Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulka2011

Gdy facet nie chce sexu...

Polecane posty

No to do dzieła :D Piękny widok byk 190 wzrostu 100 kg mięśnia z wiaderkiem i szmatka do mycia okien :D - choć mój w tym roku ma karchera i na zewnątrz będzie mył tym buahahha. ...a w środku jak zasłoni rolety aby nikt nie widział :) będę miała prywatny show :) Ważne ze ten co się zapierał że jak jego ojciec nigdy nie wejdzie do kuchni i nigdy nie będzie się dotykał kobiecej roboty zmiękł :) Ma pakowanie i wypakowywanie zmywarki, zakupy, okna, śmieci ;) Już wie ze jak się zgodzę na dziecko to co 2 pielucha jest jego i niania jest obowiązkowa bo swojej prac na długo nie zostawię. Faktem że większość "tak, ok dopisz do moich obowiązków" zostało dopisane w trakcie bardzo wyuzdanych fantazji ;p

Gość agagaaaag
blondyneczka jak ja ym przez tydzien nie sprzatala itp to bym miala pieklo na ziemi....on potrafi dobic tak ze myslisz tylko o tym jak ze soba skonczyc

Jak już sam musiał sobie gacie i skarpetki prac słyszałam marudzenie pod nosem... jak się pojawiło ważne spotkanie i musiał jechać kupic sobie nowa koszule i zapłacić za prasowanie był cały wieczór naburmuszony i się nie odzywał... ale jak już nie mógł wysiedzieć na kanapie :D to była 1 wygrana bitwa :) Teraz wojna trwa ;] ale większość bitew wygrywam podstępem ;) gubi argumenty jak rozchylam szlafrok z nową kreacją pod spodem ;)

Gość o.n.a.2.0.
też mam takiego faceta,mam wrażenie, że unika seksu. jak już chce to tylko loda i na tym koniec. czuje się nieatrakcyjna przez to..

Gość życie....
ale ubaw, pół forum płacze jak kobiety nie chcą 2 pół jak faceci nie chcą :) wymienić się partnerami i każdy będzie zadowolony ;p

Gość agagaaaag
najwazniejsze byz twardym i sie nie dac u mnie to zapozno ale noe dlugo zostanie sam wtedy zobaczy jak to jest

widzisz, a moj nawet loda nie chce.... nic go nie interesuje, po poltora roku walki sie poddalam... teraz w zasadzie nie mam na niego ochoty, odkad kupilam wibrator, mam w zasadzie luz psychiczny i nie przezywam tego jakos strasznie mocno, ale po prostu nadal mnie ciekawi przyczyna i zwyczajnie chce sie wygadac i kogos poradzic...

Gość Despina
no to dziwne, że tak nie chce..Może Cie zdradza? Mój narzeczony to zawsze chętny a tym bardziej kiedy ja mam ochotę na niego to się cieszy że Go pożądam;)Jest zapracowany ale zawsze znajdzie czas dla seksu Jestesmy 3 lata razem ,pół roku zareczeni a od miesiąca rodzicami i nawet w ciąży mnie pragnął!

tez to bralam pod uwage, ale raczej te opcje wykluczylam, chociaz do konca nigdy nic nie wiadomo, wiem i czuje ze mnie kocha i naszego dzieciaczka rowniez, nigdy go na klamstwie i kombinowaniu nie zlapalam... teraz zrzne obojetna, zeby nie myslal ze mi sie cos z nim chce (chociaz de facto faktycznie mi sie nie chce), ale na nim to nie robi wrazenia, mam jeszcze jedna opcje w zanadrzu... bo nie probowalam mu jeszcze odmowic sexu - tylko to jest ryzykowne, bo wtedy wogole juz sie moze zablokowac... dziwne to wszystko... mialam rozne zwiazku, ale nigdy czegos takiego

tez to bralam pod uwage, ale raczej te opcje wykluczylam, chociaz do konca nigdy nic nie wiadomo, wiem i czuje ze mnie kocha i naszego dzieciaczka rowniez, nigdy go na klamstwie i kombinowaniu nie zlapalam... teraz zrzne obojetna, zeby nie myslal ze mi sie cos z nim chce (chociaz de facto faktycznie mi sie nie chce), ale na nim to nie robi wrazenia, mam jeszcze jedna opcje w zanadrzu... bo nie probowalam mu jeszcze odmowic sexu - tylko to jest ryzykowne, bo wtedy wogole juz sie moze zablokowac... dziwne to wszystko... mialam rozne zwiazku, ale nigdy czegos takiego

wiesz, skoro zwyklego sexu nie moglam sie doprosic to co dopiero urozmaicen... jak mu zaproponowalam bzykanko w samochodzie, to byl w ciezkim szoku, i odpalil tylko... ze przeciez co ja wymyslam jak matka jestem... ZALAMKA

Gość rumtumtum:)
to moze ma syndrom Madonny i ladacznicy

życie.... ale ubaw, pół forum płacze jak kobiety nie chcą 2 pół jak faceci nie chcą wymienić się partnerami i każdy będzie zadowolony ;p może wcale wymieniać by się nie musieli najczęściej takie nieporozumienia wynikają z braku komunikacji i najczęściej gdy facet narzeka na brak seksu w związku, jego żona skarży się na to samo ;)

Mam ten sam problem z tym ze u nas od czasu ciazy do teraz tak jest maly ma 7 miesiecy. Hmmmm na poczatku strasznie sie o to zloscilam teraz mam to gdzies. Jesli bardzo mi sie bedzie chcialo a trafi sie dobra partia nie recze za siebie. Nie oszukujmy sie kobieta tez potrzebuje przyjemnosci;)

Aha ktoras pisala tu o urozmaiceniu. Moj nawet nie chce o tym slyszec patrzy wtedy na mnie jak na jakas idiotke dla niego jak juz cos jest a ja wymyszam to jedynie classic no coz:/

no tak zgiadnozowała seksuolog do ktorej chodzilismy... ale tak do konca trudno powiedziec... ciekawa jestem tylko co ja moge zrobic zeby to zmienic, bo na niego nie mam co liczyc.... obojetnosc tez jakos srednio sie sprawdza

Gość rumtumtum:)
a seksuolog nie powiedzial wam co macie robic?? to ze byliscie u seksuologa to chyba juz spory krok do przodu, powinien was poinstruowac jak zmienic te sytuacje ,a raczej co powinien zrobic Twoj partner bo w tym przypadku ty niewiele jestes w stanie zrobic

Jeśli Twój facet chce raz na tydzień to jeszcze nie jest tak źle! Przynajmniej dobrze to rokuje jeśli on CHCE. Jak będzie chciał raz na rok, to będziesz miała naprawdę poważny problem, raz na tydzień wydaje mi się nie być jeszcze katastrofą.

no widzisz, poki co jest raz na tydzien, doliczajac okres, raz na 2 tyg, wiec srednio kochamy sie 3 razy w miesiacu... jak tak dalej pojdzie, to za chwile bedzie raz na 3 miesiace itp itd... boli mnie strasznie ta cala sytuacja, dobrze ze wibrator pomaga na tyle ze zrobie sobie raz dziennie dobrze i nie chodze taka sfrustrowana jak kiedys... wczoraj w necie znowu jakies baby przegladal... a potem nic... powiem, ze tyle ile juz sie wyplakalam przez ta cala sytuacje, to juz nawet nie mam sily ryczec, ale fatalnie sie z tym czuje... wstydze sie seksu, swojego ciala, mam opory, nie umiem sie wyluzowac... nigdy z zadnym poprzednim partnerem nie mialam czegos podobnego... NIGDY. U nas na poczatku sex byl czesty, zajebisty i perwersyjny, a tak w sumie nagle z dnia na dzien ... NIE MA. Czasem niby czuje ze on by cos chcial, ale zabiera sie do tego jak pies do jeza... a ja juz nie umiem byc taka frywolna jak kiedys, przestal mnie tez pociagac (chociaz jest bardzo przystojnym facetem). Marze o tym, zeby mnie wzial tak jak kiedys, namietnie i z pasja... zeby umial pokazac jak go pociagam... OGOLNIE MASAKRA. Znowu sie zlamalam.... A co do seksuologa, to powiedziala babka ze to on musi nad tym popracowac zeby zmienic swoj sposob myslenia itp... tylko jakos nie widze zeby cos zmienil

ja bym winy doszukiwała się w tej jego konsoli ;) pewnie ma mało ruchu, po pracy się odstresowuje grając w przyjemne gierki, gdzie tu miejsce na seks? na Twoim miejscu postarałabym się wzbudzić w nim zazdrość, tylko żeby nie wyszło to sztucznie. zacznij pisać dużo smsów, ale zawsze miej wyczyszczoną skrzynkę odbiorczą. pójdź do fryzjera, zadbaj o siebie, wychodź gdzieś często (na ile dziecko pozwoli), dawaj mu wymijające odpowiedzi. w końcu upomni się o swoje ;)

ja bym winy doszukiwała się w tej jego konsoli ;) pewnie ma mało ruchu, po pracy się odstresowuje grając w przyjemne gierki, gdzie tu miejsce na seks? na Twoim miejscu postarałabym się wzbudzić w nim zazdrość, tylko żeby nie wyszło to sztucznie. zacznij pisać dużo smsów, ale zawsze miej wyczyszczoną skrzynkę odbiorczą. pójdź do fryzjera, zadbaj o siebie, wychodź gdzieś często (na ile dziecko pozwoli), dawaj mu wymijające odpowiedzi. w końcu upomni się o swoje ;)

Niby sposób, ale jeśli ukrywa w sobie chorobliwego zazdrośnika to gotów jeszcze rozpętać awanturę i tym bardziej z kochania nici...

Gość sssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nie dziwce sie kobiety, ze faceci unikaja seksu. Sekst jest dla kobiet znacznie przyjemniesjzy a przy tym zdecydowanie mniej meczacy niz dla facetow. Seks jest znacznie przyjemniejszy dla kobiet! To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość sssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nie dziwce sie kobiety, ze faceci unikaja seksu. Sekst jest dla kobiet znacznie przyjemniesjzy a przy tym zdecydowanie mniej meczacy niz dla facetow. Seks jest znacznie przyjemniejszy dla kobiet! To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli