Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

nie wiem czy jestem normalna? jechałam autobusem, obok mnie koleś w dresie a ja

Polecane posty

patrzyłam w okno, na jego odbicie, zauwazyłam,że ma zmechacone spodnie i zastawiałam sie dlaczego mu nie stoi? No bo chyba w takich materialowych spodniach byłoby to widoczne?

Gość irańczyke
nie podniecałaś go

Gość vrercfwe
ja tam zawsze patrze chlopakom w krocze, ale jakos zadko tam cos widze :D :D

w ogóle to ładniusi był takie jasne włosy,szare spodnie, znamiona na reku :) zawsze jak w pobliżu jest ładny młody samiec bez uczepionej samicy to przestaje sie smucić i myślec o exie... :)

nie byl to dresiarz, tylko tak sie nosi, takie spodnie sa wygodne, tez sama lubie... zreszta dresów też nie ma sie co bać, o ile nie są agresywni, pijani.. ja jedynie w autobusach boje sie typow po 40 stce i wiecej śmierdżacych podpitych którzy sie na mnie gapia i napierają :O a tacy młodzi to luz... tyle że no własnie luz - luz w gaciach... mogłam sie o niego poobcierać moze by coś wyniklo :( :(

Gość i sie wyda
A ja głupia patrzę na ręce:P

nie jestem doopeczka, ale no chyba naturalnym jest że młodemu niewyżytemu staje przy każdej okazji! ale też widziałam dzisiaj dresa-dresiarza, szedł sobie szybko i mu sie fujara odznaczała w drelichowych spodniach :D

ja patrze na twarz a potem na krocze :D nie wiem skąd mam taki głupi odruch :D zawsze z nadzieją że zobacze wzwód :( poki co moge sobie na obrazkach conajwyzej! 😭

Gość i sie wyda
Pani Czkawka ..jestes nie poprawna :D

Gość tylko prawikom staje
w takich przypadkach 🖐️

tylko prawikom staje...a to on nie prawik? no ze szkoły jechał! nie mówcie mi, że takie dzieci 15-17letnie już dymają ...zalamię się :( 😭

Gość seksowna pamela
boze, tez patrze zawsze z nadzieja w meskie krocza (oczywiscie tych, ktorzy mi sie podobaja) myslac, ze ujrze sztywnego ptaka... tak maja chyba i kobiety, i faceci - twarz - krocze/tylek/cycki - twarz;D

menstruacja mylisz mnie z kims (przypuszczalnie z pmp90 ) lulaby - na buty patrzyłam zimą :D teraz wiosna...hormony budza sie do zycia:D

Gość tylko prawikom staje
15-17 to już majją swoje dzieci 🖐️

a co jeśli tego nie kontrolujemy? jeśli wydaje nam sie, że patrzymy tam tylko jak nikt nie widzi, a w rzeczywistości całe otoczenie oraz ów chlopak wie, że perfidnie lumpimy sie w jego krocze (i czasem sie oblizujemy) ? :O

hend joba? :D przez spodnie czy.... och takie dresy są idealne żeby je szybko ściągnąć... pamiętam taki film był kiedys i w początkowej scenie młodzi ludzie sie dymali a potem ta laska szybko wciągneła dresy... zawsze mi sie coś takiego marzyło :(

jak jestem w grecyji to staram sie nie patrzec na te ichnie nosy, ale czasem sie zdarza :o dlatego wole patrzec na buty :D czkawka a co ty za dzieciaki sie bierzesz

Gość lapos
mi sie raz zdarzylo przylapac dziewczyne w autobusie ktora spogladała w moj rozporek

Gość gtrrtdf
moze nie zalozyłas legginsow i nie mialas glebokiego dekoltu .

lapos i co jej zrobiłeś jak ją przyłapałeś ? :D lulaby - ja od zawsze wolę młodszych :) gttr - to fakt nie załozylam leginsów (to kreci facetów?! :O )

Gość djgkfjdgjl
też wiele razy zdażyło mi sie przyłapać dziewczyne kiedy ona sie gapi w moje krocze i jak sie orjętuje że widze odrazu odwraca wzrok. Po co wy sie tam gapicie???