Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackberry91

młode mamy

Polecane posty

Gość blackberry91

Hej mam 20 lat jestem w prawie 13 tyg prawie bo dokładnie we wtorek się zacznie ;) mam nadzieje ze dołącza do mnie inne przyszłe mamusie i podzielimy się doświadczeniami pozdrawiam ;)

Gość Niuniulkai
Cześć Mam córeczke (jutro kończy rok) A ja mam na swoim kącie niecałe 20 lat

Gość blackberry91
Nie po to założyłam ten temat żeby ktoś tu wchodził i mnie czy inna dziewczynę obrażał bo sobie tego nie życzymy to jest nasze życie a wam nic do tego czy je sobie zniszczyłysmy czy nie !!!

Gość blackberry91
Niuniulkali to gratuluje jak sobie poradziła było ciężko ?

Gość Niuniulkai
Widać, po niektórym komentarzach (chyba je juz usuneli) niektóre kobiety nie nadają się na matki, sądząc po słownictwie... A z początku nie było łatwo myślałam, dlaczego ja, jakim cudem, przecież się zabezpieczyliśmy (prezerwatywa penkła) poszłam wiec po 3dniach po tabletke wczesnoporonną niestety nie zadziałała (później ginekolog powiediał ze owulacje miałam już wcześniej i nic nie dało się zrobić) Ale szkołe skończyłam ( byłam wtedy w 3 liceum) matura całkiem dobrze zdana teraz studiuje administracje 1 rok. Ojciec dziecka mi pomaga ułożyło się wszystko dobrze

Gość Niuniulkai
a jak tam u ciebie jak się cujesz i jak tam dzidzia mocno dokucza :P?

Gość Ale ja nie rozumiem
A ty mamuśko wspaniała w jakim wieku dałaś dupy??Najwięcej rzucają się te co są w podobnej sytuacji żeby swoję życiowe niepowodzenia wylać.

w swietle prawa osoba koncza wiek 18 lat jest osoba dorosla w swietle prawa rozumiem obrazac kogos kto urodzil dziecko majac lat 14 ale 20 latenia matka lub 19 czy to jest problem ? wiec w ktorym wieku mozna zaczac uprawiac seks by nie uslyszec ze jest sie dupodajka ? rozumiem jeszcze , ze faktycznie jestesmy mlode kochamy sie zachodzimy w ciaze i przez wlasna nieodpowiedzialnosc zachodzimy w ciaze i sie zalimy a jestemy w ciazy a sie cieszymy wiec to powinno sie chyba chwalic , ze mlode osoby biora odpowiedzialnosc swoich czynow jeszcze pisze to mama jasia, biedny jasio ... naprawde biedny . ciekawe kiedy jasio bedzie mial 15 lat i puknie jakas panne czy tez bedzie do wyzywac ; ) jestem w szoku ... Pomijajac to ja mam 19 i jestem w 11 tyogniu ciazy :) z czego bardzo sie ciesze, mieszkam z moim facetem mielismy chwilowe problemy byl w szoku , ze bedziemy miec dziecko nie ukladalo sie a teraz nie widzi poza nim swiata :D a i byla ciaza planowana ;)

Gość Niuniulkai
Jesteśmy znacznie bardziej dojrzałe od ciebie sądząc po przekleństwach i wyzwiskach, współczuć to można ale tylko twoim dziecią ze maja taką matke

nie przejmuj sie kochana :). Chcialabym tylko kiedys spotkac takiego czlowieka co mnie tu wyzywa i zobaczyc czy powiedzial by mi to w twarz ; ). Wracajac do tematu. W ktoym jestescie miesiacu, tygodniu ?Jestescie zadowolone ;)?

a po 3 bachorem nazwij siebie a nie moje dziecko :) bo kiedys Ty moze zajdziesz w ciaze a ktos na Twoje dziecko w brzuchu bedzie wyzywal ;] nie martw sie ... los czasem bywa sprawiedliwy i moze odpokutujesz za to ; ) zaloze sie ze masz 15 lat :) i pewno sama niedlugo wpadniesz i twoj fagas cie zostawil i zostaniesz sama z BACHOREM i nikt nie bedzie Cie chcial ; ) pamietaj, ze zycie czasem sie odwraca :)

hej, Ja urodzilam w wkeku 25 lat, teraz mam 27 corka 2. Zaluje ze tak pozno sie zdecydowalam. Moglam urodzic w wieku19-21 ! naprawde. Teraz w wieku 27 miala bym dziecko odchowane a Ja nadal piękna i mloda:) Pozdrawia mlode mamy;)

Gość blackberry91
Nie upadłam do takiego poziomu żeby wyzywać tych co nas wyzywają proszę tylko nie wchodźcie tutaj bo nie mam ochoty tego porostu czytać.

Gość mamawojtkadadj
hej ja mam 21 lat i 6 miesięcznego synka. jestem z moim mężem 6 lat z czego 2 po ślubie. mimo jego że jesteśmy małżeństwem nasz synek był wpadka;-)nie wstydzę się do tego przyznać. piszesz że twój facet był w szoku ale że ta ciąża była planowana?chyba coś tu nie gra. wiadomo że żadna 19 latka nie planuje mieć dziecka w tym wieku,chodzi o kasę,strach związany z porodem. więc twój post jest ok tylko nie mów że to było planowane dziecko bo w to nie uwierze. lepiej jest być młoda matka bo przynajmniej dzieci ma odchowane i może wszystko,jak już koleżanka pisała jest się piękna i młoda :-) pozdrawiam mamusie,jak byscie chciały coś wiedzieć to pytajcie :-)

Gość blackberry91
A więc ja nie wstydzę się tego ze wpadłam stali się i tyle boję się bł ja mam charakter czasem nie znosny facet mój ciągle coś mi mamra ze naburmuszona chodzę cały czas no ale nie wiem mi się wydaje ze jak się rzucam o coś to z jakiegoś powodu a on twierdzi inaczej więc czasami mam dość... A z wpuszcza ze mam faceta o 10 lat starszego boję się ze możemy się nie porozumieć nie muszkat jeszcze razem może się uda coś po świętach znaleźć.. Ojjj dzidzia mi daje porządnie w kość mdłości mnie strasznie męczą chociaż teraz jest już troszkę lepiej ;)) boję się co będzie po termin mam na 3 października ale trzynaście będzie dać radę ;)) jestem pozytywnie nastawiona ;D

Gość mamawojtkadadj
mój jest starszy o 7 lat. A ile jesteście razem?

Gość blackberry91
A masz nas zamiar obrażać ?

staralismy sie 3 miesiace o dziecko poszukaj mojego wczesniejszego wpisu kiedy mowie ze staralismy sie o dziecko 3 miesiace po czym on sie po prostu zmienil . rozmowalam z kim po czasie na ten temat powiedzial ze do niego dotarlo ze bedziemy miec dziecko , ze bardzo bal sie co z kasa bo chwile wczensiej wyrzucili mnie z pracy, Mieszkamy razem okolo roku juz . mozesz nie uwierzyc alle naprawde to bylo planowane :)

Ja mam 21 lat jesteśmy po ślubie 7 miesięcy i chcemy mieć małego a się nie da :( próbujemy i pwiem że to nie ładnie ale zadroszcze wam :) jakbym wiedziała że będzie problem(PCO mam) to bym chciała w wieku nawet 18stu :) POzdrawiam młode mamy! Trzymajcie kciuki żeby i mi sie udało:)

staralismy sie 3 miesiace o dziecko poszukaj mojego wczesniejszego wpisu kiedy mowie ze staralismy sie o dziecko 3 miesiace po czym on sie po prostu zmienil . rozmowalam z kim po czasie na ten temat powiedzial ze do niego dotarlo ze bedziemy miec dziecko , ze bardzo bal sie co z kasa bo chwile wczensiej wyrzucili mnie z pracy, Mieszkamy razem okolo roku juz . mozesz nie uwierzyc alle naprawde to bylo planowane :)

Gość blackberry91
No właśnie krótko bo pol roku :(

Gość blackberry91
Trzymam za was kciuki napewno się uda ;))

Gość nie ma zleeeee
Leal Price-Charlston 21 spokojnie masz dopiero 21 lat zdarzysz pol roku to jest jeszcze nic ja mam 30 lat a od 4 lat sie staram obecnie lecze w klinice i moze mi pomóc tylko IUI wiec glowa do góry

Gość mamawojtkadadj
mój jest starszy o 7 lat. A ile jesteście razem?

sluchajcie mlode dziewczyny....nie przejmujcie sie takimi wypowiedziami,ktore padaja z ust kobiet,ktore podobno sa matkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!skoro na forum uzywaja takich slow to zapewne robia to tez na codzien i naprawde zal mi tych dzieci,ze maja takie patologiczne matki...pewnie wyniosly to tez z wlasnych domow! bo jak kazdy powszechnie wie...przemoc rodzi przemoc...

ja będę rodzić za miesiąc w wieku 28 (rocznikowo) lat pierwsze dziecko ale szlag mnie trafia jak się starsze dziewczyny wypowiadają że 18-stka i w ciąży to jakaś masakra jest głupie baby już zapomniały jak mając 15 dawały one poprostu miały to szzęście że nie wpadły i wielce się mądrzą. Ja również mogłabym wpaśc dużo dużo wcześniej ale się udał nie wpaść tylko zaplanować inne dziewczyny mają inne losy ale to nie znaczy że sa złe bo te co mają po 28 lat też dawały za młodu

Gość ja mam małego synka
Ja już jestem mamą. mogę też dołączyć do tematu?:) mam 20 lat i 4 miesięcznego synka:)