Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poziomka777

Naturalny czy silikonowy ? !

Polecane posty

Pytanie głównie do mężczyzn, wybirając biust mniejszy a naturalny czy wiekszy a sztuczny który z was wybrałby to pierwsze? Oglądałam dziś rozmowy w toku i tak mnie to zaintrygowało, niby woleli naturalny ale większe zainteresowanie było na ten sztuczny, przynajmniej takie moje odczucie, czy błędne? :-D

Naturalny. Ale przede wszystkim nie wybrałbym osoby która ogląda rozmowy w toku :D

Gość fkj54654
Tylko natura. Silikonu do czego innego używam

Gość er32r23r3r2
zależy moim zdaniem jak ten silikonowy wygląda. czasem nie poznasz nawet ,ze sztuczny

Z drugiej strony jeśli dziewczę ma obwisłe wory zamiast piersi, to niestety, zostaje silikon. Bo to jest dopiero ohydne.

mowia naturalne a tak naprawde wiekszosc z nich nawet rozroznic prawdziwego od sztucznego nie potrafia

no dobrze, to może podam przykład bo czy rozmiar C czy D to nie ma wiekszej różnicy ale już A czy B to jest :-) więc lepsze naturalne A czy sztuczne B ? :-D

poziomka777, to zależy. Jeśli na ulicy znajdą się dwie panny ze zgrabną figurą, fajnej pupie, ładnej buzi, to facet się obejrzy za każdą, bez różnicy czy jedna będzie miała A, czy B. Jeśli obie będą siakie nijakie, to nawet jeśli jedna będzie miała A to drugiej B nie pomoże. C czy D może i owszem, ale mądry facet wie że w sytuacji do której każdy facet dąży, chyba że jest gejem, po zdjęciu stanika takie C czy D może przejść natychmiast od stania do zwisu - i facet zareaguje tak samo na taki widok.

pocieszające jest to że niektórzy faceci właśnie tak myślą jak Ty, ale kompleksy i tak niestety pozostają :-)

napisze tylko że są kobiety któe mają tak małe albo brzydkie itd cycuszki że przez to mają depresję, kompleksy uniemożliwiające normalne relacje z ludzmi, związki itd...i powiększneie, korekta piersi jest dla nich zbawieniem...dla ich stanu psychicznego.

pewnie tak..ale nadal pozostaje ta myśl:,,on jest sztuczny, plasikowy, jak u pustej laly", wiec nie wiem czy warto by było sie ciąć tylko żeby sie nie wstydzić, ale z drugiej strony pewnie ten wstyd już znacząco by zmalał

Cały dylemat można chyba sprowadzić do takiej listy, od najfajniejszego do niefajnego biustu: 1. naturalny, jędrny i duży (- jeśli nie mówimy o nastolatkach, to jest jak Yeti - ktoś gdzieś niby widział, ale...) 2. naturalny, jędrny i mniejszy 3. sztuczny 4. zwisające wory, dzięki odpowiednio dobranemu stanikowi będące obiektem zazdrości koleżanek :P

Gość troche nie w temacie:)
ja nie wiem ze kobiety maja kompleksy z powodu rozmiaru... najwazniejsze ze zdrowe:)