Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość busda

Mam dosyć

Polecane posty

Gość busda

Mam prawie dwadzieścia lat. Wyglądam strasznie młodo - nie przeszkadza mi to. Mam natomiast problem z chłopakiem młodszym ode mnie. Zakochał się we mnie, i nie wiem jak mu dać jaśniej do zrozumienia że nie ma dla nas przyszłości, ponieważ podobają mi się starsi faceci. Go wszyscy zachwalają, i z nim swatają. Nienawidzę tego. Jak dać innym i temu młodemu gówniarzowi.. że wole być do końca życia sama niż z nim? Rozmawiałam z nim wielokrotnie, ale on dalej dziecinne zaloty do mnie robi, jest strasznie infantylny a mnie już po prostu brak słów...

Gość spotkaj się z kimś fajnym na
jego oczach. osobiście polecam swoją skromną osobę :classic_cool:

Gość busda
Mam nadzieję że nie masz piętnastu lat... Twój pomysł brzmi ciekawie, muszę się nad tym zastanowić :)

Gość spotkaj się z kimś fajnym na
o kilka lat więcej. powinno na niego zadziałać

Gość busda
dziękuje, może wtedy odpuści..

haha kobieto co to za podejscie ;) dlatego wlasnie ja mszcze sie sie na jednej lasce bo miala identyko podejscie najlepiej daj mu raz poruchac i splaw --> odczepi sie i wszyscy beda zadowoleni ewentualnie "obrzydz mu sie" np jeli nie znosi palacych to pal przy nim lubi czule badz wulgarna ale bez chamstwa

Gość busda
ja nie spałam jeszcze z żadnym facetem, jest na tyle obleśny że prędzej zacznę latać niż pozwolę mu się dotknąć a obrzydzić nei wiem jak... już próbowałam wszystkiego, on jakiś tolerancyjny cholernie mścij się! kobiety to wredne istoty ale wy natręci jesteście gorsi

owszem mszcze sie i bede widzisz jakie ty masz podejscie do niego on ci ucucia szczere a ty ze ochydny slusznie ci sie nalezy meczenie z nim

Gość busda
nie potrafię inaczej, prosiłam go setki razy żeby pokładał uczucia w innej, może i lepszej ( nie jestem urodziwa, wręcz odpychająca) i nie rozumie co się mnie tak uczepił... jak cię ta kobieta powinna spławić żebyś zrozumiał że nie masz u niej szans?

Gość fsdgfdhgjy
olorinek to ty masz raczej nie rowno pod sufitem laska wyzej dala jasno do zrozumienia i to nie jeden raz ze on nie ma szans wiec jako honorowy facet powinien sie odpierdolic i dac jej spokoj a nie narzucac sie jak zdesperowana ciota a ty olorinek puknij sie w pusty łeb , mscisz sie ze ktoras cie nie chce? milosc musi dzialac w dwie strony a ty zachowujesz sie jak bachor z piaskownicy

ujme to tak --> nie ma opcji ze ona wielce grymasi a ja mam podkulic ogon i sobie isc nie umiala szanowac mnie wiec niech ma za swoje

Gość busda
Nie da się zmusić do miłości, mnie wiele facetów też nie chcę - i jakoś nie chodzę za nimi. Daje im żyć własnym życiem, miłość ma to do siebie chyba że czasem musimy pozwolić tej osobie odejść. Czemu on się nie może dostosować? i zrozumieć że w życiu mało jest rzeczy ,które idą po naszej myśli?

mnie? ja daje tylko dwie opcje rezygnacji w moim przypadku 1 rucham ja i potem mam polew z jej faceta 2 jakos tak wyjdzie ze zwiaze sie z inna to tamta zignoruje

Gość busda
Olo... ja go nie kocham, co mam zrobić? udawać że szaleje za nim? po prostu nie wiem jak dotrzeć do typa, żeby zrozumiał że nie tędy droga.

no to ja ci napisalem jak mozesz go "obrzydzic" choc pewnie brak ci wyczucia i nie dasz rady najwyzej go wkurwisz mozes dac poruchac niech sie tym zaspokoi np ta laska ode mnie ma opcje tylko dania dupy chyba ze zejde sie z inna mozesz sprobowac go wyswatac z jakas fajna dyskkretnie sadze ze tez wtedy zrezygnuje

Gość busda
nie wiem czy jakaś by się zlitowała, jak nawet ja go nie chcę...

Gość busda
a z tego co słyszałam faceci po swoim pierwszy razie są jeszcze bardziej zakochani ;/ odpada

noo niekoiecznie... wiesz jak mu dasz bedzie ustasysfakcjonowany wiec moe dac spokoj "zadna by go nie chciala" wiec w twoim interesie jest zeby go chciala zachowujecie sie jak jebane ksiezniczki to sie nie dziwcie ze potem macie rozpierdol w zyciu

Gość gdybym dowiedział się że moja
dziewczyna przespała się z jakimś gościem z litości/aby sobie odpuścił to sam bym ją rzucił. pogarda.

Gość busda
pierd olisz głupoty, mówmy sobie szczerze... jakaś cię zraniła i mścisz się na całym świecie. Nie martw się, jak będziesz sie tak dalej zachowywał to jak sie znów zakochasz to cie kobita znow zrobi w uja

Gość fsdgfdhgjy
orolinek ty sie zachowujesz jak jebana ksiezniczka "rucham ja" a potem mam polew - tak robi zrownowazony emocjonalnie facet? chyba tylko sflaczałą ciota - nie masz szacunku dla kobiety a ona ma szanowac twoje uczucia? chyba cie zjebalo, oby jak najmniej takich pseudo facetow na swiecie jak ty

Gość Kiszony ogorek ze słoika
Skoro rozmowa nie skutkuje, to pozotały tylko czyny. Tak jak wyzej ktos radził, spotkaj się z duzo starszym kolegą. I po kłopocie.

nie mszcze sie na calym swiecie jedynie na niej i jej obecnym facecie a w huja juz mnie zrobila wlasnie ona teraz dzieki swej ksiezniczkowej ideai bo ja NIE CHCE czyli skupieniu na tym co chcesz ty sama mozesz naprodukowac sobie stalkera lub wroga

Gość fsdgfdhgjy
orolinek ty sie zachowujesz jak jebana ksiezniczka "rucham ja" a potem mam polew - tak robi zrownowazony emocjonalnie facet? chyba tylko sflaczałą ciota - nie masz szacunku dla kobiety a ona ma szanowac twoje uczucia? chyba cie zjebalo, oby jak najmniej takich pseudo facetow na swiecie jak ty

a ty fsddssy pamietaj ona pierwsza okazala brak szacunku wobec mnie i to baaardzo jednoznacznie wiec ode mnie szacunku juz nigdy nie zazna

Tak daj mu d... by się odczepił... Dziewczyno i z kim ty dyskutujesz jeszcze... Po prostu bądź bardziej stanowczą i tyle. Ostro mu powiedz by dał ci spokój najlepiej w towarzystwie brata czy kolegi. Jak nie zrozumie poinformuj że zgłosisz na policję. Oni z nim porozmawiają jeśli nie dasz się spławić im. Jesli gosc nie odpusci znaczy że ma problemy za duże i nic nie zrobisz. Tyle. Albo w innej sie zakocha albo ... Masz pecha po prostu.

Gość fsdgfdhgjy
olorinek jestes msciwym zawistnym chujem i tyle w tym temacie kogoś kto potrafi tak sie zachowywac nikt nigdy szanował nie bedzie kropka

och kaoso pomysl ze swietnie sie na tym znam bo sam zostalem ostentacyjnie odrzucony i sie za to mszcze

Gość fsdgfdhgjy
olorinek jestes msciwym zawistnym chujem i tyle w tym temacie kogoś kto potrafi tak sie zachowywac nikt nigdy szanował nie bedzie kropka

Gość busda
olo... ty mnie namawiasz żebym bawiła się jego uczuciami? ja nie jestem księżniczką - zwyczajnie w świecie mi się nie podoba pod żadnym względem! Nie zamierzam tego tolerować i puszczać się z typem co nie wie nawet jak się prezerwatywę zakłada ;/