Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wibrujacy kabanos

Polki za granicą

Polecane posty

Gość appppppppppppsik
Na razie dyskutujemy o "Polakach" i Ciapkach, a nie o maerykanach..

appppppppppppsik Jeśli chodzi o ten tekst z Polakami to zauważ ,że go tylko zacytowałam ,a to nie znaczy ,że jestem tego samego zdania.

Gość habibi kochac pochwa
Moze polki leca na arabow bo sa oni dla nichrzadkim widokiem ? W Polsce jest ich mniej niz w takiej Holandii. Nie wiem, mi to zwisa, bo mam zone innej narodowosci, ale rozumiem zdenerwowanie polskich facetow. Z polka bym sie raczej nie zwiazal, bo malo jest wsrod nich dobrych materialow na zone. Wiekszosc z nich zyje stereotypami.

Gość zgłoś_się_zbadaj_cukier_!!!
mdli mnie juz od tych tematow szkalujących polki zagranica!!! zakladaja je polacy, faceci, którzy az kipia od nadmiaru złosci, zawiści! kiedy czytam takie obrazliwe slowa to nie moge oprzec sie wrazeniu, ze autor jest pelen jadu, bo byc moze nie może sobie pozwolic na sex z egzotyczna kobieta! albo jest taki paszczurowaty, ze po prostu zadna go nie chce, albo rodaczka go puscila dla takiego faceta, którym sie tak brzydzi. nie generalizujmy- polki to nie jedyne kobiety, ktore lubia romanse z ciemnoskórymi facetami. w grecji pelno brytyjek, niemek i holenderek bzyka sie z ciemnoskórymi. podobnie w turcji- belgijki, angielki, niemki- nie tylko polki. prawda jest taka, ze południowcy maja :gadane", potrafia komplementowac kobiety; wiekszosc polskich facetów (i nie tylko polakoów) tego nie robi. gdybyscie bardziej zadbali o swoje kobiety to byc moze nie rzucałyby was dla egzotyki... osobiscie nie uwazam, zeby taki arab, murzyn itd był gorszy. ludzie, otrzasnijcie sie- kolor skóry to iluzja!!! a jesli polskich facetów tak zzera zawisc to niech robia popdobnie- co stoi na przeszkodzie???? PRZECIEZ NIE MUSICIE NA ZONY, PARTNERKI SZUKAC OD RAZU POLEK, JESLI MACIE O NICH TAKIE ZŁE ZDANIE!!!!! POSZUKAJCIE CNOTLIWEJ, HONOROWEJ, NIE PRZEŁOZONEJ WIELOKROTNIE PRZEZ MURZYNA, KOBIETY ZAGRANICA! JESTESMY W UE: WIEC DO WYBORU DO KOLORU- ANGIELKA, FRANCUSKA, WLOSZKA, GRECZYNKA, UKRAINKA. CO STOI NA PZRESZKODZIE????

pierdolenie o Szopenie, ja znam tutejsze Polki i dziwnym trafem nie zachowuja sie jak z puszczone ze smyczy wiec nie uogolniaj o Anglii sie nie wypowiadam bo tam akurat wyjechaly najwieksze szmaciska

Gość appppppppppppsik
Zadna głupia polka nie rzucial mnie dla jakiego s brudasa:D spodobal mi sie twoj teks "NIE PRZEŁOZONEJ WIELOKROTNIE PRZEZ MURZYNA" hehe a i nie krzycz :classic_cool:

co taka szmata w takim murzynie widzi? lepiej chyba "nasze" choroby łapać a nie egzotyke weneryczną z afryki sprowadzać, w tym HIV!!!

Gość appppppppppppsik
Lady Love po raz kolejny sie z toba zgadzam, jak zwykle zreszta:classic_cool: :D

Gość zgłoś_się_zbadaj_cukier_!!!
appppppppppppsik ten tekst o "wielokrotnym przełożeniu przez murzyna" usłyszalam od mojego polskiego kolegi, z którym pracowałam w hotelu na cyprze- tak wypowiadał sie m.in o brytyjkach, które bzykały sie gdzie sie dalo- na tarasch hotelowych, pod ddrzewami, na plażach. Polki tez, ale w przeciwienstwie do brytyjek na wakacje zazwyczaj wybieraly jednego- inne nacje co noc miały różnych. jeszce raz chciałam zapytac- po co t e szkalujace teksty, zamiast poszukac sobie kobiety , ktora nie jest polka??

Fajnie wiedziec, ze jestem zazdrosny o 20stoletnie malolaty dajace arabom. To sa ich cipy i niech sobie robia z nimi co chca, po prostu odpisalem na temat i wcale mnie dupa nie boli z tego powodu.

Gość appppppppppppsik
Kurwa nie jetem zazdrosny o zadne polki:D bo sa nic nie warte, a zone mam, nie polke:)

A paszczurem nie jestem, mam za soba seks z "egzotycznymi paniami" (:D) i moja zona jest innej narodowosci niz ja.

Gość appppppppppppsik
no ja z "egzotycznymi" seksu nie uprawialem, bo jakos mi nie zalezalo :) wiem ze azjatki sa łatwiutkie ;) co do reszty sie nie udzielam..

Gość ta od rutka uciekla z zakonu
i popuscila szpary staremu prykolowi bo uslyszala "jestes zbyt ladna zeby byc w zakonie" widzicie jak niewiele trzeba zeby glupia poleczka wlazla do wyra :classic_cool:

Gość Kiszony ogorek ze słoika
jesli jest gdzies miasto w UK w ktorym zyja normalni polacy i polki nie puszczajace to poprosze o nazwe. Ja mieszkam w malym miasteczku i tu jest to samo, co wszedzie w sumie.... Straszne.

Gość appppppppppppsik
jakiego rutka?

Gość appppppppppppsik
jakiego rutka?

Gość appppppppppppsik
16:57 [zgłoś do usunięcia]appppppppppppsik jakiego rutka? 17:00 [zgłoś do usunięcia]appppppppppppsik jakiego rutka? podszywy No w moim malutki miescie, to samo, na poczatku bylem zszokowany ze Polki to takie kurwiska :o ale z czasem przywyklem :)

Gość appppppppppppsik
oczywiscie nie wszystkie takie sa, ale wiekszosc na pewno..

Gość Spalony Niggaaaa
tutaj to głównie Turki i Holendrzy, tak 50 na 50. nie szanuja polek :o

Gość appppppppppppsik
a maja za co szanowac?

zglos sie zbadaj cukier!!! Wiesz co stoi na przeszkodzie?Rzadko sie zdarza,zeby jakas z poludnia chciala naszych panow,a juz napewno nie greczynki...

Gość Spalony Niggaaaa
greczynki sa dupczone w grecji.

Gość appppppppppppsik
greczynki sie szanuja

Gość hehe on
kobita jak poczuje kase to sama rozwiera nogi, pije sperme i sie oblizuje ze dobre, a obcokrajowcy sa zwykle bogatsi i dlatego tak jest

z drugiej strony Polak jakby mogl tez ruchalby wszystko co sie rusza, tyle ze dla kolorowoskorych nie jest on interesujacy

Strasznie dziwne. Mieszkam w UK od 6 lat, znam tuziny polek i zadna nie daje czarnemu/arabowi/chinczykowi, itd. Moze powinnam zmienic towarzystwo. :O

Gość MlodyPolkawAnglii
Wypraszam sobie.