Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megitka8686868686866

Deichmann reklamacja

Polecane posty

Kupilam buty w Deichmanie "na szybko". Szukalam koturn i takiwe znalazlam wiec zamierzylam tylko ten numer, ktory zawsze nosze czyli 38 niestety okazalo sie w domu ze sa za duze! ;( w sklepie jakos tego nie zauwazylam bo miezylam na skarpete i w nich nie chodzilam opo sklepie. Do tego zobaczylam w domu ze prawy but jest obtarty z tylu na piecie co widac jako jasna plame. Dodam ze w butach po ulicy nie chodzilam tylko po domu. Paragon mam , czy moge buty wymniec na mniejsze? A jezeli juz nie bedzie tego rozmiaru na sklepie to czy mi oddadza pieniadze??

Gość Pierożkowa
Oj nie wiem , ale warto iść do sklepu

ktos jeszcze cos wie??

A moze ktos sie oreientuje ile par butow oni maja w poszczegolnych rozmiarach na sklepie?? Bo na wystawie sa czasem tylko 1 lub 2 pary butow z danego rozmiaru i nie wiem czy jeszcze bedzie moj rozmair.buty kupilam w czwartek

Gość kczka donalda
spróbuj je zareklamowac możne bo mają otarcie ale w sumie jak przy zakupie nie widziałas to może sie nie udać

ja to mam pecha

Gość jezeli przyjma reklamacje
to zaproponuja ci wymiane (niekoniecznie na ten sam model, mozesz wybrac inny w tej samej kwocie, jezeli drozszy to doplacisz, tanszy - nie zwroca roznicy) ewentualnie, jezeli nie bedzie takich butow ani nie beda ci zadne odpowiadac, dadza ci bon podarunkowy na te kwote ile placilas za buty i bedziesz mogla go wykorzystac w ciagu roku. mozesz reklamowac w kazdym salonie deichmanna.