Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stuck...

Czemu się tak "zepsuł"? Dlaczego mi to zrobił? Rycze

Polecane posty

Gość stuck...

Mój facet: na początku parę miesiecy temu cudowny , do rany przyłóż... Na początku był taki aż mnie ciarki przechodziły, to całe poznawanie siebie nawzajem. Szanował mnie, a teraz? Okazał się alkoholikiem, jest agreswny, pokazał swoje prawdziwe oblicze, ma nieciekawa przeszłość. Myślałam, ze się zmieni. Ciągle się mnie czepiał, ciagle zazdrosny, chciał mnie na własność. Od wczoraj nie jesteśmy razem. A ja tęsknie i rozpamietuje. Bo przeciez kiedyś było tak cudownie, bez agresji,bez ataków złości wyzwisk. Napisał,ze bedzie mi zawsze wierny i ze mnie kocha, ja nie odpisuje mu nic, a on napisał,ze płacze, bo tak mnie kocha, miał wiele szans. Chce mi się płakac, bo tesknie za tym, co było kiedyś.

Gość Jak zepsuty to wymień
Na innego.

Gość stuck...
Tak, powinnam dać spokój. Czemu on taki jest? Zrobił rozpierdol z moim zyciem, tyle zlych rzeczy, przykrości. A potem skruszony. Nie moge do niego napisac.

Gość nammi
pokazał prawdziwą twarz. dobrze że uciekłaś póki mogłaś.

Autorko, pamiętaj że klina trzeba wybić klinem. Idź do ludzi, na balety, bo jak będziesz siedzieć przed komputerem i ryczeć to klina nie wybijesz i jeszcze w desperacji wrócisz do bydlaka, jak zacznie kłamać że się zmieni.

Gość karrlab
błagania na kolanach ,przed ołtarzem,gesty teatralne -śmieszne i patologiczne zachowania.

Gość moja tolerancja konczy sie na
rozpuscilas go :P