Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z piekła rodemmm

problem z miesiączką

Polecane posty

Gość z piekła rodemmm

mam kłopot z moja 14 letnia córka.moze któraś z was miała takie same problemy i mi cos doradzi.chodzi o to,ze moja corka w ciagu dwóch miesiecy ma miesiaczke juz 5 raz.. krwawi niemal ciągle i jest juz osłabiona..nie móiła mi o tym wcześniej jednak dzisiaj musiałam odebrac ja ze szkoły gdyś ból brzucha nie pozwoloł jej normalnie funkcjonowac.. jestem zaniepokojona a w weekend dział u nas tylko pogotowie w szpirtalu..

moja siostra ma ten problem, gin przebadał ja na lewo i prawo, ponoc taka jej uroda, nie wiem. Wiem tylko tyle ze bierze na to jakies leki, radze ci wybrac sie z córka do ginekologa na dokładne badania bo byc moze cykl jeszcze sie jej nie unormował a byc moze cos sie zaczyna dziać, poza tym takie czeste krawienie moze sie skonczyc anemia.

Gość franeg
moja koleżanka też tak miała i to była białaczka :(

Gość z piekła rodemmm
hmm,córka do tej pory miesiaczkowała bardzo regularnie.praktycznie od samego poczatku tak było .jestem przerażona..:(

Gość franeg
a jaki ma kolor skóry moja koleżanka chociaż biegała na słońcu strasznie blada była

Gość z piekła rodemmm
jest blada,jednak to chyba taka jej natura..ma jasną cerę z ogromna iloscia pieprzyków,które musimy regularnie ogladac u dermatologa,gdyz maja tendencje do przechodzenia w niebezpieczne zmiany..:(niegdy nie bedzie mogł opalac sie jak inne babeczki i ma zakaz z korzystania z solarium..

Gość z piekła rodemmm
pozostaje mi tylko iść z nia do ginekologa..pierwsza wizyta pewnie ją przeraza ale nie widzę innej rady-jeśli nawet dzieje się z nia cos powaznego to lepiej znaleśc przyczyne wcześniej niz ..za pózno:(

Gość Mamuśka Kajki
Moja córka nakleja sobie teraz plastry Evra i cykl się unormował ,

Gość z piekła rodemmm
wczoraj zrobilismy morfologie a dziś z wynikami poszłam do lekarza rodzinnego.dał tab.na zatrzymanie miesiączki i zlecił dodatkowe badania oraz kazał iśc do ginekologa.wyniki sa nie najgorsze.. podwyższone ob,obnizone zelazo oraz za mao leukocytów...