Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcedw

Pamiętacie odcinek kuchennych rewolucji, z tym arkadiuszem co mial zone i kochan

Polecane posty

Gość dcedw

ke? znaczy byłą żone i te latawice kochanke? ha ha chce pozwac magde gessler do sadu za wyciaganie brudow , a kochanica cytuje: Anna Król otwarcie zarzuca Gessler kłamstwo i podkreśla, że czuje się oszukana: - Pani Gessler obiecała mi, że rozmawiamy prywatnie, a potem puścili to na całą Polskę. Wyszłam na nadmiernie kochliwą - opowiada dziennikarzowi tabloidu partnerka właściciela. Kobieta dodatkowo obawia się, czy wyemitowany program nie odbije się niekorzystnie na procesie rozwodowym, w którego jest trakcie. :D

Gość A ja widziałam coś takiego
Jedna pracownica szeptem mówi do G. coś na szefa, co robi nie tak w kuchni, a ta jej wysłuchała i woła coś w rodzaju:"są tu skargi na pana" czy jakoś tak

no i jak po wyjeździe pani gessler bedzie taki szef traktował ta pracownice wiadomo

Gość ona jest w ogóle beznadziejna
nei rozumiem jak TVN moze promować ją i jej zachowanie :-9 wszytskich traktuje z góry, wysmiewa, wytyka na wizji rzeczy przykre, na które człowiek nie ma wpływu :-O np. do dorosłęgo chłopa mówi, co się tak czerwienisz ze wstydu? :-O ona jest totalnie głupią babą i źle wychowaną w dodatku.

Gość ona jest w ogóle beznadziejna
Przeciez wiadomo, ze życie osobiste nie ma wpływu na działalnosc gospodarczą, ale te wyciąganie brudów ma na celu podniesienie oglądalnosci, przeciez chodzi o to, zeby cos sie działo, żeby program był atrakcyjny dla ludzi :-O co świadczy nienajlepiej o ludziach, że lubią takie coś oglądac kosztem innych ludzi

Pani Magda Gessler jest zajebista!!!! A buraki, które ją proszą o pomoc, a potem kręcą nosem, są śmieszne. :D :D

Gość dcedw
właśnie po co ją zapraszali? wczesniej tez byly odcinki i wiadome bylo ze niektorych pokazywali w nienajlepszym swietle :D

Gość dcedw
zapomniałam dodać : Chcieli sławy? chcieli. To mają :D

Gość why tak je
ono to chodzi , opinia publiczna lubi prnie brudow,lubi zagladac do czyjegos o ogrodka. Wszystko pod publike , ludzie inetersuja sie zyciem osobistym innych . A Gessler super babka z jajmi, jak u slonia

Gość why tak je
ono to chodzi , opinia publiczna lubi prnie brudow,lubi zagladac do czyjegos o ogrodka. Wszystko pod publike , ludzie inetersuja sie zyciem osobistym innych . A Gessler super babka z jajmi, jak u slonia

Gość why tak je

Gość mizerotta
to po co ta kochanica się tam pokazywała w ogóle, po co pytam? skoro była tv to wiadomo, że szukają sensacji