Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapitanek.91.

Gdzie najlepiej zrobić to z dziewczyną pierwszy raz ?

Polecane posty

Gość Kapitanek.91.

Witam. Jak myślicie gdzie najlepiej zrobić to pierwszy raz? Ja mam 20 lat ona 17 i właśnie chodzi o to ze u mnie czy u niej nie ma jak :p

Gość Androxen
Hotel jest dobrym rozwiązaniem :D ale weż też pod uwagę że robi się cieplej więc plener tez jest całkiem ciekawy :D

Gość Bez.pseudonimu.
Weź ją gdzieś na wakacje na kilka dni np.nad morze i po problemie. Jakiś domek albo pokój będziecie musieli wynająć to będzie ok

Gość Kapitanek.91.
No właśnie w aucie pierwszy raz nie pasuje :p bez przesady. No ale z tym hotelem dobry pomysł. A w plenerze też myślę że nie odpowiada pierwszy raz. Więc jak w hotelu to najlepiej wziąść na całą dobę ? Hehe :)

W hotelu się inaczej nie da. Na godziny można wynająć jakieś prywatne mieszkanie. Jak jesteś z Warszawy to mogę podsunąć kontakt, mieszkanie ładne i niedrogie.

Gość Kapitanek.91.
No właśnie trzeba było by poczekać a my jesteśmy już gotowi i chyba nie ma na co czekać. W sumie może i byłoby lepiej bo mam ją zabrać w wakacje do Zakopanego .

Majowy weekend za miesiąc, dobra okazja na wyjazd, tylko, że ceny wszędzie dużo wyższe niż normalnie.

Gość Kapitanek.91.
Niestety jestem z Lublina więc nie da rady :) bo tak sobie myślę że w domu w pokoju to trochę też nie za bardzo gdyż możemy się stresować że ktoś wejdzie i zbyt przyjemnie by nie było :)

Gość umywkwhuk
oo kapitanek pozdrawiam też jestem z Lublina:-)

Gość napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy}
masz problem.. byle zeby bylo wyjatkowo i romantycznie.. nie wazne czy w hotelu czy na lace na kocu

Gość Kapitanek.91.
Dzięki za pozdro i wzajemnie:) a mogła byś polecić jakiś hotel lub mieszkanie ? Bo ja niestety nie jestem rozeznany w tym temacie:) no na łące na kocu to też trochę stresujące jak na pierwszy raz więc nie wiem czy romantycznie by było xd

Gość Kapitanek.91.
Zrobiliśmy już to :) u mnie w domu jednak dało radę:)

Gość aleksiiaaaa32
No ja tez w domu to przezylam, dalo rade, nawet nie patrzalam na to czy ktos wejdzie :P tylko sie szybko pozbierac musieliśmy;P