Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ona jednaaaaa

nie ma normalnych facetów w dzisiejszych czasach...

Polecane posty

Gość taka ona jednaaaaa
skoro twierdzisz, że jest ich mnóstwo, to gdzie oni się ukrywają? dlaczego ja nie mogę spotkać takiego kogoś?

Gość to ty nie wiesz
co do pewnosci siebie, pewsc siebie u facetow jest mega wazna, tak to juz jest, to jest cos, co nam sie podoba. prosze tylko nie laczyc pewnosci siebie z byciem chamem i prostakiem, chodzi o lubienie siebie i odwage w kroczeniu przez zycie, tak to juz jest, lubimy to.

Gość Kaczorowna
ja juz tak szukam od poltora roku. Poznalam chyba z siedmiu i wydaje mi sie ze tym razem to moze byc "to". Ale poszukiwania i te porazki byly ogromne... Dodam jeszcze odnosnie postu Lolka, ze facet moze i nie musi byc tym "najprzystojniejszym", ale musi miec w sobie cos co od razu zacznie pociagac dziewczyne. Wiem o tym bo znajomosci z facetami na zasadzie "a bo to taki dobry i mily chlopak" mam juz za soba i one nie maja racji bytu!! Chemia musi byc i koniec. A jak nie ma, to lepiej sobie singlowac.

Gość lolekk
Tak jak mówiłem . Nie zauważasz ich . Nie rzucają się w oczy nie są na pierwszym planie . Są dla Ciebie niewidoczni . Wybacz , że Cię teraz skataloguje , ale wiem ze swojego doświadczenia , że dziewczyny nigdy nie spojrzą na takiego zwykłego chłopaka tylko wiesz zawsze marzą o tzw gwiazdach szkoły itp . Dopiero potem zdają sobie sprawę , że im będzie ciężko z takim bo jak wiadomo skoro jest książę to i musi mieć swoją księżniczkę . Po prostu wg mnie nie patrzysz dobrze . Stań sobie z boku na uczelni . Zobacz ilu tam chodzi fajnych chłopaków . Nie patrz na kogoś przedmiotowo , że o tym mówią to a o tym tamto . To się często nie sprawdza . Taka moja opinia i oczywiście wiadomo , że może być błędna . Nie jestem idealny nie mam złotego środka . Po prostu trochę widzę i mam pogląd na pewne sprawy

Gość fiołek1113
fajnie że są jeszcze ludzie którzy mają zasady i uwierz że są jeszcze tacy mężczyźni. Dobrze że tych których wymieniałaś nie bierzesz pod uwagę bo to byłaby strata czasu.

Gość taka ona jednaaaaa
@lolekk - naprawdę staram się być zawsze obiektywna i dawno przeszło mi to, że wygląd jest najważniejszy, nie chcę jakiegoś pustego przystojniaka. facet ma być dobry i mądry, chcę tylko tyle

Gość taka ona jednaaaaa
@Taki_Jeden_Ten_Normalny - nie rozumiem do czego jest Ci potrzebna ta wiedza

Gość taka ona jednaaaaa
to łapie się w tej Twojej kategorii "porządna kobieta"

Gość Kaczorowna
autorko, a gdzie i jak Ty poznalas tych facetow? moze jest tak ze Ty w jakis sposob po prostu przyciagasz do siebie taki typ "przesadnie wyluzowanych facetow". Pisal o tym Lew Starowicz w jednej ze swoich ksiazek. Ja np chce silnego psychicznie faceta a ciagna do mnie sami mazgaje

Gość Kaczorowna
ojejaaa... nie chcialabym byc znowu dziewica ani trafic na prawiczka. ale skoro Ty jestes to faktcyznie szukaj sobie lepiej miedzy bardziej ulozonymi facetami niz Ci wyzej wymienieni

Gość taka ona jednaaaaa
abstynentem powiadasz...

Gość taka ona jednaaaaa
jestem chyba dla Ciebie trochę za młoda

Gość ;pmn[onxo
nie ma normalnych facetow to nie te czasy teraz to banda kretnow lansujacych sie jak debile brak slow lepiej zyc isc do banku spermy

Gość Kaczorowna
ona Ci i tak nie odpisze, bo odpisuje tu tylko facetom ;)

Gość nnnnnnn
brak słów perfidia, wyzysk i zakłamanie oto obraz polskiej kobiety; ps nie wiem w jakim świecie żyjesz, ale chłopów u nas dostatek, a niestety materiał żeński się kończy

Gość to ty nie wiesz
tez uwazam, ze sama dobroc chlopaka nie wystarcza, tak samo dziewczyny. wyobrazcie sobie najmilsza dziewczyna jaka znacie, czy to wystarczy by z nia byc?chcielibyscie? ja znam pewnego faceta, wlasnie dobry, mily, szanujacy i jest super, to najfajniejszy chlopak pod wzgledme tych cech, jakiego poznalam, ale co z tego, jesli nic innego procz ogromnej sympatii i szacunku do niego nie czuje?byc z kims, bo jest dobry? a to juz nie mozna szukac dobroci i tego czegos, co nas bedzie pociagac? nie wiem, czy takie polaczenie istnieje, wciaz szukam.

Gość mentaI cut
dobrego i mądrego? takich to jest akurat sporo, może nie pasują ci z wyglądu?

Gość ;pmn[onxo
sporo ?niby gdzie

Gość takasobiejednadziewucha
Tez tak myslalam! Najpierw, gdy mialam 15 lat zakochalam sie po uszy w jednym chlopaku...Typowy typ "zbuntowanego chlopaka" Po dluugich miesiacach kochania go w tajemnicy - umowilismy sie. Bylismy ze soba 5 lat. Byly wzloty i upadki, ale bardzo go kochalam . Dzis jak mi sie przypomni jak mnie czasem traktowal to dziwie sie, ze nadal z nim bylam. Oczywiscie alkohol duuuze ilosci i mecze co tydzien byly na pierwszym miejscu. Rozstalismy sie. Potem byl inny. 4 miesiace sie spotykalismy - alkoholu duuuzo sie lalo, a na dodatek byl strasznie zadufany w sobie. Lubil tez sie bic i zaczepiac innych. Rozstalismy sie. Po tym drugim chlopaku, bylo kilku innych, z kazdym spotykalam sie nie wiecej niz miesiac. ZAWSZE bylo cos nie ta - to za duzo pil, to za bardzo piz*owaty byl, to po tygodniu wyznAWAL MI milosc, to po 2 tygodniach mnie olal. Roznie bywalo. Myslalam, ze ja alob jestem jakas nienormalna i zawsze doszukuje sie defektow, albo jak ja sie nie doszukam to on sie doszuka. Az poznalam go. Przystojny, madry, skromny, ale pewny siebie. Stanowczy, ale wyrozumialy. Bardzo pracowity i odpowiedzialny Teraz jestesmy juz malzenstwem i mamy sliczna coreczke. Sorki za nie co chaotyczne pisanie. Nie trac wiary! Ja dluuuuugo szukalam i intensywnie, az wkoncu sam sie nagle pojawil :)

@Kaczorowna: A możesz sama o sobie powiedzieć, że jesteś silna psychicznie? Z zasady ludzie przyciągają osoby podobne do siebie. To też jest kwestia otoczenia, jak pojedziesz z maczetą i butelką wody na surwiwalowy wyjazd do afrykańskiej puszczy, albo będziesz w innych miejscach wymagających dużej siły psychicznej (praca jako makler giełdowy, praca w policji, praca jako patolog sądowy), to będziesz mieć większe szanse na spotkanie innych silnych psychicznie osób.

nie ma normalnych facetów w dzisiejszych czasach... przecież wy nie lubicie normalnych... poza tym nie zapominajcie , że presja społeczna wyzwala reakcje typu chlanie czy ćpanie , bo nie każdy może sobie z tym poradzić , w świecie ciągłej presji i wytwarzanych przez innych paranoicznych problemów