Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KD88FGAS

dzis w banku SMIERDZIALO Z BUZI KOBIECIE KTORA MI DORADZALA KREDYT!SZOK!

Polecane posty

Gość KD88FGAS

A BYLA SLICZNA I UBRANA CZYSTO I LADNIE A Z BUZI JEJ WALILO JAK DO MNIE MOWILA ZDARZA SIE WAM CZASEM ZE KOMUS SMIERDZI Z BUZI JAK DO WAS MOWI ??

Gość etammm
mam w pracy taką koleżankę, po prostu tragedia:/ nie wiem czy to od zębów, żołądka, ale nie da się z nią rozmawiać

Tak... Niekoniecznie jak akurat do mnie mówi, ale np. kiedy ktoś obok mnie w autobusie rozmawia przez telefon, to często zalatuje smrodkiem... I też zawsze są to "normalni" zadbani ludzie. Fuj. Natomiast smrodek z ust nie zawsze wynika z braku higieny. Może być winikiem tego, że ktoś nie ma czasu nic zjeść i po prostu śmierdzi z głodu. Bo soki trawienne nie mają się czym "rozcieńczyć" i taki efekt. No i jak się ma nawet lekką próchnicę, to choćby się myło zęby 5 razy dziennie, to może śmierdzieć. Tak czy inaczej - jest to obrzydliwe...

Gość Yachu Chrystman
Jedzą kupę ?

Gość KD88FGAS
fuj

Gość szepinek
chyba niestety nie zawsze da się coś tym zrobić. Mam koleżankę, która co chwile psika sobie do buzi odświeżaczem, bo ma nieprzyjemny zapach z ust pochodzący właśnie z żołądka. Mój wujek z kolei miał coś z dziąsłami i dopiero jakiś zabieg-operacja pomogła

Gość szepinek
chyba niestety nie zawsze da się coś tym zrobić. Mam koleżankę, która co chwile psika sobie do buzi odświeżaczem, bo ma nieprzyjemny zapach z ust pochodzący właśnie z żołądka. Mój wujek z kolei miał coś z dziąsłami i dopiero jakiś zabieg-operacja pomogła