Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shineonmee

Czy popelnie grzech

Polecane posty

narzerajac sie truflami z dodatkiem rumu w 11 tygodniu ciazy ... Dostalam je od kolezanki za pomoc i nie moge przestac na nie patrzec .. ;/

Gość Jabardzo
Weź nie rób smaku... :)

Gość ja bym sobie odpusciła
daj te trufle mamie, lub facetowi. jedna nic ci nie zaszkodzi ale jak masz zamiar zjesc wszystkie to nie wiem. ja w ciazy takie rzeczy omijam z daleka zreszta nie cierpie słodyczy z alkoholem.

ja wlasnie tez sie patrze i juz nie moge :( :(:(:(:(:(:(:( chetnie bym Ci oddala hahaha nawet cala paczke ;* Biedna ! :(

no juz jedno zjadlam i tego rumu to nie czuc dopiero na opakowaniu przeczytalam , ze jest tam rum ;d Ja wlasnie mam taki pociag do slodyczy :D :( no dobra to dla dzidzi je schowam ;d

Gość b.e.a.t.a
Ja bym zjadla, ale kilka nie cala paczke. Raczej nie ma w nich duzo tego rumu. A jak sie boisz, to poczekaj jeszcze 2 tygodnie - w drugim trymestrze taka ilosc alkoholu w czekoladkach na pewno nie zaszkodzi.

Gość maliny i witaminy
myslę, że popełnisz grzech nie dostarczając organizmowi tego o co woła :D ja namiętnie w ciązy rąbałam batoniki z rumowym nadzieniem (plus 25 kg :D) zagryzając kiszoną kapustą

noo ja wlasnie tez kiszona kapusta, a najbardziej bigosss ;(( juz po nocach spac nie moge:D a powiedzcie mi bo ja mam ochote na kwasne i sobie kroje cytryne na pol i wyciskam na ten sok , to moze byc szkodliwe?

Gość maliny i witaminy
nie sądzę ja kupowałam kapustę kiszoną albo kiszone ogórki na rynku i wracając piechotą do domu jadłam po drodze prosto z woreczka - taką miałam ochotę, że aż mnie skręcało na myśl, że ta kapusta jeszcze 20 minut ma czekać na konsumpcję :D organizm woła o to co mu potrzebne oczywiście ze słodyczami uważaj, ale kwasideł chyba możesz do wypęku

wlasnie mnie bardzo zaczelo ciagnac do takich rzeczy :( jakies zupki chinskie pozwolilam sobie moze 3 razy na te w kubku do picia alle ja po prostu jak wstane to placze nie moge sie powstrzymac od slodkiego ... a zas na chleb nie moge patrzec ... jem duzo sytryn jak jem kanapke to wrzucam ogronek pomidor, paptryke, czesto jem jablka jakos trzeba przetrwac ten najgorszy okres :< We wtorek mija 12 tyogni moze wtedy odetchne z ulga ;o

Gość Maatrioszkaa
Cytryna Ci na pewno nie zaszkodzi :) Tylko sparzaj skórę.