Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glitch

gdzie damascenka? revolver? fiku? i inni ktorych znam!

Polecane posty

Gość she19902
to są boty, spytaj adminów kiedy ich znów włączą

cream - dopiero drugi :P co, nie moge? ostatni moj dzien :P reserved - dlatego, ze pozniej ide do kina, pozniej na koncert, wroce w nocy, nie wiem czy bede miala czas sie polozyc przed praca (ktora zaczynam o 7 :O ) a co dopiero sprawdzic kafe :P takze rozumiesz ;) w ogole, nie znam Cie, ale mysle, ze bysmy sie polubily ;) :P

nie, nie, nie. :P jesli wroce (choc nie wroce) to pod swoj ulubiony ;) glitch glitch glitch! uwielbiam to slowo ;)

łeeeeeee to wcale nie odejdziesz z kafe na stałe tylko chcesz zrobić przerwę. to ja już Cię rozumiem panno

cream - wpadaj :) tylko pewnie kawalek drogi teraz bys mial... reserved - ja juz przerwe mialam, 4 lub 5 lat od kafe! ;) teraz nie chce wracac, serio serio. Moj chlopak sie cieszy, ze z kafe rezygnuje...

pytanie tylko jak długo wytrzymasz bez kafe :D:D o to pytanie koleżanko

cream - wlasnie, dlaczego tak wyszlo? a Ty z Pollem chodzisz czasami? reserved - Kochana ma. wytrzymam. zmusze sie. pochlania mi to cholerstwo stanowczo za duzo czasu! Ty bys nie wytrzymala?

nie wiem dlaczego pewne nie chciałas sie kolejny raz spotkac no nic ale mimo wszystko mozna było pochodzic na imprezy ale trudno

Ale nie potrafisz sobie dozować korzystania forum, że musisz odchodzić i robić zamieszanie wokół tego? To jak z alkoholikiem, albo systematycznie albo wcale?:P

res-nie obraziłam sie na Ciebie,jesteś ok...

reserved - :D wybacz mi! zawsze, ale to zawsze myslalas, ze Ty to nie kto inny jak dziewczynka. cream - a chociaz jeszcze na "imprezy" ?? Krwawa - widocznie wysmienite zamieszanie robie, skoro wstapilas. :P to nie jest tak, ze nie potrafie dozowac. nie siedze tutaj calymi dniami, bo nie mam na to czasu. Ale jest tak, ze sie gdzies udzielam, pozniej robie cos swojego, po 15 minutach sprawdzam czy ktos cos odpisal, a moze nowy temat mnie zaciekawi? to mnie rozprasza. A ja potrzebuje skupienia :P

dawno nie byłem , ale kiedys chodziłem ale jokos nikogo nie poznalem , bo tam za duzo lansu i sie nie przebiłem

Ano wstąpiłam na Twoje ostatnie godziny, patrz jaki zaszczyt Cię kopnął :P Na kompie zawsze coś będzie rozpraszać:P Przynajmniej mnie ;) dero, już dawno chciałam Cię o coś spytać. Czemu praktycznie każdy swój post kończysz wielokropkiem?

Wilczyca - uwiadcz wiec me poklony w Twa strone :D moze i zawsze - ale jedno odpadnie ;) Ty tez tu czesto bywasz - nie denerwuje Cie to? cream - myslalam, ze jestes krolem lansu :P

ja :D nie no co ty , na imprezeach nie miałbym szans kogos poznac , nnie jestem lanserem

Kiedyś mnie denerwowało trochę. Ale no jak nie chcę to nie zaglądam i tyle, a jak na kompie działam to już nie ma znaczenia czy jedną rzeczą więcej czy mniej się rozpraszam. Też pewnie jakieś znaczenie ma, że niemal wszystko jest banalne i mało co zaciekawić potrafi.