Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysiaaaaaaa

Kto się zna na tym?

Polecane posty

Gość Marysiaaaaaaa

Po sformatowaniu komputera nie mam dzięwieku. Zainstalowałam steornwik, a w panelu sterowania pisze: brak urządzeń audio.

Gość Etamina
SoundMAX musisz zainstalowac

Gość Etamina
to glos ci wroci

Gość Marysiaaaaaaa
Daj jakiś link. Sprzęt mam taki: AMD SEMPRON 3400+ 1.81 GHz, 448 MB RAM. Płyta główna Gigabyte GA-M61VME-s2. Działam na WinXP sp 2.

Gość Marysiaaaaaaa
Pobrałam to, zainsatlowałam i dalej nic! Nie wykrwa nawet głośników. mam creative 5.1

może są źle podpięte lub wymagają osobnych sterowników (w co wątpię)? zresetowałaś komputer po instalacji? możliwe że musisz poszperać w ustawieniach. nie potrafię pomóc nie mając tego przed oczami

Gość Marysiaaaaaaa
Tak, wydaję mi się, że wszystko jest dobrze podpięte. Z tyłu komputera zielony do zielonego, pomarancozwy do pamaranczowego, a czarny do niebieskiego :) po za tym jeśli wepnę jeden z tych kabli do telefonu to głosniki graja.

Gość inzynier serwisowy
10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h