Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_sobie_laska8934371254

Czy średnio ładna dziewczyna ma szansę na sponsora?

Polecane posty

Gość taka_sobie_laska8934371254
O rany, czytacie ze zrozumieniem? Nie chcę do burdelu, bo ani mi się śni uprawiać seks z przypadkowymi oblechami, w burdelu przecież nie mam prawa wyboru.

mi sie jakos na psychice nie odbilo. Dzieki sponsoringowi ukonczylam studa. Teraz mam fajna prace i cudownego faceta:)

Gość no jasne tylko powiedz nam
jeszcze jak teraz dostac ta uczciwa prace????

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaa
być może ,ale nie licz na jakiegoś super bogatego bo takich po pierwsze w POlsce jest mało ,a po drugie oni znajduja sobie super laski

Gość Lady Blond
a Twój facet wie co robiłaś?

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam bardzo duże powodzenie i szukałam sponsora . i powiem tak. przez net nie szukaj bo to nie ma za bardzo sensu. przeważnie sami oszuści tzn podaja sie za biznesmenów i obiecują np 3 tys/ mc ,a potem taki przyjeżdza jakiś sredniej klay autem i probuje sie targować żeby zapłacic mniej bo z tym ,ze jest biznesmenem to było klamstwo można znaleźć najpedzej w Warszawie i jak sie obracasz w srodowisku bogatych . np jestes hostessa na jakis bankietach w hotelu ,albo zapiszesz sie do klubu golfowego ,albo pracujesz w jakiejs ekskluzynej restauracji itd

Żal mi Cie dziewczyno. Jesteś prostytutką i nie różnisz sie od dziewczyn z burdelu.. kasa to nie wszystko pamietaj sa rzeczy które sa wazniejsze. ja juz wolałabym wylądowac na ulicy bez grosza niż dawać duuuuupe za kase. ogarnij sie , jestes tania szmata

Gość Lady Blond
ja też studiowałam i jakoś nie musiałam kończyć studiów za czyjąś kasę. taką ,,Karierę" zazwyczaj robią panienki, które są przyjezdne. potem pojadą na wieś i chwalą się jak to sobie świetnie radzą w wielkim mieście :)

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaa
i ja w koncu znalazłam bogatego ,sporo na tym zarabiałam ,ale coś za coś bo miał 50 lat i nie był zbyt pociagajacy niestety opowiesci o sponsorach przystojnych , w miare młodych i bogatych co poleca na zwykla dziewczyne można sobie pomiedzy bajki wlozyc to chyba tylko w filmach typu galerianki tak jest

Lady Blond oczywiscie, ze nie wie:) olga dokladnie, ja poznalam wlasnie pracujac w restauracji jako kelnerka

Gość Lady Blond
Izza - jak on się kiedyś dowie, to na pewno się ucieszy :)

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaa
wiec nie licz ,ze trafi sie jakiś przystojny 30-latek i bogaty.. a napewno nie w Polsce za granica byłyby wieksze szanse na to ci co sie umawiałam z nimi z neta to przewaznie zwyczajni faceci , ani nie szkaradni ,ani nie przystojni. niektorzy troche obleśni tzn łysiejący itd zwykle żonaci lub rozwodnicy niestety jak niektorym odmowiłam to byli potem namolni

Gość olelellelllllllllllllnhh
o jejku jejku masz utopijna wizje tego "interesu" jestem w tym od 3 lat (mam 25 lat) i powiem Ci, ze jesli masz podejscie jakie masz nie bedziesz miala problemow psychicznych, ale nie licz na ksiecia z bajki okej? wierz mi trafic na faceta na poziomie to cud! niby maja kase, super samochody, ale kobiete ktora sponsoruja traktuja jak swoja wlasnosc, jak przedmiot, musisz byc zawsze chetna, zawsze miec czas, zawsze do syspozycji, zawsze piekna, zawsze usmiechnieta, zadowolona... znajomi, imprezy itp nie sa mile widziani :) bo wymienia cie na inny model, bez slowa, malo tego i tak wymienia Cie na inny model - nawet jak taka bedziesz, bo znudzisz sie, jednemu po jednym razie, drugiemu po miesiacu, trzeciemu po pol roku... wiec szykuj sie na niezly "przebieg" :) idzie przywyknac, mozna szukac przystojniaka, ale na to nie licz, tacy maja laski bez placenia a jesli juz awia sie w sponsoring, to dla funu, ale co rusz chca inna, wiec lepiej inwestowac w starszych dziadkow heh ale ci znow sa malo "podniecajacy" :D :) Ponadto, nie licz ze bedzie cie to jakos szalenie krecilo, bo czulosci specjalnie od niego nie zaznasz.. i nie ma ze nie chcesz anala, oralu ze nie chesz tego czy owego - Pan i wladca placi, wiec wymaga... musisz grac ze w seksie kreci Cie wszystko, na gumki tez specjalnie nie licz :) Twoje potrzeby i preferencje nie sa wazne... Teraz zastanow sie raz jeszcze... Wiesz co ucierpi najbardziej? Twoje poczucie wlasnej wartosci! bo jak to? Jestem mega atrakcyjna, zadbana, spelniam wszelkie oczekiwania, i zajebista w lozku a on po 3 miesiacach konczy to? I tutaj pytania "co jest ze mna nie tak?" Otoz nic... to frajerzy, tyle... mialam przypadki, ze sie zakochali, ale wtedy zaczyna sie horror, podsluchy na tel, detektywi Cie sledza, nic ci nie wolno, psychole ktorzy chca wszystko kontrolowac, bo maja swoje firmy, wysokie stanowiska i do wladzy przywykli... nawet w lozku sa protekcjonalni :) bedziesz zabawka! PRzedmiotem.. jesli masz silna psyche i dobrze udajesz orgazmy, smialo, jesli nie... nie dasz rady nikogo przy sobie zatrzymac :) ja jestem mega atrakcyjna a i tak mnie "wymieniaja" na inne :) Oni szukaja tylko wrazen , bynajmniej nie stalosci :D

Gość Lady Blond
Izza- ale ja Ciebie nie chciałam obrazić, tylko stwierdzam fakt. u mnie na studiach też były dziewczyny, które tak sobie radziły. dla mnie to nie jest normalne i tyle

Gość Lady Blond
Izza- bo świat jest mały.. co jeśli spotkasz tamtego faceta gdzieś na mieście będąc ze swoim? jaką masz pewność że Twój facet nie dowie się przypadkiem od ,,wspólnych znajomych..."

ojj sa u nas naprawde bogaci faceci, trzea wiedziec gdzie szukac, ale oni oczekuje super laski :D ja spotykam sie tylko z milionerami - tak milionerami, ale to nie znczy ze chetnie wydaja na ciebie fortune heh maja auta jakie mi sie nie snily, domy, apartamenty, rozbijaja sie po swiecie, a buty za 1000 zl to dla nich zbedny wydatek :) masakra, sa zenujacy w tym skapstwie, generalnie jest tak, ze im wiecej ma kasy tym bardziej skapy!!! dopiero jak go troche omotasz to aby Cie zatrzymac dostajesz wiecej kasy na przyjemnosci, ale i tak wola zabrac Cie na zakupy , niz dac gotowke :) mozna wyciagnac nawet 7-10 tys miesiecznie od takiego, ale ile to zachodu i wymyslania potrzeb :/ szkoda gadac bogaci faceci maja swoje jazdy i zawsze pozzostana facetem, dla ktorego wydanie miesiecznie na kosmetyki 1000zl jest absurdalne, ale juz na kolacje z winem wyda 1500 bez problemu, a co mi po tych jebanych homarach jak wiecznie jestem na diecie! :P

teraz znikam, ale wroce looknac jak temat rozwinal :P

Lady Blond pisalam wyzej ze nie mialam sponsora tylko sponsorke