Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wibrujacy kabanos

Polki za granicą

Polecane posty

Gość wibrujacy kabanos

Pracuje za granica juz 6 lat, i dobrze znam tutejsze polki. Prawie wszystkie daja arabom, murzynom i innym malpom. Mi to nie przeszkadza, ale facetom z polski pewnie tak. Wiedzcie panowie ze jak puscicie zone za granice to ona predzej czy pozniej sie pusci z jakims pomazancem. Znam wiele takich przypadkow, zonata, z dziecmi, a jak meza przy niej nie ma to sie bzyka z czarnuchami :D

Gość PIERWSZY.JEDEN
hehhe potem pewnie mają dobrze rozwalcowane cipy:D

Gość dfcdsvfdsf
jestescie zalosnie nudni z tymi tekstami.

Gość wibrujacy kabanos
Jakimi tekstami ? Tylko polki daja "egzotycznym panom". Jestem w Holandii i znam wiele holenderek, one sie brzydza murzynami, niektore by nawet takiemu reki nie podaly :D No chyba ze sa grube albo brzydkie, takie w akcie desperacji to nawet z psami sie bzykaja :D

Gość Moje słowo..
Heh a w jakim to kraju pracujesz ?:classic_cool: wiesz murzyni mają Duże kootasy więc je do nich ciągnie ;)

Gość szef szefów
pracowalem w biurze w Holandii i jest to prawda. arabusy chodzily dumne ze bzykaja biale kobiety a jak jakas nowa przychodzila do pracy to ja na legalu obmacywali, klepali po tylku itd.

Gość trebora marinez
widuje wielu arabów turasów itp. i nie wiem jak polki mogą ima dawać szpary, przecież oni są brzydcy!!!!!! i najczesciej niezbyt boagci

Gość szef szefów
to glownie mlode dziewczyny takie po 20lat dawaly, albo pozwalaly sie obmacywac. chociaz tych starszych po 40stce tez nie brakowalo. nie slyszalem tylko jeszcze zeby jakas sypiala z murzynem.

Gość appppppppppppsik
Lepsi bo maja wiekszego? czyli moge w dalszym ciagu sie utrzymywac ze kobiety to kurwy, dzieki mucha w kompocie

Gość szef szefów
czy ja wiem czy lepszy murzyn niz polak ? jestem polakiem i na chetne do seksu nie narzekalem. przychodzily takie 20stoletnie malolaty do biura i myslaly ze za seks cos dostana. mialem tyle numerow ze moglem sobie wybierac.

Gość Zdepserowana Żona Domowa
Jestem brytyjką, atrakcyjną na stanowisku i wśród moich koleżanek (wykształocnych ładnych) wiele ma egzotycznych panów, ja miałam kiedys Murzyna, złoty facet, niestety musiał jechać do Kongo i nie wrócił

szef szefów A dziwisz się? Ja chyba nie... Najwidoczniej są świetnymi kochankami i Polacy nie dorastają im do pięt. Chyba inaczej nie można tego wytłumaczyć.

Gość appppppppppppsik
No to jezeli kobiety przekladaja seks ponad wszystko, to chyba sa kurwami, no nie:D ?

Gość szef szefów
w takim razie polki maja bardzo niskie standardy. pracowalem z holenderkami i one mialy polew z polek ktore daja arabom. zreszta o tym ze holenderki sie brzydza arabow napisala tez autorka.

Gość appppppppppppsik
a potem biedne poleczki sie oburzaja, ze sa nazywane kurewkami :p zal.pl panie za was :)

Nie rozumiem jak można brzydzić się drugim człowiekiem? Polacy są lepsi ,bo co? Bo są biali ??? To ,że ktoś ma inny kolor skóry nie znaczy ,że jest gorszy. Taki Arab też ma mózg i serce i jeśli uważacie ,że jest gorszy od Was ,bo jest innej narodowości to znaczy ,że jesteście zwykłymi burakami i wieśniakami umysłowymi. Wiecie co Wam powiem? Ja mieszkam we Włoszech i tutaj Polki są bardzo cenione i uważane za najładniejsze i najsubtelniejsze kobiety w Europie ,ale Polakach mówi się jedno ,a mianowicie : " Brzydsi od tych mężczyzn są tylko goście z Peru"

Gość appppppppppppsik
heh tez niezle, a moze mialo tak byc? Polacy sa brzydcy, aby ich rodaczki byly ladne :p cos w tym jest:D

Gość appppppppppppsik
Polki sa subtelne tylko gdy maja popuscic szpary:D

Gość habibi kochac pochwa
To wlasnie ty jestes kaleka umyslowa, jezeli myslisz, ze narodowosc ma jakis wplyw na urode.

Gość appppppppppppsik
No raczej ze polki mi nie pasuja, a zone mam, hehe :p

A to, ze polki sa piekne, slyszysz pewnie od wlochow. Nie ludz sie, oni tak mowia bo chca cie bzyknac :D Juz tyle bylo dokumentow na ten temat, a polskie kobiety dalej leca na trefne komplementy. A co do arabow to az szkoda sie wypowiadac... Nie widzialas w internecie tych filmikow na ktorych obcinaja glowy bialym ludziom, albo wyznawcom innej wiary ? :D Wejdz sobie na jakas strone typu theync albo liveleak i wpisz "beheading" to ci wyskoczy kurwa 9000 filmikow, ktorych bohaterami sa ci przystojni arabowie :D

habibi kochac pochwa Spójrzmy prawdzie w oczy... Wszędzie jest trochę brzydkiego i trochę ładnego ,ale są kraje w którym wszystko jest ch*jowe.

Gość appppppppppppsik
Jak bys chciala wiedziec, tez mieszkam za granica i widze te brudne malpy, to az mi sie smiac chce :D A do Murzynow nic nie mam :) moze dlatego ze moim pierwszym dobrym kumplem byl murzyn? hehe

Cholernie uogólniacie... Myślę ,że nie wszyscy Arabowie są ch*jowi , nie wszystkie Polki są k*rewkami i nie wszyscy Polacy są brzydcy.

Gość appppppppppppsik
Zreszta z Brudasow, tez niezli psychole sa.. Jakos polak nie wbiega do szkoly i nie napierdala w dzieci, albo nie porywa samolotow, by pierdolnac w wiezowiec..

Mam duzo znajomych niemek i wszystkie sa ladne. Nieraz bylem w niemczech i po ulicach wcale nie chodzily same paszczury. Czyzbym zyl na innej planecie ? :( Glupie stereotypy i ludzie nimi zyjacy.

Gość appppppppppppsik
ale Polakach mówi się jedno ,a mianowicie : " Brzydsi od tych mężczyzn są tylko goście z Peru" to chyba bylo uogolnienie :D