Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh ...://

Mam problem z chłopakiem !!

Polecane posty

Hej. Jestem z chłopakiem już od pół roku. w naszym życiu dużo się działo. ja od początku traktowałam ten związek poważnie a on... sama nie wiem. gdy byliśmy na dyskotece, on mnie olał i bawił się z inną dziewczyną na moich oczach. sytuacja jakiś czas potem się powtórzyła. potem przepraszał... wyjechał do niemczech do pracy, i podczas powrotu do polski napisał mi tylko 1 sms-a a z moją przyjaciółką pisał i pisał że ze mną nie jest, do niej ''misiu'' i takie tam. ona mi to powiedziała i pokazała sms-y. powiedział że to jego kolega zarywał. potem jakiś czas potem gdy między nami sie poprawiło, zauważyłam w jego sms-ach ze pisze do innych dziewczyn, one piszą do niego i znowu napisał jakiejś że ze mną nie jest ale ogólnie to sienie ukrywamy że jesteśmy razem, jego koledzy wiedzą,rodzice i wgl. ja oszaleje z nim ! zawsze sie jakoś potrafi wytłumaczyć a skonczyć tego nie potrafie bo go kocham.. nie wiem co teraz. pomóżcie ;*

Gość madziorkaaaaa
olewa cię. lepiej odejdź od niego bo będzie cie zdradzał.

No niby tak, ale ostatnio sięzmieniło.poznałałm go ze swoimi rodzicami, widujemy się codziennie..poza tym jak by mu nie zależało, to po co walczy ?? czemu ze mną wkońcu nie skończy ?!tak by mi było chyba łatwiej...

kobieto slepa czy glupia? co sie zmienilo? tyle ze teraz poprostu twiuch rodzicow zna

ehh - słuchaj On nie zasługuje na Ciebie. Zostaw go wiem że sobie tego nie wyobrażasz. Ale musisz pobyć sama wszystko ułozyc sobie. On zmarnuje Ci życie. A jesteś bardzo dobrą kobietą i powinnas mieć kogoś kto Cie będzie uszczęsliwiał.

Gość sisi91
Zostaw go w cholere i baw się dobrze, nie pokazuj, że tęsknisz i jest Ci źle nawet gdy tak będzie.

aha,popychadło...a nie pomyślałeś ze ja po prostu go kocham ?! Jedni mwią że on się nie zmieni, inni natomiast co go znają, że on zly nie jest, że się pogubił w tym wszystkim ale tak naprawde jest coraz lepiej, widać to ... a ja sama nie wiem...