Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość se6ujr6uj

Beznadziejna sytuacja z "przyjaciółką"

Polecane posty

Gość se6ujr6uj

Poznałem ją w trakcie zeszłych wakacji, poznaliśmy się w necie i pisaliśmy często z sobą albo widzieliśmy się przez skype ale nie rozmawialiśmy tylko pisaliśmy na gg.Dziewczyna mi się tak bardzo podobała, ideał dziewczyny jak dla mnie a ja byłem w ogóle podjarany tym że ona ze mną pisze że zwróciła uwagę na takiego faceta jak ja.Wysyłała mi swoje zdjęcia, rozmawiała ze mną na każdy temat, to była naprawdę fajna prawdziwa przyjaźń damsko męska.Zawsze kiedy chciała porozmawiać, wyżalić się albo po prostu pożartować to pisała, to samo ja.Wiem że wizualnie się jej podobałem bo dawała mi to do zrozumienia.Ona nie miała chłopaka bo rozstała się po czterech latach z nim, czasem na niego narzekała i mówiła jak bardzo nienawidzi i nie chce znać.Czasem czułem że ona po prostu potrzebowała mnie żeby porozmawiać .Później urwał nam się kontakt i jak do niej pisałem dwa razy to nie odpisała.Nie dawno po 8 miesiącach odezwała się i napisała " Hej co słychać :P " Napisałem do niej i powiedziałem że mam żal że nie pisała i tak dalej a ona mi powiedziała że jest z swoim były bo się zeszli, byli na wczasach i było cudownie.Załamałem się kompletnie teraz i nie wiem co zrobić.

Wiem, że musi być Ci ciężko, ale wytrzymałeś 8 miesięcy bez kontaktu z nią, to wierze że sobie dasz radę. Nie brzmi to pocieszająco, jednak było by Ci jeszcze trudniej gdyby doszło między wami do jakiś wyznań uczuć, a potem to się stało. Musisz o niej zapomnieć, nawet jak rozstanie się z tym kimś kiedyś i będzie chciała być z Tobą, to będziesz cały czas żył w strachu, że postąpi tak ponownie.