Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wibrujacy kabanos

Polki za granicą

Polecane posty

a ja sie zgadzam z autorem. Sama mieszkam za granica w sumie dluzej niz w ojczyznie i niestety 'normalne' dziewczyny moge policzyc na palcach jednej reki. Reszta to albo cichodajki udajace ulozone i wierne dziewczynki albo takie, ktore wcale sie nie kryja ze swoim 'wyzwoleniem' i uwazaja sie przez to za cos lepszego (glownie dlatego, ze faceci ktorzy je obracaja zapewniaja je, ze wlasnie takie 'kobiety' sa najlepsze) Roznica jest taka, ze znam nie tylko same Polki, ktore takie sa no i bez roznicy czy z arabem, niemcem, kurdem czy ruskiem, wazne zeby sie 'zabawic'...

Gość gość
Murzyni wyliżą nawet śmierdzące polskie kuciapy a polak sie brzydzi. Dlatego każdy murzyn uwazany jest za lepszego kochanka. Poza tym murzyn ma srednio 21cm w majtach a to nie jest bez znaczenia dla polskich szmat. Widocznie uwielbiają wielkie kabany w c****h.

Gość gość
no ale panowie wy w kółko i kółko o tych wielgachnych penisach :) pomyśli kto że polak ma miernote w rozporze przeca nie tylko o sex chodzi polkom naszym rodowiczkom piczkom :D

Gość gość
poziom tej dyskusji, a moze raczej przepychanki slownej i bezsesownego bredzenia,jest zenujacy,czytajac wasze wypowiedzi, zastanawiam sie co to za motloch wyjezdza zagranice

Gość ja cie nie loobie
Nie codzi o to ze sie puszczaja, ale ze sie puszczaja z arabami i murzynami, tak?ale jakby sie puszczaly np z niemcami czy francuzami albo dawaly tobie to by byl awansik?k******o to k******o, niewazne z kim, a z wielu was wychodzi rasizm.ja sie nie puszczam z nikim, mimo licznych propozycji, jestem za granica 3 lata, a arabowi czy murzynowi reke bym podala i pogadala po przyjacielsku, nawet na piwo bym poszla, ale NIC WIECEJ

Gość gość
gość Jestem starszym gosciem 58lat, moje wnuki chodza do 4klasy I do gimnazjum. W londynie jestem 3 lata. Nie dziwie sie dziewczyna, ze daja tu na lewo I prawo. Z dala od rodzicow a natura chce. Przed porzadaniem sie nie ucieknie. To tu pierwszy raz posuwalem 20, 23 26 latke. Mam 58!!!!!! Co prawda daleko im do dojrzalych kobiet ale milo bzyknac cos mlodego. Najlatwiej jest z panienkami co lubia naduzywac alcohol. Po alkoholu na imprezce to nawet do toalety same potrafia wejsc za facetem na 5 minut szybkiego numerku. Wiec co mam o was napisac?!, ze jestescie w porzadku.? Tak , ogolnie tak, jestescie w porzadku, ale jest was tu duzy odsetek co bardzo latwo sie przestawiacie na tutejsze rozwiazle zycie. Fakt, ze pszoduja w tym laski ktore przyjechaly tu w wieku 17-18 lat. Szybko nabraly zlych nawykow I dawanie d..y nawet kolega swojego chlopaka to normalka, najczesciej pod wplywem alkoholu!! Ja przy okazji powiem tu facetom - nie wiaz sie z laska ktora lubi naduzywac alkoholu!!! - katastrofa

Gość gość
wiekszosc Polakow na emigracji nie posiada wyksztalcenia dlatego wyjechali, wiec zachowuja sie tak jak przystalo na ich poziom :) z mojego miasta powyjezdzali Ci z wyksztalceniem podstawowym lub Ci co z wiezien powychodzili

Gość gość
ja mialam murzyna za kochanka ten mial k****a ze hej szkoda ze mnie zostawil dla innej p***y jak on mnie pukal to sasiedzi nie spali cala noc gdybym wiedziala gzie on mieszka poszla bym do niego zeby mnie pukal dawal roznym ale taki k***s jak on mial oh boze nie moge pisac

Gość gość
ja osobisci sie brzydze czarnymi wole Polaka dzieci tez niechce miec czarnych nawet z odrobina innej rasy

Gość Krowa Ela
Nie ma ze biały czarny czy zielony. Chodzi o to ze polskie dziewczyny są tak chujowe że nie ogarniaja normalnego kolesia. Impreza cpanie restauracje chlanie. Tylko to się dla was liczy bezmuzgie kurwy. W Polsce dawała każdemu I tu da każdemu kto jej ułatwi życie. Tyle że w polsce każdy to Polak jest a tu każdy to cały świat. Nie potraficie zdobyć prawdziwego faceta tylko skaczecie raz Polak dwa ciapaki później z hiszpani Polak i do murzyna. Nie ważne skąd ważne żeby sponsorowal zabawę i tyle. I dobrze żeby jak najpóźniej sponsor się zorientował ze ma do czynienia z gownem.

Gość gość
wlasnie najgorsze jest to ze jestesmy Polakami bo tylko Polak powie-ze Arab czy Turek to brudas,chociaz czesciej wali potem od naszych panow bo co,bo czujemy sie narodem wybranym a mozna wiedziec z jakiego powodu?bo buractwo i sloma z butow wychodzi,gdy ten,kto w Angli,czy w De jest tylko gosciem ,jezyka nie zna,bo po co,duka tylko pytajac o cene piwska w sklepie,obraza innych ludzi,czyli jak ciemnoskory to brudas,a jesli ma dziewczyne Polke,to ona jest kurwa wstyd mi za nasz narod od wielu lat mieszkam w DE,mam wielu znajomych,a tylko 2 osoby z Pl,powod?nie zaprosze do domu kogos,kto nie ma kultury,kto bedzie sie krzywil,ze wpadnie tez sasiad z Ghany,ktory kiedys wylozyl kase na operacje mojego psa(nie spalam z nim za to) jestesmy najgorszym chyba narodem swiata,Polak,ktory jest od wielu lat np,w Niemczech udaje przed Polakiem,ktory nie zna jezyka ze nie rozumie polskiego,cha cha,wiocha i tyle znajoma,ktora wyjechala z Pl w wieku lat 16 usilowala mi wmowic,ze nie kuma polskiego,gdy spytalam jaki ma stopien uposledzenia umyslowego,obrazila sie dlatego nie mam znajomych z Polski bo gdy zaprosze Niemca do domu na imrezke,nie dziwi sie on,ze obok niego na kanapie siedzi moj kolega z Ghany,a obok Hindus z zona a tak na marginesie,jestem w zwiazku z Polakiem,rodowitym,ale ma takie samo zdanie jak ja,czyli nie segreguje ludzi wedlug rasy,tylko wedlug charakteru pozdrawiam kafeterian nie-wiesniakow zobaczcie ludzie cos wiecej niz koniec wlasnego nosa

Gość gość
Ale nie chodzi o zwiazek. Z milosci ok wszystko mozna, szczesliwym trzeba byc. Chodzi o te polskie idiotki co nachapac sie nie mogą i głupieja. Wstyd taki ze szok. Było by ok jak by mi ciapak każdy którego poznam mówił że ma super Polska Zone i są szczęśliwi. Ale jak takie smierdzie opowiadają nam tylko jak to szalejecie pijecie i się kurwicie to już mało przyjemne. Od zawsze pracowaly polki na swoją opinię. Niewiniatka nasze kochane. Od co drugiej w dużych fabrykach sperma jebie. Z resztą w Polsce takie same jesteście to czego się tu po was spodziewać po dziewczynach co tylko liceum mają a jak któraś zdolniejsza to skończyła zawodowke w 5 lat

Gość gość
Zamiast tu się kłócić to lepiej się Kursa wszyscy ogarnijmy. Chłopaku zamiast wracając z budowy pić browary wróć prosto do dziewczyny ogarnij się i zadbaj o nią. Bo dziewczyna szanowana i pielegnowana tak szybko nie będzie szukała pocieszenia. A wy dziewczyny nasze piękne kochane też skupcie się na swoim polskim facecie a nie ciapaka dajecie w klozecie. Daj mu się poczc że jest ważny i kochany a nie tylko wymagacie a same z siebie mało dacie. Single zazwyczaj marnie mają. Dziewczyna 250 za sprzątanie wcale się nie dziwię ze szukacie łatwiejszego życia. Ale nie kosztem utraty godności . W parach można zajść dalej. A ty Polaku budowlany sam siedząc zawsze w parku będziesz pił browary. Zamiast dążyć do lepszego to się sami pograzamy. Dziewczyny się puszczacie i co z tego macie chwilowe szczęście ? A po paru latach i tak puste konta i przebieg duży. A ty kolego też puste konto i duży brzuch do tego. Ogarnijcie się wszyscy lepiej. Bo zawsze będziemy śmieciami za granicą. Pozdrawiam te pary co już budują swoje domy i chowają dzieci . Niech inni od was się uczą wartości. Takich jak szacunek, zaufanie, rodzina,godność dużo by wymieniać bez tego nigdzie nie zajdzie się.

Gość gość
Brzydze sie polkami sa puszczalskie maja wymagania z kosmosu i szukaja czrnego c***a do dupu. Po prostu jak widze polke to mysle s********j kurow d***** p**do szmato. Dziekuje i milego dnia zycze. Niech zyja pedaly oni sa boscy.

Gość gość
No a z ciapatym pedziem nie pójdziesz ? Ma za dużego? Doopsko ci rozerwie?

Gość gośćwaldi
mieszkam od kilku lat za granica belgia holandia, nie ma wiekszego s****wa niz polki, jest mi tak wstyd ze to cos przyjezdza na zachod i robi Polsce wstyd, wszyscy maja je za najwieksze szmaty europy, zdemoralizowane, bez zasad moroalnych, puste, glupie

Gość gośćvaku
Ten temat jest poje..any .polki dawaly daja i beda dawac każdemu poniewaz taka jest metalnosc w naszym kraju *****lem ukrainke , i brazylijke ktora bardzo dobrze znam jest piekna i wiele polek moglo by jej zazdroscic urody i inteligencji.nie brzydzilem jej bo jestem polakiem tylko mezczyzna z charakterem i honorem tym jej zaimponowalem glownie mestwem.my polacy nie jestesmy brzydcy tylko zaniedbani przez nasz dom i kulture biede i zdrajcow. Jestesmy narodem walecznym i silnym ale musimy przestac skakac sobie do gardel..znam wielu kolegow co maja kobiety i zony z roznych panstw i to nie prawda ze nas nie chca opinie mamy zla i dobra byle by znac jezyk a wszystko pojdzie gladko jak dla mnie ladniejsze od polek sa skandynawki ,wysportowane i ambitne. Maja marzenia i sa dobrymi matkami ale one nie musza wyjezdzac za chlebem i miec rozlake z rodzina i teraz wyobrazcie sobie gdyby niemki angielki i szwedki przyjezdzaly do polski do pracy za grosze jak myslicie kto by je *****l? Mezowiie ? Tez by dawaly d**y i pamietajcie jedno d**y daja ci co sa biedni.

Gość Łukasz KK
Ja znalazłem sobie Francuzkę i mam z nią 2 dzieci. Syn ma na imię Micheille a córka Anna.

Gość gość
Ja związałem się z Holenderką i mieszkamy w Hadze. Na Polkę w życiu nie spojrzę bo to ladacznice. Stary dobrze że Ty jesteś z cudzoziemką. Polka by Cię zdradziła