Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zag艂upia

I co mam teraz zrobi膰? :(

Polecane posty

Go艣膰 zag艂upia

Nie daje rady na studiach. Pierwszy semestr jako艣 dawa艂am rad臋. Teraz jest o wiele gorzej. Nie daje rady z 2 przedmiot贸w, z fizyki i chemii. Chyba chc臋 zrezygnowa膰, ale po pierwsze nie wiem co mia艂abym teraz robi膰, po drugie rodzice by si臋 chyba w艣ciekli. :( Mam plan chodzi膰 na zajecia do ko艅ca roku akademickiego (oprocz tych 2 przedmiot贸w) a potem w czerwcu zrezygnowa膰. Ju偶 teraz wiem, 偶e nie poradz臋 sobie :( Mam te przedmioty (cwiczenia po 3 godziny) w jednym dniu. Co tydzie艅 z tych dw贸ch przedmiot贸w jest wej艣ci贸wka albo ko艂o, albo odpytka do tego 膰wiczenia praktyczne i robienie sprawozda艅. Za du偶o jak na jeden dzie艅 jak dla mnie... wyka艅czam si臋 ju偶 :( co robi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zag艂upia
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyna w czarczafie
znajdujesz najlepszego z przedmiotu w swojej grupie i proponujesz mu udzielanie ci odp艂atnych korepetycji w wersji hard czyli po ka偶dych zaj臋ciach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sam nie daj臋 rady z
prawie wszystkich przedmiot贸w, dlatego mam korepetytora :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zag艂upia
niestety u nas w takiej sytuacji jak ja jest wi臋kszo艣膰 grupy :( inni z ledwo艣ci膮 zaliczaj膮 i to fuksem ledwo na 3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zag艂upia
nie mam kasy na korki

Udost臋pnij ten post

ja sam nie daj臋 rady z jednego do wszystkich przedmiot贸w? Klucz do wszystkiego nazywa si臋 wytrych :D

Udost臋pnij ten post

nie mam kasy na korki to po偶ycz od babci :P albo chcesz zaliczy膰 albo olej temat i id藕 na solarium :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hihiehhh
A co studiujesz? Ja by艂am na biologii i te偶 mia艂am problem z chemi膮 zw艂aszcza organiczn膮 i fizyk膮. Wiecznie nie zaliczone wej艣ci贸wki i ko艂a, ale zapar艂am si臋 i jako艣 to przebrn臋艂am w ko艅cu te przedmioty nie s膮 przez ca艂e studia. Nie 艂am si臋 jako艣 to przetrwasz a szkoda przerywa膰 studia z powodu dw贸ch przedmiot贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by膰 mo偶e z UPC ale mo偶e by膰
nie badz durna! tez kiedys mialam chemie z ktorej jestem glupia jak but a nie byl to glowny przedmiot, plakalam przed zajeciami, na zajeciach, ze nie rozumiem, ale chodzilam i naprawde sie staralam, pracowalam, prowadzilam sumiennie zeszyty cwiczen i babka widzac ze pracuje, i wiedzac ze tak naprawde ta cheia nie ma wiekszego znaczenia, dala mi chyba z litosci zaliczenie :O co innego jak sa to podstawowe na twoim kierunku przedmioty, to sobie daruj w ogole ten kierunek, ale jak taka zapchajdziura czy cos to 艂a藕

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hihiehhh
Czyli nie masz co si臋 przejmowa膰 je艣li wi臋kszo艣膰 grupy ma ten sam problem. To samo by艂o u mnie a na koniec tylko jedna osoba z roku obla艂a ale tylko dlatego, 偶e przesta艂a si臋 pojawia膰 na zaj臋ciach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zag艂upia
w艂a艣nie to jest chemia organiczna i fizyka :( w tym tygodniu mam ostatnia szans臋 z chemii... jest kolokwium, na kt贸re nic nie umiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uufffuh
olej to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zag艂upia
nie dam rady sie nauczyc na te kolokwium :( poza tym do 2 ostatnich uczy艂am sie ca艂ymi dniami i nie zaliczy艂am, wiec mi sie odechciewa juz wszytskiego

Udost臋pnij ten post