Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka ;-)

jakie lubicie zabawy? ;-)

Polecane posty

Gość FuckIsNotACrime69
nudy nie ma,lubimy to samo więc wiemy jak wzajemnie rozgrzać atmosfere :P

mówię ze regularnie nie zawsze jest fajnie.Czasem lepiej mieć jakis czas bez tego żeby potem było fajnie...

Gość FuckIsNotACrime69
dla mnie to nie problem,mi sie zawsze chcę :D tym bardziej gdy wiem że ona bardzo lubi słuchać jak to robię :d

Gość FuckIsNotACrime69
to nie jest moja dziewczyna,nigdy nie widzieliśmy się,ale często wysyłamy sobie ciekawe fotki :D

żartowałam ;-) skoro tak idealnie do sibie pasujecie to tylko pozazdroscić! ;-)

Gość FuckIsNotACrime69
jedna już była,miałaś ocenić :P

nie oceniam,niech inni to robią! a po czym poznałeś ze tak pasujecie do siebie? po upodobaniach w seksie? ;-) też rzadka umijętność ;-)

Gość FuckIsNotACrime69
jest tak bardzo wyuzdana że czasami mnie onieśmiela :P ale uwielbiam to w niej :)

Gość FuckIsNotACrime69
bez podawania numeru wiem ze tak mysli :P

Gość ooooooooooo taaaaaaak
ojj gdybym ja Wam tu zaczela wypisaywac jakie lubie zabwy... zycia Wam nie starczy ;P

Gość FuckIsNotACrime69
wcale sie nie chwale,pisze jak jest.Gdyby nie odległość to chciał bym z nią byś bo bardzo dobrze sie rozumiemy :)

Gość FuckIsNotACrime69
widze ewka (z innego tematu) ze mamy też podobne zainteresowania :D

Gość FuckIsNotACrime69
owszem,niczego sobie :) i ma bardzo dobre warunki co nie raz mi udowodniła :d

witam witam, czytalam tylko ostatania strone, troche tu naplodziliscie ;P przejde do meritum, jestem fetyszystka, stop i bielizny :) zaden facet nigdy nie widzial mnie dwa razy w tym samym zestawie bielizny, mam tego cala mase heh ! Do tego ponczochy, gorsety, pasy do ponczoch i szpile 16 cm koniecznie! ja w ogole caly czas na szpilkach wiec ;) uwielbiam wszelkie zabawki, uwielbiam przebieranki, odgrywanie rol, kajdanki, kulki analne, wibratory, kocham byc zdominowana, bicie, kalpsy, szarpanie za wlosy, krepowanie, ale lubie tez czasem dominowac, marzy mi sie pejcz... tak, tego jeszcze nie bylo... najbardziej kreci mnie seks w miejscach publicznych i lamanie tabu, np seks z ksiedzem - jedyna JESZCZE niezrealizowana fantazja ;P ;P uwielbiem robic to w miejscach gdzie ktos moze mnie widziec, albo nakryc, zawsze jestem mega glosna bo kreci mnie mysl, ze za sciana ktos slyszy, albo przy swietle robic to przy oknach panoramicznych... albo w kinie kedy jest 5 sob na sali (wybieram takie seanse;) w ostatnim rzedzie zrobic facetowi loda a dokonczyc w aucie na parkingu. W ogole jestem uzalezniona od adrenaliny ;) nie wiem czym jest dla mnie perwersja, bo anal, oral to norma... chyba zabawy z kalem jedynie mnie nie kreca, i na to nigdy sie nie zgodze ale zloty deszcz jest okej! jest jeszcze cos co kocham! kluby dla swingersow! nie trzeba sie wymieniac, ale kiedy wszyscy patrza jak sie pieprzysz to temperatura siega zenitu!

fajną bieliznę to ja te lubię, ale tylko niebieską, bo jestem zakręcona na punkcie tego koloru ;-) ale inne kolory też mam, tylko niebieskiej najwięcej, cały stos ;-) a ten seks w miejscach publicznych to sie chyba jakos nazywa specjalizstycznie ;-)

nazywa NAZYWA :P co zabawne jestem przyszlym psychologiem, a sama mam zryty ladnie beret :P ale lubie to w sobie, mezczyzzni to we mnie kochaja... uzalezniam ich od siebie juz po pierwszym razie :D jestem atrakcyjna wiec nie mam zadnych blokad...

ooooooooooo taaaaaaak a dlaczego akurat z księdzem? rzadko spotykam jakiś łądnych ;-) może lepiej z ginekologiem? ;-)

Gość FuckIsNotACrime69
jak nie trudno się domyśleć -facetem :P widziałem że wypowiedziałaś się w temacie związanym z orgazmem analnym,więc widzę że nie nudzili byś my się :)

fajnie jak dziewczyny maja poczucie swojej wartosci i tego jak wygladaja, tak mysle ;-) pomaga to w zyciu, nie mówię tu akurat o erotycznym ;-)

ojj co to takiego wyrwac ginekologa? a ksiadz? Sluby czystosci? jeszcze namowic go na zlamanie wszelkich zasad i bzyknac w kosciele? chyba nie musi byc za piekny, bo tak nakreciloby mnie zlamanie tabu w tym kontekscie religijnym (jestem ateistka) ze nie wazne jaka by mial facjate a jedynie co nizej :D (ach zaznaczam, nie jestem nimfomanka:)

Gość FuckIsNotACrime69
ooooooooooo taaaaaaak Jesteś bardzo podobna osobowością do Natalii której jeszcze nigdy w real nie widziałem.I owszem to przeczytaniu tego nie dziwie się że faceci lgną do Ciebie jak ćmy do ognia :D

FuckIsNotACrime69 wypowiedziała się bo mam wyszukiwarkę, więc chyba nie sztuka wpisać coś? a jak ludzie nie umieją tio piszą tu posty ;-)