Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkaaaaa

jestem załamanaaaa :(

Polecane posty

Gość załamkaaaaa

klasyczne "nie mam co na siebie włożyć" ja naprawde nie mam, siedze i płakać mi sie chce, mój facet wraca, umówilismy się a w mojej szafie wszystko powyciągane, zniszczone, przykrótkie rękawy, butów na wiosne nie mam :(

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
idz do sklepu i kup cos fajnego

Gość załamkaaaaa
chciałabym ale nie mam pieniędzy. Kurcze, wiosna, chce sie zyć a ja nie mam w czym wyjść z domu :( Wiem ze są gorsze problemy ale chyba każdy lubi ładnie yglądać :(

rozumiem cię też tak mam... idź do sklepu kup coś fajnego jak masz jak a jak nie to moze pożycz coś ok koleżanki

Gość Hhhhgfvbh
Zmien prace, ja pierdole.

Czasem można za grosze znaleźć coś fajnego w Tesco i Pepco, nie mówiąc już o secondhandach.

Gość 91
nie ogarniam tego jak mozna miec w szafie powyciagane rzeczy... sorry ale co na codzien to na codzien powinnas miec jakies normalne ubrania :(

Gość załamkaaaaa
w czymś nie lubie, boje sie ze zniszczę, nie bardzo mam też od kogo. Nie pracuje, studiuje. Nawet jak kupuje coś nowego to po chwili wydaje mi sie że źle to na mnie leży, niepotrzebnie to kupiłam. Dawno nie czułam że dobrze wyglądam :(

Gość kokardkaamakaronu
no to rzeczywiście masz powody do załamania

Gość załamkaaaaa
krikri> o to jest dobry pomysł, widziałam tam pare razy fajne niedorogie rzeczy, wybiore się. Mam problem z zakupami, łapie doła w sklepach. Ide, chce kupić coś ładnego, przypierzam i wszystko na mnie źle wygląda, albo jest za drogie. Zawsze wracam z niczym.

Gość Kromka chleba ze smalcem......
Sadze ze problem nie tkwi w ubraniach, ale w tobie, masz niska samoocene i nie podobasz sie sobie, popracuj nad soba a wtedy i ubrania beda ok.