Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fuck again

Nie mogę ..

Polecane posty

Gość Fuck again

Mój facet chciałby żebym cały dzień z nim pisała co robię gdzie jestem to ponoć żeby był spokojniejszy ! Ale to jeszcze jakoś ok .., ale kurwa co chwilę pisze że kocha i wymaga odemnie tego samego jak mu wyjaśnić że to jest wręcz męczące !

Gość omnaaa
moze ma skleroze i zapomina ze to juz dzisiaj pisal i dlatego sie powtarza. Olej nie odpisuj i tyle. Tak to jest polaczki caly dzien sie obijają denne smsy wypisują a robić nie ma komu!!!! ;-)

Gość Kamilki,kochanie
po prostu przestan mu sie co chwile spowiadac ze szczegolami gdzie bylas,dokad idziesz itp,powiedz wprost,ze Cie to meczy a milosne wyznanai pisz tyklko wtedy,gdy masz na to ochote,a nie z musu,bo on tak pisze

Gość omnaaa
a co ty innych zajęć nie masz tylko pisanie smsów i ciągle patrzenie na telefon czy coś nie przyszło. Jak dla mnie to małolat mimo swoich 23 bez zobowiązań. w tym wieku powinien się uczyć zeby wyjsc na ludzi albo pracowac. A jak taki mądry to niech cie wieczorem na kolacje zaprosi albo do kina. smsy to tandetna sprawa dla gimnazjalistów a nie dorosłych ludzi

Gość omnaaa
a tak wogóle to coś mi się zdje że on chce cię trzymać krótko i jakby mógł to by ci gpsa niczym smycz na szyje założył..zasada jest prosta jak bedziesz chciała to czy tak czy siak go oszukasz, tak samo jak on ciebie wiec po co te gimnazjalne podchody a miłość to się przede wszystkim w czynach wyznaje a nie w pustych tanich smsowych słowach :/ zenada