Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt ładna i powabna

Ludzie uśmiechają się do mnie na ulicy. Jestem zbyt ładna ?

Polecane posty

wiem glupi temat, ale tak mam. W autobusach ,pociagach itp często obcy ludzie się na mnie patrzą, usmiechają po pewnym czasie, po patrzeniu w oczy. Glownie faceci czasem zagadują strasznymi glupotami :D podrywają. Nawet dziewczyny nieraz patrzą sie na moje usta, w oczy, potem usmiech. W urzędach, bankach są dla mnie b.mili, jestem chyba super sexy :D

Gość Zjadałam 1,5 czekolady :)
albo masz coś śmiesznego w wyglądzie :D

Gość Zjadałam 1,5 czekolady :)
Może masz coś smiesznego w wyglądzie :D

na pewno nie :P

Gość armataaaaaaa
taa, pikna jak kwiat rozy tylko leb masz za duzy :D smiesza mnie tacy pusci i durni ludzie co maja sie za pepek swiata.

nie zna mnie a nazywa pustą ,śmieszą mnie takie zazdrośnice :O

jebie mi z dupy

oj zdenerwowała sie kobita, brzydka i wulgarna, straszne.

Gość też kiedyś tak miałam
Kiedyś też zauważyłam, ze ludzie uśmiechają się na mój widok, faceci się oglądają. Miłe to było... Dopóki jakieś dziecko nie zawolalo pokazując na mnie palcem: "Mamo, co ta pani ma na głowie?" Rano jak się szykowalam zadzwonił telefon. Z tego wszystkiego zapomnialam o ostatnich trzech papilotach :O No ale to jednak mile było, kiedy się faceci za mną ogladali :D

Gość buhahahahhahahahh
1. Zmyślasz ,uwazasz sie za choooj wie kogo, spojrzy sie ktos na ciebie i uwazasz ze na ciebie leci, typowa nadinterpretacja , typowe dla wiekszosci kobiet zwlaszcza w kontaktach z facetami ( np ,poprosil o numer, zaprosil na kolacje = podobam mu sie ,chce mnie ruchać, bedzie moich mężulkiem ciulkiem) 2. Masz coś w twarzy , jakiś wstrętny pieprzyk , pryszcza, krzywe oko, dziwaczny makijaż , łupież we włosach lub inną ułomność w wyglądzie i przyciągasz uwage TYM CZYMS 3. Jesteś tak niesamowicie super zajebiscie piękna niczym bogini grecka ze lecą na ciebie zarówno faceci i kobiety - 0,0000001 % szans, gdyż w moim 25 letnim życiu nie spotkałam takiej osoby która powodowała by wzmożone bicie serca u obu płci i aż tylu ludzi ( autobus, pociąg, ulica, bank, poczta) ,czyli co3-4 osoba na Ciebie leci ? buhaha 4. Pokaż fotke, moze byc niewyraźna z daleka , ocenimy na forum i wtedy Ci powiem czy ''lece'' na Ciebie, Ja i moj wspollokator :D 🖐️

Gość upacz tematuufff
dziwka

Gość Dżoana _Kupa
aaa ja znów mam tak że jak ktoś na mnie popatrzy to sobie myślę że patrzy bo jestem tłusta, bo mam brzydką gębę, albo że coś jest nie tak ze mną :-o