Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamma 123

jaki krem z filtrem dla 5 misięcznego niemowlaka? co polecacxie ?

Polecane posty

Gość mamma 123

j.w.

Ja polecam baby dream z rossmana jest zadszy i latwiej sie naklada niz nivea ;) tez uzywalam rok temu przy 5 mcznym dziecku i dlugo trwalo wcieranie nivei strasznie gesta

Ja kupię coś z avene, mają fajne antyalergiczne kremy.

Gość mamma 123
taki żółty z filtrem 50 ?

Gość hejka hejhhhh
A NIVEA ?

Gość aswwwww
a po co ci? chyba ze jedziesz nad morze/.

tak ten żółty. Ja rodzę pod koniec czerwca, więc takiego maluszka trzeba porządnie zabezpieczyć nawet na spacerze.

Gość aswwwww
a co ty z głupoty wypisujesz???? dziecko takie malutkie jest wystarczająco dobrze schowane w gondoli. nie trzeba niczym smarować. przecież nie będziesz wystawiać go bezpośrednio na słońce. a jak go złapie kilka promyków słoneczka to tez sie nic nie stanie. niech łapie naturalną wit. D !!!\ ignorancja niektórych kobiet mnie powala!!!

Gość aswwwww
a co ty z głupoty wypisujesz???? dziecko takie malutkie jest wystarczająco dobrze schowane w gondoli. nie trzeba niczym smarować. przecież nie będziesz wystawiać go bezpośrednio na słońce. a jak go złapie kilka promyków słoneczka to tez sie nic nie stanie. niech łapie naturalną wit. D !!!\ ignorancja niektórych kobiet mnie powala!!!

No tak się naoglądałam takich wystawionych na chwilkę, poparzonych aż czerwoności maluchów. Raz zniszczona w dzieciństwie skóra już nigdy się nie zregeneruje. Poparzenia a potem rak skóry.

jak młody miał 5 miesięcy to akurat było spore słońce i upał, w gondoli nie zakryjesz bo sie udusi, a nózki zaczerwienione były raz, wiec lepiej kupić ten krem i posmarować ja miałam z erisa w aptece kupiony

Gość aswwwww
powodzenia :o

Gość verew
może dojśc do poparzenia takiego maluszka, nie zakryjesz szczelnie dziecka w wózku, bo się udusi, a słoneczko szybko bierze

Gość aswwwww
moje dziecko urodziło się pod koniec maja i nic mu nie było. nie chrzańcie więc farmazonów. od czegoś są parasolki. daszek w budce itd. poza tym przy wysokiej temp. między 11-15 i tak się nie powinno z dzieckiem wychodzić. trochę pomyślcie...przynajmniej czasami......

Gość olalalllllllllllllllllllll
asw to jak w takim razie twoje dziecko łapało wit d jak zakryłaś je po uszy daszkami, parasolkami, czapkami, kocami coś nieapójne są te twoje namowy do poparzenia dziecka daj spokój już z twoimi teoriami, nikt normalny nie bedzie dziecka narażał na poparzenie, nawet lekkie a lecie wyjscie po 15tej też wiąże się z popzreaniem takiej młodziutkiej skóry, po 18 może już nie, ale wcześniej tak

Gość xyzzzzzzzzzz
aswwwww- brak Ci podstawowej wiedzy nt. promieniowania słonecznego, to po pierwsze. Po drugie co Cię interesuje kto i czym będzie smarował dziecko? Jeśli masz ochotę to swoje dziecko wystawiaj na słońce bez żadnej ochrony

Gość Mar CYSIA
aswwwww MA AKURAT rację nakryjcie swoje dzieci jeszcze kocem, a najlepiej w śpiwór od razu:) hahah

Gość aswwwww
łapało do 10 i po 16 a zresztą róbta co chceta

Gość olalalllllllllllllllllll
akurat do 10 nie ma potrzeby smarować, między 16 a 18 jest potrzeba, później już nie i akurat asw nie ma racji, bo doradza, aprasoleczki, daszki, a przez to też przenika promieniowanie doczytajcie dziewczyny a potem wypowiadajcie sie

Gość aswwwww
ja mam daszek i parasolkę przez którą promieniowanie nie przechodzi :) a Ty się tak nie spinaj bo Ci żyłka pęknie :D

taa, masz chyba parasolke z żelaza lub betonu dobrz radze, poczytaj najpierw

Gość aswwwww
Ty masz mózg z betonu:D jak Cię nie stać na dobry wózek to zamilcz łajzo:D

łohohoho się rozbujała mamuśka

Gość aswwwww
a jak :D

współczuję tylko dziecku takiej wybuchowej mamusi czasem śliskiego kocyka do tego super z betonu wózka nie wkładaj

Gość aswwwww
bueheheh wybuchowa to jestes widzę ty . łajzo :D z marginesu. idź się wysmaruj kremem może ci pomoze ;d buehehehe nara wielorybie

Gość ZakochanaWCzekoladzie
Nivea w tubce.

no raczej widzę tu tylko 1 patologię ciebie frustracie bosz, nie widziałaś mnie, to czemu nazywasz wielorybem? no czemu? chyba sepuku popełnię, bosz, nie przeżyję tego, jak mogłas mnie tak wyzwać, to straszne, straszne, straszne buuuuuuuuuu