Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropienstwa

rozstanie

Polecane posty

Gość okropienstwa
Powiedzialem jej o wyjsciu, ona mi, ze ich nie lubi i sie nie zgadza, ja jej na to, ze zawsze to szanowalem, ale raz na 5 miesiecy chcialbym z nimi wyjsc chociaz na 2-3 godziny. Ciagle sie o to sprzeczalismy i zawsze nie wychodzilem, wiec teraz, na krotko, ale ide. I zaczela sie historia, ze przyszedl x i robi straszne rzeczy, ona sie przed nim schowala, itd.

Gość a dlaczego nie
To prawda, rozstania bolą, jedne mniej drugie bardziej, ja teraz jestem w związku który jest dla mnie najważniejszy w życiu, gdyby się rozpadł, nie wyobrażam tego sobie, masakra, autorze współczuję, bez miłości byłoby mniej problemów na tej ziemi, ale bez nie też nie można żyć, oj boli jak cholera, wiem , trzymaj się.

Gość okropienstwa
jolczix: dlugo. To nie to, ze sie bawila. Bala sie i chciala miec pod kontrola. I przesadzila. Tak ma. To byl trudny zwiazek, ale byl tez piekny.

Gość fiołek1113
a ona wychodziła z koleżankami?

Gość okropienstwa
a dlaczego nie: a ja Tobie zycze powodzenia, i fajnie ze kogos takiego masz. Trzymam sie. Jakos...

okropienstwa wiem ze nie pociesza ale jedna rada nie zamykaj sie na innych najlepsze jest wyjsc z kumplami na piwo tylko nie do totalnego zgona bo picie do niczego nie prowadzi nawet jak bedzieesz smutny nie siedz sam w domu bo to jeszcze gorzej bedziesz o niej myslal a tak przynajmniej sie posmiejesz a smiech to zdrowie;) ja wiem ze to boli ale takie jest zycie i trzeba isc do przodu 3mam za ciebie kciuki bedzie lepiej:)

Gość okropienstwa
fiołek1113: wychodzila, ale ja mialem do niej o wiele wiecej zaufania niz ona do mnie (np. moi znajomi, ktorych ona nie lubi) i w ogole nie mialem z tym problemu, zeby gdzies wychodzila. Zachecalem ja nawet, zeby wychodzila czesciej, z kolezankami, z kumplami...

Gość okropienstwa
OPC: dzieki za dobre slowo, o tym, zeby wyjsc w niedziele ze znajomymi na piwko to dobry pomysl, moze przedtem jeszcze na cos do kina... Ale co nawjazniejsze, teraz mi sie troche nastroj poprawia. Zaczynam przegladac repertuary w nowej karcie :) pozdrowka

Gość a dlaczego nie
Dziękuję, jutro wyjeżdżam ale wrócę tu jeszcze, bo naprawdę może mimo wszystko jest szansa na powrót, daj jej trochę czasu, niech ochłonie, o ile w ogóle można mówić o czymś takim, pomyśl co ona przeżywa, tez ma nie wesoło, ktoś wyżej dobrze napisał, nie zamykaj się na ludzi, nawet jak Ci się nic nie chce, to na siłę wychodź z domu bo inaczej dostaniesz " kota". Pozdrawiam

Gość okropienstwa
a dlaczego nie: zobaczymy jak bedzie z tym powrotem. Nie robie sobie wielkich nadziei. Wiem, ze jezeli powrot bbylby, byloby tez dla niej wielkim argumentem, ze to moi znajomi doprowadzili do takiego kryzysu w zwiazku i oni sa kolejnymi, z ktorymi powinienem zerwac kontakt, to ja bede na cenzurowanym, itp. Coz, zobaczymy. Pewnie tu tez wroce i napisze co u mnie i dzieki wam za podtrzymanie mnie na duchu. Tak, tez ma niewesolo... wiem. I strasznie mi smutno, ze znajac ja, reaguje zloscia. Szkoda. Ostatnio juz czasem potrafila plakac.

Gość Pogodna pogoda
lepiej?

Poradzcie mi proszę! od 7 lat jestem z chlopakiem, razem mieszkam od 6 lat. Mój problem polega na tym, że nie wiem co mam zrobic: moj chlopak w zasadzie nie pracuje a ja go utrzymuje od jakiegos roku. Jest to powodem wielu naszych kłoti, bo ja chociaz jestesmy rówieśnikami zaper**** od 4 lat i go utrzymuje.Pan Boski ma swoja dzialalnośc, ktora mu nie wychodzi, bo nie jest mistrzem przedsiebiorczosci. On mieszka w moim mieszkaniu, jezdzi moim samochodem, a ja jestem jak te sponosor który a wszystko mu daje kase. A jak się klocimy tpo mowi mi ze lece na kase. co mam zrobic? czy zerwac z nim, czyy dalej w tym tkwic.