzą po pijaku rower i trafiają do aresztu albo za niezapłacone raty trafiają do aresztu a tu takie babsko chodzi jeszcze na spacerki :o

Gość krysta 83
a ja ostatnio jeszcze jej broniłam, bo byłam przekonana iż był to wypadek nieszczęśliwy, ale teraz to, aż mi się ryczeć chce jak sobie pomyślę, że mojemu maleństwu mogła by się coś takiego stać, koszmar

Gość wczoraj widzialam fragment
wywiadu z Ewa Drzyzga. Zapytala sie k. dlaczego nie wezwala karetki jak zdarzyl sie wypadek. Na to k. nie patrzac na nia zaczela cos belkotac, ze nie myslala w tamtej chwili o szukaniu telefonu komorkowego, tylko chciala byc z Madzia. Ludzie!!!!! Mialam pare przypadkow w otoczeniu, dziecku kolezanki utknelo cos w przelykui, dziewczyna z placzem dziecko na rece i biegiem do pobliskiej przychodni! Moje sasiadka ktoregos dnia zaczela wolac pomocy na caly glos od progu, z dzieckiem na rekach, dziecko sie dlawilo! Inna znajoma z siniejacym dzieckiem, tak jak dziecko bylo ubrane tak zawinela je w koc i nie patrzac na nic pognala biegiem do lekarki po pomoc! Nie trzeba nosic telefonu przy dupie,ale normalna zdrowa matka odruchowo blaga o pomoc i dazy do tego aby pomoc dziecku gdy sie cos dzieje, a nie siedzi przy dziecku i nie robi nic!

Gość a ja tam nie wierze w to co
media wypisuja. Nie kwestionuje tego, ze moze i zaplanowali smierc dziecka- moze tak, moze nie. Wkurwia mnie tylko to, ze media wypisuja jakies glupoty, ze ona jest celebrytka itd. A kto o niej pisze? Interesuje ich, ze zmienila kolor wlosow, ze je sciela, a potem pisze ze celebrytka z niej, ze nie cierpi po stracie dziecka bo ma wlosy blond:D A takie kretynki jak wiekszosc tu kobiet wierza w to i mysla, ze naprawde przefarbowanie wlosow oznacza, ze ma sie w dupie wszystko i jest sie gwiazda:D

Gość afq225
nie to nie media okrzyknely ja celebrytka to opinia publiczna. ta mysl sama sie nasuwa. zobaczcie archiwalne nagranie jak oni jeszcze klamali ze dziecko jest porwane. i zobaczcie jak szybko pozmieniali fryzury. facet nawet dwa razy. babka sie wylaszczyla. tak jakby smierc tego dziecka przyniosla im rzeczywista ulge jakby chcieli zaczac wszystko od nowa. wiecie przezylam smierc bardzo bliskiej osoby nawet nie jednej ale z tego co pamietam to zmiana image jest ostatnia rzecza o jakiej sie mysli w zalobie raczej wszystko jest ci wtedy obojetne a juz najbardziej wyglad makijaz o zmianie koloru nwlosow nawet nie wspomne bo czesto i czesac sie ich nie chce :O

Gość no więc anonimowo okey ?
Śledczy odkryli, że kilkanaście dni przed zaginięciem dziewczynki ktoś, korzystając z komputera rodziców Madzi, szukał informacji, jak organizuje się pogrzeb dziecka, sprawdzał cenniki trumien i wysokość zasiłku dla rodziców, którzy stracili dziecko. "Fakty" ustaliły, że w mieszkaniu rodziców dziecka znaleziono także kartkę, na której zapisane było 11 powodów, dla których warto się pozbyć dziecka czyżby jednak wizja Jackowskiego była co raz bardziej prawdopodobna ?

przede wszytskim dla ciebie to jest ostatnia rzecz o jakiej sie mysli. Piszesz o swoich subiektywnych odczuciach. Ja tez stracilam bliska osobe i wyobraz sobie, ze z tego wszystkiego zajelam sie swoim wizerunkiem, zmienilam fryzure, makijaz, chodzilam na zakupy by wymienic cala garderobe. Pewnie ty bys pomyslala, ze nie odczuwam zalu a zaczynam zycie na nowo i ciesze sie. Nic bardziej mylnego, mialam do wyboru albo siedziec i wyc w domu pijac alkohol co doprowadzi mnie do uzaleznienia albo zaczac cos robic.

Gość przeciez to jest plastikowy
dokladnie. ludzie za takie glupoty trafiaja do aresztu a tu suka zamordowala dzieciaka i cieszy sie wolnoscia a media robia z niej celebrytke! to jest pojebana polska w ktorej nie warto byc uczciwym i dobrym czlowiekiem bo sie dostanie jeszcze po dupie za to. trzeba byc gruboskornym bydlakiem, zlodziejem, morderca to wtedy bedzie sie na piedestale i w gronie tzw "gwiazd"! poczekajcie pare lat, jak partia pali-kurwy zwyciezy to i pedofile beda celebrytami! zwyrodnialec za gwalt i morderstwo na niemowlaku bedzie przez monstra grockie i innych skurwysynow uznawany za biednego czlowieczka ktory swoje przezyl i nalezy mu pomoc a nie skazywac na wiezienie! sorry za przeklenstwa ale krew mnie zalewa, doslownie. biednym rodzinom zabiera sie dzieci zamiast pomagac a tutaj? suka zabila i jeszcze dostala nagrode! ktos powinien jej leb upierdolic przy samej dupie! szkoda ze jej nie spotkalam... ale u nas tak wlasnie jest, chory, groteskowy kraj! na prostym przykladzie... jak Armency czy Ruskie przyjezdzaja, ciezko pracuja, odprowadzaja podatki, ich dzieci zyja w polskiej kulturze itp i ci ludzie nie moga dostac obywatelstwa polskiego tylko paro letnie zgody na egzystowanie w tym pierdolniku np jakis czas temu byla historia armenskiej rodziny gdzie rodzice od wielu lat w pl mieszkali, pracuja, odprowadzaja podatki, ich dzieci znaja tylko jezyk polski i tu sie wychowuja i koles dostal zawalu serca, trafil do szpitala i przez to o jeden dzien sie spoznili ze zlozeniem dokumentow o przedluzenie pobytu i te kurwy urzedasy chca ich odeslac z powrotem do Armenii, nie liczac sie z tym ze ci ludzie tyraja tutaj na panstewko pierdolone polskie a ich dzieci nie znaja w ogole armenskiego i wychowywaly sie od malenkiego w polsce! a czeczency pierdoleni sa tutaj trzymani, dostaja azyle, co miesieczne zasilki w wysokosci 2tys zl, dostaja mieszkania, nie znaja ani slowa po polsku albo jakies czastkowe, nie pracuja, zyja na koszt panstwa i tych kurw nikt nie chce z powrotem odeslac do siebie!! TO JEST POLSKA KURWA, PRZEGNILY SMIETNIK I PIERDOLNIK

a juz pisanie, ze "Fakty" ustalily to naprawde przegiecie:O Fakty tez ustalaly probe zabojstwa kogos kielbasa oraz, ze coca cola chciala zabic kobiete. No faktycznie wiarygodne zrodlo informacji:D

Gość nasturcja lis
fakty w tvn a nie fakt!

a to sorry, ale napisane w cudzyslowie wiec myslalam o tej gazetce. Telewizji nie ogladam wiec nic takiego nie slyszalam. Ale przepraszam za blad.

Dokładnie ! fakty TVN a nie brukowiec fakt

Ehhh mimo wszystko mam wrażenie, ze nie długo wszyscy będziemy w szoku bo prawda wyjdzie na jaw..

debilu powyzej! gdy moj dziadek umieral, nie szukalam po necie informacji jak ukatrupic starszego czlowieka i innych tego typu rzeczy! a skoro te gowno szukalo takich ciekawostek to znaczy ze planowalo usmiercenie dzieciaka. i o jakim cierpieniu mowimy?! raczej uldze ze nie musi uzerac sie z "bachorem" i zyc dalej. suka mogla komus oddac tego dzieciaka, tyle rodzin pragnie miec dziecko a nie moze, a nie mordowac. przeciez to jakies chore jest, jak ta suka moze teraz spokojnie spac majac we lbie to iz zabila wlasne dziecko? nienawidze strasznie mordercow dzieci, okropnie. i pedofilow rowniez, chyba jeszcze bardziej. bo najlatwiej zabic kogos kto nie umie sie bronic, jest bezbronny. gorzej stanac do rownego sobie i pokazac na co go stac. mogla suka do mnie przyjechac jak chciala sie z kims zmierzyc, z wykreconym karkiem by wrocila, a nie za dzieciaka sie bierze.

to bylo do "a ja tam nie wierze w to co"

jezeli debilu to bylo do mnie to nawet nie mam z toba o czym dyskutowac:O Ja rowniez nie popieram mordercow, pedofilow, gardze nimi podobnie jak ludzmi, ktorzy bez wyzwisk nie potrafia normalnie dyskutowac.

Gość dewwefr21
kim jest jackowski i co powiedzial?

Gość dewwefr21
kim jest jackowski i co powiedzial?