Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i boje sie jezdzic

mam prawko od 3 tygodni

Polecane posty

Kupiłam samochód ale boję się nim jeszcze sama jezdzć, jak jezdziłam to z facetem a teraz on mnie prosi żebym przyjechała po niego miejscowość dalej (jaieś 8km) i ja sie boję :o On jedzie swoim samochodem tam bo go sprzedaje i nie będzie miał jak wrócić ale kurde na samą myśl, żebym sama musiała jechać mam stracha. Co byście zrobili? jechali czy niech kogoś innego sobie szuka?

jedź :) każdy pierwszy raz za kierownicą jest straszny . ale kiedyś musi następić i lepiej żeby stało się to w sytuacji stosunkowo malo stresującej niż kiedy np . będziesz musiała gdzieś pojechać . Masz jeździć w mieście ?

tak, w mieście. Właśnie chciałam pojezdzić najpierw z kimś, żeby wyczuć samochód i nauczyć się a dopiero później sama. Nie jeżdżę tym samochodem codziennie, może 5 razy nim jechałam ale tyle co do miasta i z powrotem

spróbuj sama :) wiem ,zę to stresujace , ale naprawdę nie ma innego sposobu :) moze najpierw pojedź sobie gdiześ w miasto w godzinach najmnijszego ruchu ? tak dla podbudowania pewności ?:) ale nie odkładaj , bo im dłużej będizesz to robiła tym strach bedize większy i tym bardizej bedize ci trudno :)