Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ktoś podpowie

Czy on jeszcze przyjdzie? Umawialiśmy się...tracę nadzieję:(

Polecane posty

Gość niech ktoś podpowie

Hej, miał do mnie wpaść dziś ktoś ważny, umówiliśmy się. Jednak od ok 15 nie dostaję żadnego znaku życia. Ktoś mi podpowie? czekać czy iść spać? sms: Hm, trochę problematycznie bo znajomi namówili mnie na wyjście do knajpy na 17. Ale jak będzie zmuła to urwę się wcześniej. Chciał wpaść wcześniej w dzień, ale napisałam, że mam zajęcia o 15 i dostałam taką odpowiedź. W głębi serca czuję, że jakby mu zależało to już by był a tak pewnie siedzi i chla. Upokorzę się, jak spytam czy czekać na niego?

Gość firimount
miej dume i nie narzucaj mu sie, schlal sie i zapomnial o tobie- czekaj na jego znak

Gość niech ktoś podpowie
a niech się pierdoli, powoli ścielę i przebieram się

Gość firimount
no i git! :) mnie tez wlasnie chlopak teraz olal, ale ja sie trzymam twardo i nic nie pisze

Nie pisz ani nie dzwon miej swoj honor bedzie mu zalezalo to sie odezwie

Gość locitan
Idź spać. olał cię

Gość wojowniczkaAntyGłupota
jak mu nie bedzie fajnie gdzie indziej to pocieszy się tobą? wow weź spal tel zebyś więcej z nim nie pisała... ma cie gdzieś ewentualnie jesteś zabawką na pocieszenie

Gość dziś na pomarańczowo
o nic nie pytaj, nie odzywaj się w ogóle do niego. wybacz, pewnie go lubisz, ale dla mnie to pajac jakiś. chlanie z kumplami ważniejsze i jeszcze ten tekst, że jak będzie zmuła (kto w ogóle tak mówi? jakieś dziecko niedorozwinięte), to on łaskawie poświęci Ci swój czas. ale jak będzie super imprezka, to ma Cię w dupie. także daruj sobie tego gościa.

Gość niech ktoś podpowie
przykro mi jest bo się naszykowałam, ale trudno. Usuwam numer, wszystkie smsy. Boli serce, ale cóż

Gość niech ktoś podpowie
dokuczyć mu jakoś, czy olanie go będzie najlepsze?

Gość Wybaczta ale
Pierdol go. Wybacz wulgaryzm, ale ewidentnie cię olewa i ma w dupie. Szkoda czasu i nadziei. Nie odzywaj się pierwsza. Wiem, że łatwo się mówi, ale nie raz byłam w takiej sytuacji i uwierz mi, że taka osoba nie traktuje cię poważnie, jeżeli znajomi namówili go na spotkanie, gdy był umówiony z tobą Swoją drogą to też beczcelność...

Gość niech ktoś podpowie
ale się wkurwiłam

Gość niech ktoś podpowie
strasznie mnie ciągnie do niego, ale już mam dość. Kontakt usunięty. A jeszcze przed wczoraj mnie tak całował namiętnie i podniecał sie zgrabnymi nogami:O aż żal

Gość Wybaczta ale
Rozumiem, myślę, że nie ma osoby która zareagowałaby inaczej. Ale postaraj się wyluzować- dla samej siebie. Szkoda czasu na takiego bęcwała( ciśnie mi się gorsze słowo na usta i to nie jedno).

Gość niech ktoś podpowie
Nie rozumiem tej jego zmienności. Kurwa, raz mnie całuje itp widać, że ewidentnie na mnie leci, innym razem olewa. Chorowanie na depresję to nie jest wymówka. Aż ciśnienie mi podskoczyło, przepraszam, ale muszę się wygadać.

Gość Wybaczta ale
Co za kretyn, słuchaj pewnie myśli, że przez komplementy zaciągnie cię do łóżka, a poważne sprawy nawet mu nie w głowie. Kiedyś siedziałam na ławce czekając na faceta( randka). Przysiadł się do mnie jeden koleś i pyta na kogo czekam. Ja mówię, że na faceta. A on mi na to, że jeśli kobieta musi czekać długo na faceta to na pewno ma ją w dupie i chce tylko jednego. Śmiać mi się chciało, bo to takie dziwne. Obcy facet takie rzeczy mi opowiada. Ale sprawdziło się neistety. Taka historia, pozornie bez sensu, ale uwierz mi, że coś w tym jest.

Gość niech ktoś podpowie
Aż korci żeby napisać mu do słuchu

Gość niech ktoś podpowie
Jak tylko się z nim spotkam to wyliżę mu jaja. A na razie zabawię się śrubokrętem.

Gość niech ktoś podpowie
podszyw, haha

znajac zycie mu napiszesz i i tak dasz mu szanse znam takie przypadki bardzo dobrze..

Gość niech ktoś podpowie
A no nie, napisałam tak: Wystarczylo powiedziec, że się nie zjawisz to bym nie czekała. Super się poczułam. Jak zrobiłeś to specjalnie to gratuluję. Cóż, miałam nic nie pisać już do ciebie, ale mnie poniosło i to była już ostatnia moja słabość. Pa.

Gość i dobrze napisałaś
z klasą.

Gość niech ktoś podpowie
co prawda umawialiśmy się na układ tylko, co nie zmienia faktu, że potraktował mnie jak ścierkę, więc miałam prawo tak napisać.

Gość jonnysss
i po co to napisalas? jak nic pewnie siedzi teraz i rechocze z reszta towarzystwa z twojego pretensjonalnego smsa:O zenada:O

Gość niech ktoś podpowie
Liczę, że będzie teraz walił konia przy moich fotach w samotności.

Gość niech ktoś podpowie
Pousuwałam właśnie wszystkie wiadomości od niego z komórki i z archiwum gg. Na szczęście nie znam jego nr na pamięć, więc więcej nie skompromituję się.

Gość niech ktoś podpowie
a tego smsa żałuję