Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Sajof

Szukam dziewicy

Polecane posty

Go艣膰 magda.21...
pisze tylko maile

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ya she pytham!
Sajof dlaczego ukrywasz to i偶 jeste艣 gejem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sajof87
Magda, kto艣 mi zabra艂 nick. Pewnie fareg ... sajof87@wp.pl tutaj masz mojego maila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda.21...
ja nie podaje. Prosze o maile a odpisze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda.21...
dziekuje, zaraz napisze:)

Udost臋pnij ten post

''Mhm, czyli Ty mog艂e艣 uprawia膰 seks, ale dziewczyny sobie szukasz nietkni臋tej. 呕a艂osne.'' Tylko nie pisz, 偶e ty mimo i偶 jeste艣 dziewic膮 to wystarczy艂by ci niedo艣wiadczony facet. Ka偶da kobieta, nawet dziewica wybierze do艣wiadczonego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jestem t膮 ktorej szukasz
a sk膮d jeste艣 sajof?

Udost臋pnij ten post

znowu podszyw... pisz na m贸j: rozdziewicze_cie_analnie@tlen.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Informacje ze 艣wiata 24h
Taki_Jeden_Ten_Normalny to stara nabita[m臋ska do艣膰 w swych cechach i urodzie] penera, kt贸ra naparza podpitych emeryt贸w w szalecie miejskim.Wabi ich tam zgodnie z zasad膮 i偶 nie ma brzydkich kobiet a tylko ma艂o w贸dki.Z regu艂y nie podejmuj膮 walki z uwagi na si艂臋 jej pierwszych cios贸w dlatego szybko i sprawnie pozbawia ich portfela.:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mentaI cut
ile mia艂e艣 kobiet?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym si臋 cieszy艂a:D
ja z krakowa.

Udost臋pnij ten post

@ja bym si臋 cieszy艂a - napisa艂bym do Ciebie, ale mam z艂e do艣wiadczenia z osobami poznawanymi przez internet. Tutaj ka偶dy wydaj臋 si臋 fajniejszy, 艂adniejszy, a w potem rzeczywisto艣膰 wydaj臋 si臋 okrutna... Wiem, bo sam si臋 o tym przekona艂em na w艂asnej sk贸rze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Informacje ze 艣wiata 24h
nie jestem ksi臋ciem-tego dewianta chyba nie trzeba przedstawia膰.Starczy jak wspomnimy o jego zami艂owaniu do wykonywanie wszelkich prac tapicerskich nawet tych o wysokim stopniu trudno艣ci:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rosarita
tylko debil szuka dzxiewicy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sxxxl
Ja te偶 jestem prawiczkiem i co w tym z艂ego ??? a mam 27 lat ? i te偶 szukam Dziewicy ..., bo szczerze nie zaakceptowa艂 bym panny co mia艂a tam jakie艣 przygody, nie obchodzi mnie jej do艣wiadczenie.... bo to tak jak by kto艣 zrzyga艂 mi si臋 do talerza z jakiego jem.... i wszytko w tym temacie...

Udost臋pnij ten post

Yeah, ju偶 my艣la艂am 偶e ze mnie taka niezdara, ale wiem o co chodzi. We wcze艣niejszych postach, nie wy艣wietli艂o maila, bo napisa艂am go pomi臋dzy tymi znakami . Teraz pisze go ostatni raz i si臋 poddaje, bo 艂贸偶ko kusi -> dagusia12190@wp.pl

Udost臋pnij ten post

kurde nawet tych znak贸w nie wy艣wietli艂o, wi臋c ich nigdy nie ujrzycie. Napisz na mojego maila a powiem ci jakie to by艂y znaki i sprawdzisz ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 romanticzka
a ja jestem dziewic膮- i co? jestem normaln膮, rozs膮dn膮 osob膮 , mam pouk艂adane w g艂owie a nikogo normalnego nie mog臋 znale藕膰....jacy艣 sami dewianci, masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hitller
romanticzka masz racje , wprawdzie jestem juz starszym panem i mam dwa zwiazki za sob膮 i i niiw nadaje sie na partnera poniewaz dzieci mam starsze ale popieram twoj tok myslenia nadmienie ze niestety nigdy nie mialem dziewicy dlaczego,? Mysle ze dziewczyny generalnie mysla inaczej te ktore szukaly sexu zawsze szukaly innego ja bylem przyjacielem do ich wyplakiwan po nieudanym lub zawiedzionym pierwszym razie lub zwiazkach tak dla ciekawosci teraz juz od dawna jestem sam i wiesz co? Lgna do mnie dziewczyny ktore sa w wieku moich corek czasami jeatem w szoku oczywiscie zadna nie jest juz dziewicaale szokuje mnie ze wybieraja sobie mnie nadal chociaz dzieli nas roznica 30 lat ja czasami nie potrafie tego zrozumiec moze musze soe udac do psychiatry i spytac dlaczego takie dziewczyny wybieraja sobie takiego faceta jak ja za obiekt pozadania, nie ukrywam ze w lozku jest wspaniale ale ja nie jestem facetem do zwiazku dla tak mlodych dziewczyn , Czy ktos potrafi wytlumaczyc ten fenomen?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 konradk25
Ch臋tnie poznam dziewic臋 z my艣l膮 o sta艂ym zwi膮zku, oczywi艣cie najpierw musieliby艣my si臋 pozna膰 i zakocha膰. Mog臋 poczeka膰 z seksem tak d艂ugo, jak b臋dziesz chcia艂a (no ale bez przesady - 10 lat czekania to juz sadomasochizm). To jest powa偶na propozycja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tadtadtad12
Witajcie dziewczyny i bez uprawianego seksu i po pierwszym razie. Szukam dziewicy, bo dla mnie ta sprawa jest dosy膰 wa偶na... Mieszkam w Lubinie. Mam 30 lat... Ale podobno wygl膮dam na du偶o mniej... Jestem spokojnym i troch臋 oczytanym ... I za tak膮 si臋 te偶 rozgl膮dam ... Kobiety, kt贸re co艣 sob膮 reprezentuj膮. Wiek 18-30. Mo偶e by膰 dziewica ;) discomaniac@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adi73.

Witam serdecznie wszystkich, chcia艂bym pozna膰 m艂od膮 dziewczyn臋 najlepiej tak膮 kt贸ra jeszcze nie mia艂a faceta, ale to nie jest warunek, je艣li znajdzie si臋 tutaj ch臋tna dziewc, yna kt贸ra b臋dzie chcia艂a nawi膮za膰 znajomo艣膰, to prosz臋 pisa膰 na adres聽 ga263ca@wp.pl

Udost臋pnij ten post