Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala i duża

Napisałam do zony kochanka

Polecane posty

Gość Mala i duża

Mialam romans z zonatym Byl taki biedny nieszczesliwy ze swoja zona Oj jak na nia narzekal a gdy tylko byla nia wylaczal tel zastrzegał sobie jakiśkolwiek kontaktow nie dzwon nie pisz itp Oczysisie twierdzil ze sie meczy ale jest z nia tylko bo kocha dzieci Zwodzil mnie zwodzil oszukiwał nas obie Nie wytrzymalam Napisalam do niej czekam na final

Gość feirgrtkg
Jesteś idotką.Byłaś tą drugą .Wdając się w romans z żonatym, powinnaś o tym pamiętać.I co Ci z tego przyjdzie, że napisałaś? On do Ciebie nie wróci, a jedynie możesz rozwalić mu małeżeństwo.Każde małżeństwo ma jakieś kryzysy...pewnie się trafiłaś mu (na jego nieszczęśćie) właśnie podczas jednego z nich.

Gość franeg
dobrze zrobiłaś kurwa męska z niego i tyle a nie biedaczek z kryzysem małżeńskim masz z nim jakieś foty to też wyślij żonie niech zobaczy jakiego skurwysyna ma w domu

Gość Mala i duża
Jest draniem i niech jego zona wie kim naparwde jest jej mąz W domu dobry cieply kochacy A gdy zamnie tylko drzwi swojego mieskzania kocha kochanke !

Gość olo bambolo
fiut

Gość Mala i duża
Gdybym znala od poczatku prawde nigdy nie pchałabym sie w taki zwiazek Byl nieszczęsliwy taki jak ja polaczylo nas uczucie Co sie pózniej okazlo sypalo sie klamstwo za klamstwem Wracalam wiele razy a teraz juz miarka sie przebrała Ja te zmam swoje uczucia

Gość Mala i duża
nie mam wspólnych fotek Ale mam wiele do powiedzenia Najlepsze jest to ze on sypail ze mna gdy ona byla nim w ciazy Masakra a ja o niczym nie wiedzialam O ciazy dowiedzialam sie juz niedlugo przed porodem

Gość ferytejl
jesteś nędzną szmatą tak samo jak on. Odebrałaś dzieciom normalne dzieciństwo egoistyczna wywłoko. Brawo

Gość greytttteeeee
brawo! ciekawe jaki odwet on tobie zaserwuje :)

Gość Mala i duża
ja świadomie nie niszczyłam dzieciom dzieciństwa Prosze m nie nie obrazac To on okazał sie oszustem Oszukiwał nas obie Ja nie szukalam sexu tylko ciepla i czulosci To on myslil mi oczy Na szczesice w pore przejrzałym

Gość ebvgrgh
sama sie pchalas na pala zonatego faceta. jak mozna byc taka durna kurfa by wierzyc ze facet odejdzie od zony.

Gość Mala i duża
Odwet ? On sie posika ze stracu przed zona Ona ma wiecej do stracenia Klamal a teraz przyszla kara Kazde klamstwo ma krotkie nogi niech nie mysli zę bedzie ranił i oszukiwal kobiety

Gość hrynna
I masz rację autorko. Nabroił, niech odpokutuje. Obce (jego) dzieci nie wytrą Twoich łez, więc Ty się też nimi nie musisz przejmować. :)

Gość franeg
a masz jakiś dowód namacalny że byłaś z nim bo żona może ci nie uwierzyć

Gość lilu39
ale co sie tak bulwersujecie wiele jest takich idiotów Nawet sama znam jednego

Gość jajajajajajajajajajaj
a telefon do zonki to z ksiazki tel czy na allegro kupilas?

Gość Mala i duża
Wiem o nim bardzo duzo Znamy sie ponad 4 lata

Gość Mala i duża
Wiem o nim bardzo duzo Znamy sie ponad 4 lata Wiele razy odbieral od niej Przy mnie tel Zenada Mnie sie tlumaczyl ze musi byc dla niej mily ze szybko skoczyc rozmowe zeby ona dala mu w koncu spokoj a on mial byc czas dla mnie

Gość ebvgrgh
takie tepiszcza jak autorka maja za swoje za pchanie sie na pal zonatym

Gość ebvgrgh
takie tepiszcza jak autorka maja za swoje za pchanie sie na pal zonatym

Gość ferytejl
zniszczyłaś podla lafiryndo. Tylko szmaty zabieraja sie za zajetych. A ty za zajetego z dzieckiem szmato do kwadratu. I tak ty zniszczylas mowiac jego zonie,na dzieciach sie mscisz suuko? Nienormalna

dobry topik, unaoczniajacy jaki stosunek maja Kobiety to tego tematu dosc czestego. te , ktore zaznaly szczescia i rozkoszy od faceta bronia w sumie i tlumacza faceta nie tylko on winien. a te pasztety , ktore jeno wibrator piesci zaraz najazd robia , feministki roznej maqsci niedopierdolone tluste koszmarki.widac ktore sa z penisem na ty a ktore jeszcze na pan

Gość wqdswq
dobrze zrobiłaś, mąż kawał szmaty, zdradził ją z Tobą to i znajdzie następną żeby zdradzić, a tak może żoneczka kopnie go w dupe!

Gość armistaq
A co mowila jego zona, byla zachwycona? Ty juz kiedys o tym pisalas.

Dla zony to bedzie dramat tymbardziej ze maja malutkie dziecko, w tym czasie kobiety sa bardzo wrazliwe, dobrze, ze przejrzy na oczy ale nie powinnas romansowac z zonatym to po czesci twoja wina i ty bedziesz odpowiedzialna za łzy zony i napewno to sie odbije na ich rodzinie i dziecku

Gość 15min-18max
Nie martw się, cudzołożnikom tez wybaczone będzie. O ile czujesz skruchę i żal za grzechy!? Daruj nam, twoje wyznania kieruj gdzie indziej. :)

jak to ja bym byla jego zona to on by dostal i dziecka by dlugo nie zobaczyl zdrajca zesz jeden.. wolalabym wiedziec... a Tobie wcale nie bedzie lepiej z tym ze jej powiedzialas. ona bedzie plakac i Ty tez i on moze tez(MOZE)

Gość zapewne masz się za szlachetną
:D