Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj

przed chwila nowy filmik z los angeles wstawilam!

Polecane posty

Gość same wiochmeny tutaj
omnaaa opodona się podoba. ja sugeryje filmy na weekendzie. wiecej z jakiej jestes wiochy? :O

Witajcie Kobietki! Potrzebuję Waszej pomocy! Z góry przepraszam, ale nie będzie to w temacie! Jestem studentką i razem z koleżanką założyłyśmy stronę poświęconą ciekawemu projektowi i właąnie chciałam Was prosić, żebyście weszły na tą stronę i ją polubiły na fecebook'u, dla Was to nie dużo, ale dla mnie ma to ogromne znaczenie. Strona to www.polskiemiliondolarow.pl Z góry dziękuję za poświęcony czas i wsparcie z Waszej strony! Pozdrawiam Dziękuję! www.polskiemiliondolarow.pl Pomózcie i polubcie!! www.polskiemiliondolarow.pl Pomózcie i polubcie!!

Gość dfghjsdfghjkdfgh
ha ha naprawde tak slychac? no to zdanie podzielone co do dnia - moze zbiore glosy i wygra wiekszosc a potem jak sie zbierze wiecej widzow bede robic w te dwa dni dwa razy w tygodniu :) z warszawy chociaz dobrze sie czulam jak wyjezdzalam na wies z powodu powietrza i jedzenia

Gość same wiochmeny tutaj
ja pytałam tą babkę co napisała "na weekendzie" wkurza mnie to. Ludzie nie potrafią mówić po polsku. "w weekend" nie na NIE NA WEEKENDZIE!!!!!!!!

Pozdrawiam z Mokotowa Ela 🖐️ Może jak kiedyś odwiedzisz Warszawę to Cię Twoi fani na Okęciu powitają :) 😍

Gość dfghjsdfghjkdfgh
hej ja mysle ze wszyscy widzowie to pzryjaciolki i przyjaciele- to taka fajna energia za ktora jestem bardzo wdzieczna :) :)

Gość fire i n thehouse
ela a moge miec prosbe jesli chodzi o angielski? chodzi mi o pewną piosenke i tam jest tekst : We aint got time to fuss and fight If you're lost just call out, a w innej wersji tekst We ain't got time to fuss and fight. If your love gets cold, I'm cold http://www.youtube.com/watch?v=K42rcO6zx6g to ta piosenka mogłabys mi powiedzieć które jest prawidłowe? to po pierwszej minucie jest mniej wiecej (jak nie chcesz sluchac to przewin do tego momentu) z góry dzieki! :)

Gość fghjhfghjklghjk
obydwie wersje prawidlowe !

Gość fghjhfghjklghjk
hej Podgladacz! tak! ide zaraz na kawe! buska!

Gość njmkhhh
colok

Gość fghjhfghjklghjk
:)

Gość 64gggggggggggg5
Już mnie zaczyna wqrwiać że wchodzisz na inne tematy i wstawiasz spam o tych twoich filmikach.

Gość fire i n thehouse
okej, dzieki wielkie :D :D 🖐️ no mi wlasnie sluchowo i na sens też obie wersje pasują, ale przecież twórcy chyba mieli tylko jedna wersje? :D no nie wiem ale i tak dziekuje ;* i do zobaczenia w kolejnym filmiku :)

Gość fghjhfghjklghjk
tworcy maja wiele wersji - w filmach i piosenkach nawet na itunes mozna kupic kilka wersjii jednej pionenki jennifer lopez -zmieniaja sie slowa i czasami maja tez club version - jest jedna glowna wetrsja i dodatkowe

Gość Madrileno
elle, jestes naprawde swietna i bardzo pozytywna. Juz polubilem Twoj profil na facebooku i nie moge sie doczekac nastepnych filmikow :)

Gość dsfghjdfghjkfdgh
bardzo bardzo dziekuje i sciskam!! :)

Gość dsfghjdfghjkfdgh

Gość hh
proponuję sobotę na add

Gość fghjkfghjkl;
widze ze wiecej ludzi proponuje sobote! :) wiec niech na razie tak zostanie a potem dodam wtorek jako dzien drugi :)

Gość RaZR
Słuchaj koleżanko z LA. Ja chce przyjechać do LA i robić kariere w Hollywood w filmie. Mój aktorski talent bardzo dobry, ale akcent słaby. Mam szanse?

Gość fghjkfghjkl;
kazdy ma szanse jak w siebie wierzy - osobiscie aktorstwo nie dla mnie nie lubie jak mi dyrektor mowi co mam robic wole sama dyrektorem /producentem byc - dodaj mnie na facebooka :) kiedy sie wybierasz?

Gość RaZR
Nie wiem narazie nie mam wizy

Gość RaZR
Kogo mam dodać?

Gość fghjkfghjkl;
zycze szczescia- kazda kariera zaczyna sie od marzen!

Gość kuieuo
;)

Gość fghjkfghjkl;

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj
Na następnym filmie pokażę jak żrę kał :)