Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkr

Co o mnie myślicie ? Wstawiam zdjęcia modelek na portale mówiąc ze to jestem JA

Polecane posty

Gość kkkkkkkkr

np na sympatie, ohh jakie mam wtedy powodzenie

Gość jfdsg
Mega niskie musisz mieć poczcie własnej wartości 🖐️

Gość kkkkkkkkr
racja, moje poczucie wlasnej wartosci = 0 najczesciej sie nie spotykam z poznanymi osobami, wiecie ze kilku facetów juz sie we mnie zakochało przez gg ? Z jednym rozmawialam przez 2 lata codziennie !! Gdyby znali prawde, potrafie oczarowac ''internetowo'' a naprawde jestem malo atrakcyjna, lekko ponizej przeciętnej.

Gość to nc noweg o
nic nowego ,moja kolezanka od dawna tak robi z roznymi rezultatami... jej sie wydaje ,ze jest podobna do osby na fotkach (tez modelka) , faceci reagowali roznie. Niektorzy nie chcieli gadac i odchodzili ,z innymi byla randka, nastepnego spotkania juz nie, z jednym była dluzej. Nadal jest sama, była na ponad 100 spotkaniach w ciagu 3 lat a to o czyms swiadczy. Marnuj zycie dalej na glupotach 🖐️

dziewczyno, zacznij zyc bo ci zycie ucieknie. znajdz zwyklego chlopa, ale kochajacego. ktory cie wezmie taka jaka jestes, szkoda czau na te twoje zabawy bezsensowne., to takie zycie wyobrazeniami, zwykla iluzja, ktora cie nie uszczesliwi a wrecz przeciwnie.

Gość 111115555
Kiedy miałam lat 15 nie wiedziałam co to świat. On mnie ściskał i całował, a ja mu nie chciałam dać. O daj daj daj. O dupy daj Kiedy miałam lat 20 to dawałam raz po raz, bo już mnie tak nie bolało jak dawałam pierwszy raz. O daj daj daj... Kiedy miałam lat 50 nie dawałam wcale już, bo któż by się tak zlitował w moją starą pizzzzdee pruć O daj daj daj...