Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopek

DZIWNE - spóźniony okres

Polecane posty

Gość chłopek

Mojej dziewczynie spóźnia się okres już 3 tydzień mimo iż nie uprawialiśmy żadnego stosunku. W ogóle nie miałem kontaktu z jej pochwą przez ostatnie pół roku. Jedyne co mi przychodzi do głowy to fakt że w tamtym czasie raz "robiła mi dobrze oralnie" ( ja jej nie! ) a po pozbyciu się nasienia (połknięciu) i po jakichś 15 min poszła na przysłowiowe siku do łazienki ;p . Tego dnia oczywiście także nie miałem żadnego kontaktu z jej drogami rodnymi. Cały czas ją uspokajam, że nie może być w ciąży, ale ona strasznie się martwi (wciąż jest nawet dziewicą). A tak z ciekawości jaka jest szansa żeby podczas podcierania się w wc mogło dojść do zapłodnienia przyjmując że jakimś cudem z 2% nasienia było na ręce?! Dodam że ostatnio ma wiele stresu, a nie wiem czy kiedyś miała podobne problemy związane z nieregularnością cyklu menstruacyjnego.

Gość średnikkreskanawias
Jest w ciązy na bank! chyba z innym.....

Gość chłopek
CIekawe jak ty byś się czuł/czuła na jej miejscu. To wcale nie jest powód do śmiechu. Ufam jej, nigdy by mnie nie zdradziła :)

ma ciążę urojoną albo za dużo na kafe czyta , tylko tutaj zachodzą od niczego ewentualnie robi cię bokiem

Gość średnikkreskanawias
nioe wiesz czy sie nie puściła. Zresztą, kazda wcześniej czy póżniej i tak się puści z jakimś kolesiem...tak już mają....

"A tak z ciekawości jaka jest szansa żeby podczas podcierania się w wc mogło dojść do zapłodnienia przyjmując że jakimś cudem z 2% nasienia było na ręce?!" :o :o :o :o :o Ile ma lat? Jeżeli skończyła 18 lat to powinna się zgłosić do ginekologa, który sprawdzi skąd to opóźnienie. Jeżeli jest młodsza to trzeba pamiętać, że jej gospodarka hormonalna nie jest jeszcze uregulowana i nieregularność miesiączki nie jest niczym dziwnym. Oczywiście ginekolog nie gryzie. 🖐️