Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izza27

Katarzyna W.

Polecane posty

Gość htsw4
ciagle piszesz o swoj gachu :o on taki siaki i owaki, ojojoj powiedzialy cos zlego to zaraz bo polska mentalnosc jest taka :o weź odejdź stąd idź posprzatac albo zrobic obiad swojemu facetowi, a nie zasmiecaj tu forum, nikogo to nie interesuje, ze byl najlepszym studentem i pracowal w zajebistej firmie :o

Gość sprawiedliwość ponad wszystko_
prawda w oczy kole? odpowiadałam na pytania tylko:) a uwagę mam podzielną, dziękuję, i już zdążyłam posprzatać w międzyczasie i obiad zrobić:)

Gość f3wtfg35t
sprawiedliwość ponad wszystko_ piszesz,że przeczytałaś dokumentacje meza z tamtego okresu,czyli oskarzenie sadowe i wyrok,wiec napisz ile dostał lat wiezienia i na ile lat w zawieszeniu? I śmieszne mi sie wydaje,ze niby dopiero teraz czytasz dokumenty z tamtego okresu,aprzedtem tylko z opowiadac szłyszałaśco tweoj maz nawiwijał .

Gość f3wtfg35t
sprawiedliwość ponad wszystko_ jakos nie mogę uwierzyc,ze 12 lat temu tak surowo go ukarano ,a zarazem przyjeto go do pracy jako kierowcę zwodowego,tym bardziej,ze jechał po pijaku majac 20 lat,prawko miał od roku,wiec nie miał doswiadczenia,a był karany za jazde po alkoholiu. Ubarwiasz cos dziweczyno .

Gość htsw4
nie, bardzo fajnie ze twoj facet jest taki cudowny, ale moze nie pisz juz o nim, bo wiolka mowi ciekawsze rzeczy :)

nie dostał żadnego więzienia (!!!), tylko grzywnę i zabrali mu prawko. o czym wy piszecie w ogole? przecież żadnego wypadku nie było, sprawdzili go rutynowo i wyszło, że wraca z imprezy pod wpływem. nigdy dotad karany nie był. jako kierowca zawodowy pracuje od 6 lat, a to było 12 lat temu. kursy i szkolenia robił w międzyczasie. przecież zabrali mu prawko tylko na 2 lata, więc mając 22 lata już miał je z powrotem. ech ta wasza fantazja:D

12 lat temu właśnie również bardzo surowo karano, bo te ustawy nt jazdy pod wpływem itd wchodziły w życie. macie po 20 lat, dzieci, i guzik wiecie:)

dokumenty przeglądałam jak się poznaliśmy, z ciekawości, bo sam z siebie opowiadał mi o tym- chociaż nie musiał;) od 10 lat nic nie przeglądałam, bo jakoś nie musiałam;)

Gość -chyba jakies zart-
Daj sobie na luz. Piszesz już sama z sobą. Ty swoje, my swoje. P.S.- Kaśka już była przecież w areszcie. Ciekawe jak ją tam traktowały dziewczyny. Mają tam TV, więc wiedziały że to ona zabiła Madzie. Chyba że była w osobnej celi.

Gość f3wtfg35t
sprawiedliwość ponad wszystko_ sama napisałaś"24.03.2012] 14:30 [zgłoś do usunięcia] sprawiedliwość ponad wszystko_ kiedyś mój chłopak, teraz już mąż, dostał 2 lata w zawieszeniu za jazdę samocho.." jak dostał w zawieszniu,to oznacza,ze zamieniono mu więzienie na zawieszenie. Sama nie wiesz co piszesz ,platasz sie .

Gość f3wtfg35t
sprawiedliwość ponad wszystko_ 12 lat temu surowo nie karano za jazde po pijanemu,no chyba,ze ktos był w tym recydiwistą.

dostał kolegium i zabrali prawko na 2 lata. tyle. jeszcze jakieś niejasności? a recydywistą raczej nie był, zwłaszcza, że był niekarany;)

Gość f3wtfg35t
sprawiedliwość ponad wszystko_ taka dorosła z ciebie kobieta,a krecisz i nie wiesz sama co piszesz :-) Piszesz,ze w rodzinie,wśród znajomych masz prawników i co nieco wiesz o prawie,to najpierw piszesz o zawieszeniu,a teraz o grzywnie :-) Kobieto,po prostu wyrwała ci sie prawda o tym,ze twoj nieskazitelny teraz facet,taki niesamowity fachowiec keidys był skazany na 2 lata w zawieszeniu na iles tam lat i teraz wyprostowujesz to :-) po prostu krecisz i tyle.

no cóż, jest nieskazitelny. mam kłamać?;) dostał kolegium i prawko zabrane na 2 lata. pomyliłam się w 1 poście, kara 2 miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na 2 lata. nie jestem prawnikiem i naprawdę średnio mnie obchodzi, czy dostał 500 czy 1000 zł grzywny 12 lat temu;)

Gość jajjajaaa
sprawiedliwość ponad wszystko_głupias ty och głupia.

Wiolla38 czyli jednak ściemniałaś, głupie to kafe. Nikomu nie można wierzyć.

Gość a moze ona tam tez sie
wypowiadala?

Gość fewfE
czemu sciemniala?

Gość a moze ona tam tez sie
nie jest identyczny. Czytalam jeden i drugi, niektore zdania sa identyczne, ale nie calosc

Pisała ze wyszła z więzienia 1,5 roku temu a tamten post zostal napisany ponad 2 lata temu.

Gość dziewcze85
Ah ta ułańska fantazja ;)