Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ktoś podpowie

Czy on jeszcze przyjdzie? Umawialiśmy się...tracę nadzieję:(

Polecane posty

Gość niech ktoś podpowie
ja 24 a on 26

on pewnie ma w telefonie takich jak ty tuzin bawi sie w kazdy dzien z inna w poludnie byl wolny wiec chcial wpasc a ze jakas inna kolezanka pewnie potem napisala ze moze spotkanko to odrazu polecial kto pierwszy ten lepszy

Gość wszyscy są tacy sami 88
Jestem w podobnej sytuacji. Facet mnie nie traktuje poważnie. Miał przyjechać w ostatnia sobote a wykręcił się ściemą, dobrze wiem że to nie była prawda. Przygadałam mu i skasowałam numer. A ten typ po 5 dniach do mnie pisze czemu ja się nie odzywam. Żenada. Trzeba olać takich typów, niestety :(

poznalam na portalu spolecznosciowym chlopaka ktory na zdj byl przystojny mielismy w weekend sie spotkac..a on dzien przed napisal ze ma katar i nie chce mnie zarazic tydzien pozniej jeszcze mu cos wypadlo jakies zawod strazackie i pisal a ja nie odpisywalam juz potem faceci maja za duze mniemanie o sobie ...

Gość niech ktoś podpowie
U nas było tak, że kiedyś byliśmy razem, potem układ bez zobowiązań. Potem przerwa od siebie i on znowu zaczął kontaktować się. Miał być znowu układ. Dziś koncertowo mnie wystawił, chlanie było ważniejsze. Niby chciał przyjść, ale wcześniej i co z tego? Jakby mu zależało, choćby na głupim seksie, to mógł nie iść na piwo. Tylko po co mnie tak perfidnie okłamuje, że go podniecam? Przecież to kłamstwo bo jak faceta podnieca kobieta to za wszelką cenę dązy do zbliżenia z nią

Gość niech ktoś podpowie
nie odezwał się przez te kilka dni, więc chyba sprawa jest oczywista

Gość niech ktoś podpowie
Wytłumaczcie mi, po co było to udawanie, że tak go podniecam itp? Niby faceci są logiczni...

Gość back to blackkk
Nie przejmuj się,to jakis burak:O

Gość Anatenka
zależy mu nie na tobie, ale na sexie. A pewnie nie jest aż tak potrzebujący, więc kumple i piwo przeważyli. Odezwie się za kilka dni, może tygodni, gdy "przypili". chyba lepiej dla ciebie, że olał.

Gość niech ktoś podpowie
macie dziewczyny rację. Aż dziwne, że tak zgłupiałm pod jego wpływem