Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagłupia

I co mam teraz zrobić? :(

Polecane posty

Gość zagłupia

Nie daje rady na studiach. Pierwszy semestr jakoś dawałam radę. Teraz jest o wiele gorzej. Nie daje rady z 2 przedmiotów, z fizyki i chemii. Chyba chcę zrezygnować, ale po pierwsze nie wiem co miałabym teraz robić, po drugie rodzice by się chyba wściekli. :( Mam plan chodzić na zajecia do końca roku akademickiego (oprocz tych 2 przedmiotów) a potem w czerwcu zrezygnować. Już teraz wiem, że nie poradzę sobie :( Mam te przedmioty (cwiczenia po 3 godziny) w jednym dniu. Co tydzień z tych dwóch przedmiotów jest wejściówka albo koło, albo odpytka do tego ćwiczenia praktyczne i robienie sprawozdań. Za dużo jak na jeden dzień jak dla mnie... wykańczam się już :( co robić?

Gość zagłupia
up

Gość dziewczyna w czarczafie
znajdujesz najlepszego z przedmiotu w swojej grupie i proponujesz mu udzielanie ci odpłatnych korepetycji w wersji hard czyli po każdych zajęciach

Gość ja sam nie daję rady z
prawie wszystkich przedmiotów, dlatego mam korepetytora :classic_cool:

Gość zagłupia
niestety u nas w takiej sytuacji jak ja jest większość grupy :( inni z ledwością zaliczają i to fuksem ledwo na 3

Gość zagłupia
nie mam kasy na korki

ja sam nie daję rady z jednego do wszystkich przedmiotów? Klucz do wszystkiego nazywa się wytrych :D

nie mam kasy na korki to pożycz od babci :P albo chcesz zaliczyć albo olej temat i idź na solarium :classic_cool:

Gość hihiehhh
A co studiujesz? Ja byłam na biologii i też miałam problem z chemią zwłaszcza organiczną i fizyką. Wiecznie nie zaliczone wejściówki i koła, ale zaparłam się i jakoś to przebrnęłam w końcu te przedmioty nie są przez całe studia. Nie łam się jakoś to przetrwasz a szkoda przerywać studia z powodu dwóch przedmiotów.

Gość być może z UPC ale może być
nie badz durna! tez kiedys mialam chemie z ktorej jestem glupia jak but a nie byl to glowny przedmiot, plakalam przed zajeciami, na zajeciach, ze nie rozumiem, ale chodzilam i naprawde sie staralam, pracowalam, prowadzilam sumiennie zeszyty cwiczen i babka widzac ze pracuje, i wiedzac ze tak naprawde ta cheia nie ma wiekszego znaczenia, dala mi chyba z litosci zaliczenie :O co innego jak sa to podstawowe na twoim kierunku przedmioty, to sobie daruj w ogole ten kierunek, ale jak taka zapchajdziura czy cos to łaź

Gość hihiehhh
Czyli nie masz co się przejmować jeśli większość grupy ma ten sam problem. To samo było u mnie a na koniec tylko jedna osoba z roku oblała ale tylko dlatego, że przestała się pojawiać na zajęciach.

Gość zagłupia
właśnie to jest chemia organiczna i fizyka :( w tym tygodniu mam ostatnia szansę z chemii... jest kolokwium, na które nic nie umiem

Gość uufffuh
olej to

Gość zagłupia
nie dam rady sie nauczyc na te kolokwium :( poza tym do 2 ostatnich uczyłam sie całymi dniami i nie zaliczyłam, wiec mi sie odechciewa juz wszytskiego