Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmm gggggg

straciłam pracę - jak się pozbierać?

Polecane posty

Gość mmmmmmm gggggg

koleżanka która mnie szkoliła okazała się taka życzliwa, że przed szefową wytknęła wszystkie moje błędy, choć się dopiero uczyłam na to stanowisko, powiedziała ze mam złe podejście do pracy, tak że szefowa nie dała mi żadnej szansy. Nie wiem do tej pory dlaczego tak zostałam oceniona, jako że się starałąm, byłam tam tylko miesiąc i przyswajałam mnóstwo nowych rzeczy... a ta mówi, że po 20 razy pytałam sie o to samo... jak to możliwe? Szefowa uwierzyła że literalnie 20 razy pytałam sie o to samo! to nieprawda! teraz siedze i nie moge sie pozbierać. Jak sie otrząsnąć?

Gość mmmmmmm gggggg
poza tym ta "koleżanka " zachęcała mnie ciągle "jak czegoś nie wiesz to się pytaj, nie bój się, przychodz do mnie z każdą głupotą". A potem takie coś....

Gość mmmmmmm gggggg
hm... powinnam napisać w tytule że robiłam szefowi z połykiem

Gość gk.j.kliuihiih
bo dzisiaj ludzie to szakale. Po trupach do celu. Musisz byc twarda jak kamień bo jak pokarzesz słabośc juz po tobie. Ja miałam pod soba takie dziwki co kradła kase , kopały i co z tego ? Zawsze im sie upiekło. Ja w końcu nie wytrzymałam.

Gość mmmmmmm gggggg
dawałam z siebie wszystko a i tak nie wyszło. Ciekawe czy tej mądrali tak dobrze szło na początku.

Gość Yachu Chrystman
Największy kutas się zawsze wykręci, takie życie

Gość mmmmmmm gggggg
sama powinnam być żmiją, ale jeszcze nie umiem.