Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Givernera

Prawdziwy problem, czy problem w psychice?

Polecane posty

Gość Givernera

Witam! Jak sami sie domyslacie po nazwie tematu mam problem z niska samoocena.. Jestem chlopakiem, jakby to walnac prosto z mostu, brzydkim chlopakiem :D Mam 18 lat, moja dziewczyna 17 i jest dziewczyna z grona tych pieknych dziewczat.. Ogolnie jestem wysoki, lecz chudy, na 188cm wzrostu przypada mi jedynie 62kg masy i nic konkretnie nie moge z tym zrobic... Moj problem polega na tym ze uwazam siebie za slabego w lozku, dziewczyna nie narzeka, regularne orgazmy i w ogole, ale mnie ja nie jestem zadowolony ze swoich poczynan.. Ogolnie szybko dochodze, za pierwszym razem to max 2-3min i jest koniec.. Drugi raz powiedzmy ze lepiej do pol godziny, ale ostatnio pojawil sie problem z opadajacym sprzetem podczas stosunku, w niej po prostu mi opada.. Jestem tym mega zalamany, boje sie caly czas tego, powtarza sei to co 2-3 stosunek.. Nie opada mi nigdy tylko za 1 razem, ale skoncze 1 raz, odczekamy bawiac sie soba 15-20min, sprzet ladnie stoi, ale gdy przyjdzie co do czego to po ok. 5 min zaczyna byc miekkie spaghetti.. Mam niskie cisnienie, ok 70/90, wiecznie zimne rece, a na dlugosc sprzetu tez nie narzekam... Moze to byc jakos powiazane to wszystko? Niskie cisnienie z wzwodem? Aa, to moja pierwsza partnerka seksualna :)

Gość Mówisz i chooj
Debilu! Masz fajna dziewczynę a sprzęt Ci opada, bo zamiast mysleć o bzykaniu myślisz czy jesteś dość piękny! Weź się, kurwa Chłopie.. :O

Gość BoskiŻygolak
Psychę masz skopaną ;) Mój stoi godzinami, nawet za 4 razem, zostań seksoholikiem = sprowadź w swojej głowie kobietę do roli seksualnej i przestań zachowywać się jak baba.

Gość Givenera
Jakos nie potrafie mojej ukochanej sprowadzic do roli tylko seksualnej.. Zwiazek jest na powaznie i raczej nie mozemy siebie sprowadzac do takich rzeczy.. Nastepny problem jest taki ze mam porownanie z jej bylymi, wiem jacy byli i wgl.. Jeden, wg mnie troche dziwny przypadek, mial 100% kontroli nad wytryskiem i mogl godzinami... A ja jakos czuje sie podle z tego powodu ze koncze tak szybko, wstydze sie tego, do tego doszedl teraz miekki wacek... Nie mam pojecia co robic.. Jakies tabletki? Np. wyciag z zen szenia?