Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kezar85

Nie mogę znaleźć dziewczyny

Polecane posty

Wiem, rozumiem to doskonale. But! I have solution! czateria.interia.pl pokój kraków - mój nick Kezar85, Twój np. AmerykankaPL (wybacz, pierwszy lepszy jaki mi przyszedł na myśl). Tam już na privie się wymienimy danymi jak będziemy chcieli:)

Gość nie jestescie zainteresowane
kazar widzialam Cie na czacie , ale w statusie odchodzacego . Ja nigdy w cos takiego sie nie bawilam i nie wiem jak sie tam znalezc , poza tym ppachnie mi to niefajnie , to nie dla mnie .

Ktoś do mnie zagadywał - myślałem, że to ty - High contrast był nick. Ja byłem, ale wyszedłem, bo myślałem, że jednak zdecydowałaś się nie przyjść. Wejdę jeszcze raz - nick Kezar85

Gość anitrochęniedama
Szanowny Pan Autor Topiku trochę myli się w zeznaniach. Ja jestem całym sercem i duszą za zasadami dobrego wychowania, ale, tak jak Pan Autor wspomniał, trzeba wiedzieć gdzie jakie zastosować. To jest właśnie prawdziwa sztuka! W przestrzeni sieci Internetowej mamy jedynie Netykietę, uznaje się tutaj inne normy niż w rozmowie twarzą w twarz. Uważam, że w dzisiejszych czasach jest to przestrzeń swobodnej rozmowy, a nawet -ba! można, moim zdaniem, pozwolić sobie tutaj nawet na wiele więcej niż w tradycyjnej konwersacji. Tak więc, będąc na imprezie nie obrócę się oburzona, gdy ktoś przechodząc obok mnie dotknie - chcą czy nie chcąc to już nieistotne- moją pupę. To samo w autobusie. Jednak na niezatłoczonej ulicy, podczas zajęć czy też w pracy taka sytuacja godzi już w moją godność. Podsumowując - na wszystko trzeba umieć znaleźć czas i miejsce. Nie bez powodu SMS to tylko 130 znaków, a Twitter 140, tam nie ma miejsca na elaboratu. W dzisiejszych czasach liczy się coraz bardziej informacja, treść i przekaz, dlatego nie zgodzę się z tezą Autora, że kultura wyższa przegoni w swojej popularności tę powszechnie nazywaną "niższą". Świat moim zdaniem też niestety jest taki sam. Kiedyś mieliśmy biednych - niewykształconych i tych wykształconych - bogatych. Między nimi byli jednak ludzie mądrzy i głupi. Teraz średni poziom wykształcenia podwyższył się, ale wraz z nim - możliwy najwyższy. Wielu mamy wykształconych w społeczeństwie. Zatarła się ostrość tych czterech kategorii i zostały nam dwie, całkiem wyraźne - mądrzy i głupi, wykształceni - lepiej lub gorzej są już prawie wszyscy. Pozdrawiam Autora, ani trochę nie dama

Anitrocheniedama ja tez sie zgadzam z Twoja wypowiedzia , jakaz klasa . Pozdrawiam . Kazir czateria to nie dla mnie , nie umiem sie na niej poruszac i nie chce .

sorry powinno byc Kazar

Ja nie mówię, że autorka wypowiedzi nie ma racji. Nie można odmówić jej też pewnej klasy. Są sytuacje sprzyjające takim czy innym zachowaniom i sztuka polega na tym, żeby zachowywać się z klasą niezależnie od sytuacji i miejsca. Np. nietrudno się zachowywać dobrze na pogrzebie - stoisz "sztywno" ze smutną miną. Ale życie na codzień nastawia na nas różne pułapki i tam już jest gorzej... A co do czata, na którą zapraszałem i wciąż zapraszam to zawsze to jakaś szansą na nową znajomość. Nie wolno pozbawiać się jej:) Ale to decyzja nie moja

Prosze nie obraz sie ale na tym czacie jakies zboki zaczeli pisac do mnie i to jest reason dla ktorego ucieklam .

To odrzucaj nicki, które będą brzmieć inaczej niż Kezar:) To chyba proste. Tak, nie brakuje na czacie różnych typków... Nie gniewam się, ale proszę Cię bardzo o szansę

Jeżeli jesteś nierozrywkowym facetem, nie daj Boże nie masz znajomych i jesteś niesmiały to daruj sobie dziewczyny, póki jesteś młody. Gwarantuję Ci, że przegrasz z niemal KAŻDYM innym typem faceta. 🖐️ Próbuj szczęścia jak przekroczysz 35 lat. 🖐️

Gość kleps
Nie każdy szuka osoby rozrywkowej. Dla wielu rozrywkowość może być minusem ;-) Próbuj szukać przez http://sympatie.eu/ Bankowo w ten sposób będzie łatwiej kogoś odnaleźć, a ogólnie łatwo z tymi laskami nie jest :P