Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;om[onon

nie chce ani meza ani dzieci ani nawet faceta mam 30 lat

Polecane posty

Gość ;om[onon

czy jestem nienormalna? dzieci lubie ale widac moja nerwowa cale zycie i wkurwiajaca sie od kiedy pamietam matke wiem ze bede taka sama zreszta jestem dosc leniwa i nie sadze zeby mi sie chcialo zajmowac sie dzieckiem zarabiam malo-starczy na moje male potrzeby,podstawowe, nie mam zadnych super marzen(wyspy kanaryjskie) ani potrzeb z facetami jest problem tylko -duzo wymagaja a z siebe nie wiele daja nigdy nie lubilam seksu wiec w tej kwestii nie jest mi potrzebny sponsora meza tez nie potrzebuje

Gość ...teraz ja!
moze po prostu jeszcze nie trafiłas na swojego:)

Gość hyjyjyj
Rozumiem Cię autorko, mam tak samo:-)

Gość hyjyjyj
Mam 35 lat i brak chęci posiadania męża, dziecka i wchodzenia w jakikolwiek związek...nie wiem czym taki stan rzeczy jest spowodowany

Wyspy Kanarysjkie to nie żadne super marzenia, no chyba że chcesz kupić wyspę na właśność.

Gość FemmeFatale90
ooo rany beznadziejna sytuacja, a to ja myślałąm, że nie mam żadnego celu w życiu...

Gość ofinroinfi
tez sie zastanawiam czy nie jestem nienormalna;)

Gość oj nie bedzie za ciekawie
no troche dziwna jestes ale wg mnie jezeli jestes szczesliwa sama no to to jest najwazniejsze. mysle jednak ze jakbys poznala fajnego faceta to moze bys zmienila podejscie.

Gość elemeleziuta
Każdy potrzebuje miłości, czułości i opieki, przyjażni... Jesteśmy z natury stworzeni do życia w parach a nie samotnie... Założenie, że będziesz złą matka jest głupie i bezpodstawne. To, że nie lubisz seksu jest dziwne, bo to super przyjemność i doznanie. Miałaś kiedyś orgazm? Nie wszyscy faceci to kanalie, które nic z siebie nie dają. Sa też super kochający i dobrzy partnerzy, wystarczy dobrze poszukać.