Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekon

Zerwać z tą dziewczyną ?

Polecane posty

Gość Czekon

Jestem z pewną dziewczyną ponad dwa miesiące, przez ostatni tydzień pisałem do niej codziennie, kilka razy pytałem czy ma czas na spotkanie, a ona ciągle mówiła ze jest zajęta. W piatek sie sie wogóle do mnie nie odezwała, a w sobote tylko mi napisała że spotyka sie ze swoją dobrą koleżanką. Wieczorem wybrałem sie do klubu na piwo. Wchodze tam i widze ze ona tam jest. Z tą swoją koleżanką i trójką jakiś facetów siedzą sobie razem i popijają browara...Byłem wściekły i zaskoczony że dla mnie nie miała czasu przez cały tydzień a dla znajmoych już tak...Kiedy ona mnie zobaczyła odrazu podeszła do mnie i zaczęła sie tłumaczyć skąd sie tam wzięła, była wystraszona i zdziwiona że tam jestem, ja już nic nie mówiłem. Ona ciagle całowała mnie i łapała za ręke... Powiedziałem że nie wiem co mam myśleć...wyszedłem stamtąd. W tym tygodniu ciągle do mnie pisze, teraz ona ciagle pyta o spotkania ze mną... Widzieliśmy sie dwa razy...nie wiem czy jest sens z nią dalej być i jej wierzyć

Gość zertylusde
no w chooja cie zrobila, powinienes ja troche teraz olac,zastanow sie czy z nia chcesz byc czy nie,normalnie na poczatku zwiazku to odkleic sie od siebie nie mozna,dziwne jej zachowanie

Gość magda126
Zadaj sobie podstawowe pytanie czy będziesz w stanie jej znowu zaufać kiedy będzie mówiła że idzie do koleżanki itp. Z doświadczenia Ci powiem że pierwsze 6miesięcy w związku to jest patrzenie sobie oczy miłosne liściki i euforia. Skoro ona po 2 miesiącach zrobiła taką akcję co zrobi po 2 latach? Nikt Ci nie powie czy masz zerwać czy nie bo to twoje życie i twoja decyzja. Jeśli ją kochasz wybaczasz i umiesz zaufać to zostań jeśli nie to nie ma sensu się męczyć bo związek bez zaufania nie ma szans na przetrwanie. Wiem to z własnego doświadczenia.

Gość ghghghghh
zerwać? hehe! ona cię już rzuciła. albo nawet lepiej- nigdy nie byliście razem.

Gość kalvasyfit
spotkaj sie z nia, przerznij ja ostro a potem powiedz ze to byl juz ostatni stosuneczek bo wiecej sie nie spotkacie

Gość Czekon
ciezko min zerwac bo tak robi loda , ze az wyje z rozkoszy