Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdsfdsfsdfsdfdfdfff

pytanko

Polecane posty

Gość dfdsfdsfsdfsdfdfdfff

czy wie ktoś gdzie można nabyć taki kijek z gumową końcówką którą się kiedyś używało do prztykania kibla?

Gość w sklepie
z artykułami gospodarczymi

Gość McANDcoder
To się nazywa w żargonie hydraulicznym "Holajza":classic_cool:

Gość McANDcoder
Urządzenie to dostępne jest wg mej wiedzy w każdym szanującym się sklepie z artykułami dla gospodarstwa domowego:classic_cool: Ps zasadniczo służy do "udrożniania"zlewów czy spływu wanny poprzez podciśnienie lecz umiejętnie użyte w kiblu może zastąpić spiralę.Tę spiralę. A nie inną spiralę rzecz jasna.:classic_cool:

Gość McANDcoder
Dodam aby nie było nieporozumienia."Holajza"to dawniej "dłuto"a termin ten na określenie tegoż jakże poręcznego urządzenia [ratującego nieraz życie i nerwy]został wprowadzony do hydraulicznego żargonu wtórnie. Podobnie sprawa się ma ze "żmijką" [w hydraulice]jaka żmija nie jest choć w zasadzie kształtem ja przypomina.:classic_cool:

Najlepsze jest to, że nieomal pomyliłem spiralę z wężownicą, która jest elementem instalacji do produkcji bimbru. Świadczy to dobitnie o przegrzaniu się moich zwojów mózgowych i uniemożliwia dalsze sensowne pisanie w jakimkolwiek temacie. Dobranoc

Gość McENDcoder
Pani Czkawka "coś mi sie wydaje, że autor poszukuje tego sprzetu w celach innych niż hydrauliczne chociaz może to tez hydrałulika tylko nie co inna" Czkawka ty faktycznie dziś jesteś wyjątkowo zainspirowana:D:D:D:D

Gość Lulu 263
HMS Petard "do produkcji bimbru":D:D To nie rozkojarzenie tylko pragnienie. Spragnionemu "Nektar"ów na myśli:D:D