Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glitch

gdzie damascenka? revolver? fiku? i inni ktorych znam!

Polecane posty

"Czemu praktycznie każdy swój post kończysz wielokropkiem?" bo jest modne :D:D

cream - nie wszystkie dziewczyny lubia lanserow. masz duze szanse. Wilczyca - piszesz tak jakbys chciala mnie zatrzymac na forum :P :P :P reserved - .. ?

ja tez nie. no ale raczej nie bedziemy tego przezywac, nie? imprezy sa do dupy. za to domowki. chodz na domowki! tam wyrwiesz na bank kogos :P

Absolutnie nie miałam takich intencji, ale skoro Ty to widzisz tzn. że chcesz zostać:P Reserved, może i modne, ale dla mnie wkur­wiające, takie bycie tajemniczym na siłę.

u mnie domówki odpadają bo nikt ze znajomych by nie przyszedł z braku czasu itp zreszta tdomówki to temat zamknięty

Krwawa-ale dlaczego wkórwiające? Ja to zrobiłam raz i tak mi zostało,to nie ma nic wspólnego z tajemniczością...

Krwawa - mialas, mialas :P nie wypieraj sie teraz. strzelam, ze masz.. okolo 35lat? :P cream - to jakich TY masz znajomych? :O a glownych zainteresowanych nie ma.!

"reserved - .. ?" co ? Krwawa - mnie jakoś to nie wkurwia no ale każdy człowiek jest inny

Wielokropki zwykle mają sens. Sądziłam kiedyś po prostu, że byłaś w takim nastroju, ale widzę, ze to u Ciebie akcent charakterystyczny:P Glitch, tak bardzo pragniesz zostać, że szukasz ukrytych podtekstów tam gdzie ich nie ma:P 35lat...a botoks odejmuje trochę lat nawet na kafe?:P

damascenka! - obecna :) jak milo :) krwawa - chcesz powiedziec, ze wiecej? te 45lat? :) a podteksty sa, ale Ty sama jeszcze o tym nie najlepiej zdajesz sobie sprawe :P

A obecna, ale się żegnająca do dnia jutrzejszego. Paaaadaaaam :) Dziś mam mniej uszczypliwości dla świata :P