Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona.Ja

problem z facetem

Polecane posty

Gość wkurzona.Ja

hej wszystkim, mam pytanie. jak sie zachować żeby facet zrozumiał, że jak nie będzie się starał o mnie cały czas to mnie straci? a konkretnie chodzi o to, że mój facet sie do mnie cały dzień nie odzywa a pewnie wieczorem zechce przyjechać. a co to ja pogotowie seksualne jestem? a gdzie troska w ciągu dnia? i tak jest od tygodnia albo dwóch. ciągle niby zajęty jest a tak naprawde to jakby chciał to by znalazł te 5 minut na telefon co słychać itp. Więc jak go ukarać skutecznie?

Gość ej co to za wiocha?
nie zrozumie, jeśli nie powiesz mu wprost o co chodzi, to młoty skończone, jak będziesz uprawiac jakieś gierki to nic nie da

Gość wkurzona.Ja
co mam mu powiedzieć? zrzędzić żeby wiedział że tęsknie? że mi zależy? co on z tego zrozumie? tylko tyle że błagam go o kontakt. a onma zrozumieć że ma sie o mnie starać chcieć ze mną rozmawiać z własnej woli a nie bo ja mu marudze. To go jescze bardziej odciągnie odemnie A on poprostu stwierdził, że nie musi ze mną gadać, że może zapomnieć i to nie problem.

Gość brzoskwinka6766
zajmij się sobą, jest ładna pogoda, skoro on się tobą nie interesuje, idź pobiegać, poprawi Ci się sylwetka, idź na basen, fitness, siłownię, poczytaj dobrą książkę, nie odpisuj na każdą wiadomość, nie spotykaj się wieczorami pod żadnym pozorem, jak będzie chciał się spotkać to powiedz że mógł wcześniej się odezwać a teraz jest za późno i idziesz spać.

Gość brzoskwinka6766
olej go na kilka dni i powiedz ze musisz się czymś zająć... niech czuje ze cie traci

Gość wkurzona.Ja
już wiem, pozwole mu przyjechać ale jak zacznie sie dobierać to powiem ze nie jestem w nastroju, że cały dzień miłych słow nie usłyszałam więc niech nie oczekuje że będę w skowronkach;p

Gość wkurzona.Ja
wiem, najlepiej by było żebym nie chciała sie spotykać tyle że ja mam strasznie dużo wolnego czasu obecnie, a on odwrotnie, pracuje, uczy sie zaocznie i nie ma czasu. Widujemy się rzadko i mi szkoda sie z nim nie spotkać;/ za słaba jestem?

Gość pytanie retoryczne
czy ty się o niego starasz? w czasie równouprawnienia gdzie seks jest ogólnie dostępny i łatwy myślisz że nie znajdzie sobie lepszej ciekawszej nie sfochowanej? naiwne księżniczki :O

Gość brzoskwinka6766
wkurzona.Ja zły pomysł robiłam to samo. on musi poczuc ze Ciebie traci. wiem ze za nim tesknisz, ale to minie za 2 dni. musisz zniknac z powieszchni ziemi na jakis czas, zamknac sie w skorupie i nie wychodzic ...

Gość wkurzona.Ja
ludzie... ale wy macie przejścia... że wy tak żyjecie to nie znaczy że każdy każdego zdradza... dla nas zdrada to ewidentny koniec związku i wiem że mnie nie zdradzi i tyle. rany...

Gość wkurzona.Ja
brzoskwinka6766 masz racje. niestety;/

Gość brzoskwinka6766
on ma się o ciebie starać nie odwrotnie inaczej nic z tego nie wyjdzie, natomiast jeżeli nie zasługuje na ciebie to niech się buja .... jest tylu fajnych facetow.

Gość wkurzona.Ja
zasługuje, jest kochany. Tyle że z powodu sytuacji jaka jest tzn że on ma naprawdę masę zajęć a ja nie to pasują mi częste spotkania. no i wychodzi na to że ja mam zawsze czas a to on decyduje kiedy. pół biedy, chodzi o to że sie zapomina tak jak teraz że może a nie troszczy się o mnie, nie zabiega. i to wszystko przez to że mu pozwoliłam na to.

Gość brzoskwinka6766
zapamiętaj ze faceci potrafią zajebiście nami mianipulowac, nie idz na to :o ja soba dawalam manipulować i bylo coraz gorzej, faceci tak maja po prostu...

Gość Lady Blond
nie mów wprost, że Cię to denerwuje, bo takie zachowanie zadziała na krótko. trzeba go trzymać na dystans- jak przyjedzie powiesz, że wychodzisz. a jak będzie zdziwiony, powiedz że przecież się nie umawialiście. kilka takich sytuacji powinno pomóc

Gość wkurzona.Ja
wiem wiem, zwłaszcza jak koledzy sobie doradzają;p ale na szczęście kobiety jeśli zechcą to mogą być lepsze w tym;p

Gość brzoskwinka6766
to znikaj po prostu moze sie otrzasnie i bedzie o ciebie zabiegal, a tak po co ma ie starac skoro wie ze jestes na kazde jego zawolanie, jesli cos masz na wyciagniecie reki to bierzesz, jezeli nie to zaczynasz sie starac by to dostac proste jak budowa cepa.

Gość wkurzona.Ja
nie mam gdzie wyjść, naprawdę nie mam. mieszkam na wsi gdzie wszyscy wyjechali moi znajomi. wieczorami nie mam gdzie wyjść.

Gość wkurzona.Ja
w teorii proste. teorie znam. z praktyką gorzej;/

Gość Lady Blond
autorko - to, że on decyduje kiedy się spotkacie bardzo źle wróży. może facet ma coś do ukrycia.. pomyśl o tym

Gość brzoskwinka6766
ja ci powiem ze faceci maja bardzo slaba psychike, oni wytrzymuja gora dwa dni nieodzywania sie po czym zaczynaja wariowac, a kobiety... coz po dwoch dniach niewidzenia uchochanego, nie maja potrzeby sie z nim widywac i moga dotrwac nawet do tygodnia...

Gość łoł
faceci to świnie! otrzasnij sie z tego nim bedzie za pozno 🖐️

Gość wkurzona.Ja
kurcze, tak teraz myślę, że on coraz częściej sie nie odzywa na przykład tego dnia co mamy sie spotkać, nie wiem kiedy będzie i w sumie czy bedzie w ostatniej chwili dzwoni ze juz jedzie. musze coś z tym zrobić

Gość brzoskwinka6766
powiem tylko uwazaj na niego

Gość wkurzona.Ja
nie ma nic do ukrycia:) pracuje na 2 zmiany, 8 h dziennie 10 z dojazdami. rano ma czas do 12 a po południu od 4 mniej więcej. spotykamy sie często jak ma na 1 zmiane. jak na 2 to prawie wcale. ale on pracuje w domu, jest sam z matką i musi cały dom mieć na głowie. wiem gdzie jest zawsze. dlatego nie ma czasu. co 2 tydzien jest 100 km dalej w szkole całe dnie tam siedzi bo to politechnika. przyjeżdza czasem nawet i wtedy żeby sie spotkać. tylko to późno jest i nie ma kiedy sie wyspać. Kocha mnie bardzo i nic nie ukrywa. ale za bardzo sobie pozwala, nie widzi potrzeby rozmowy a wiem że ma czas. nie wiem czy dziś mamy sie spotkać czy nie. denerwuje mnie to. a nie jestem z tych co wydzwaniaja do facetów

Gość Lady Blond
przykre, ale dla mnie wygląda to trochę tak, jakbyś była dla niego atrakcyjnym towarzystwem tylko wtedy, kiedy nie ma nic lepszego do roboty :( dzwoni w ostatniej chwili, bo może planował coś innego- nie wypaliło więc przypomniał sobie o Tobie.. eh

Gość wkurzona.Ja
i dziekuje za obiektywne spojrzenie i pomoc:) czasami to bardzo wiele

Gość wkurzona.Ja
on sie z nikim innym nie spotyka bo nie ma czasu. w ostatniej chwili dzwoni bo nie zdaje sobie sprawy że mnie w ten sposób źle traktuje a chce mu to pokazać ale nie lubie błagać o kontakt. wole to mu pokazać ale nie wiem jeszcze jak

Gość pytanie retoryczne
"on ma się o ciebie starać nie odwrotnie inaczej nic z tego nie wyjdzie, natomiast jeżeli nie zasługuje na ciebie to niech się buja .... jest tylu fajnych face" spodziewałem się takiej odpowiedzi. ciekawe tylko czy zdajesz sobie jak to może wyglądać w praktyce. nie ten kolejny, tak? skąd wiesz że kolejny nie będzie taki sam? ok, zmienisz go na jeszcze następnego, i co? podobnie? naturalnie nie ma tu twojej winy prawda? :D

Gość wkurzona.Ja
chodzi o to, że mężczyzna powinien w odpowiedni sposób traktować swoją partnerkę a jeśli mimo starań kobiety on zachowuje się źle to znaczy że nie ma wobec niej poważnych zamiarów. Rozumiesz? więc po co tracić czas na frajera:P