Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona_ola

Spotkałam EKSHIBICJONISTĘ!!!!:(

Polecane posty

Gość gelareqa
Dziwne jak zobaczy fujare na ulicy to oburzenie i obrzydzenie. Zobaczy jak facet bawi sie malym to zaraz obrzydzenie strach bleee niesmaczne. Ale przychodzi taki czas ze panna poznaje goscia idzie z nim na randke i tak robi wszystko. Patrzy mu sie na huja bierze do reki tarmosi mu lub robia recznie. I nagle ta meska zabawka jest fajna i mila i taka cacy. Wiec skad takie obrzydzenie jak macie widok na ulicy. Zreszta ekshibicjonisci nie sa grozni. On zadowoli sie tylko tym ze pokaze ze kobietka zobaczy. Bo prawda jest taka ze ktos kto chce zrobic krzywde to nie wyjmuje fujary i nie pokazuje. Jak kto chce zrobic krzywde robi ja bez zapowiedzi . Od razu. A jak kogos kreci ekshibicjonizm pokazywanie to tylko pokazuje i konczy zawsze recznie na osobnosci sam jak ktos zobaczy. Ekshibicjonisci nie sa grozni

Gość a ja widzialam
A ja widzialam facetom fujary. Czesto jak sikaja na widoku wyjmuja bez ceregieli i sikaja i wtedy jest okazja popatrzec na ich meskosci. To takze forma ekshibicjonizmu. Ale sa tez tacy co tylko pokazuja jak im stoi. Albo sa tacy co pokazuja masturbacje reczna robotke meska. Jak sie jest obojetnym i udaje sie ze sie nie widzi na ogol nie patrzy i nie zwraca uwagi czy wzroku w kierunku ekshibicjonisty wtedy rezygnuje z takiej praktyki i z czasem przestaje przychodzic czy tak robic. I nigdy mi nie zrobil krzywdy a mialam 4 przypadki w roznym czasie i miejscu. Naprawde postawcie na obojetnosc i pewnosc siebie. Wymincie i po problemie

Gość Olcia sweet
Ja też z Gdańska i też niedao spotkałam ekshibicjoniste tyle że podczas przechadzki przez las. Bleeee

Gość gość
Masakra. Oczom nie wierze. Ja tez z Gdańska! I tez spotkalam w ostatnim czasie ekshibicjoniste. Jestem z Gdańska Kielpina Gornego-obok Auchan. Poszlam biegać i nagle uslyszalam sapanie. Odwrocilam sie a ten facet sie we mnie wgapiam i masturbowal. Ucieklam cala przerażona. Do tej pory mam traumę:( Boże moze to ten sam

Gość gość
Ogólnie tacy ludzie nie sa szkodliwi dopóki nie robią tego przy dzieciach. Jest dla nich mega podniecające, jeśli ktos patrzy. Pewnie jakbyś sie zatrzymała i chwile zawiesiła wzrok doszedłby w kilka sekund. Sam jestem facetem i wiem jak to podnieca, ale nie bede z tego powodu biegać z gołym pindolem po mieście. Można sie na spokojnie umówić z kimś, kto takim widokiem bedzie zainteresowany, nic na sile. A na przyszłość ignorować takich lub chwile udać ze sie patrzy.

Gość Antek III RP
Jak nie byl obrzezany to napewno byl GOI

Gość gość
na stogach na wydmach tam kiklu cąły czas krąży i szukają okazji zeby pokaż kobiecie ostatnio jak sie opalałam na wydmach to podszedł do mnie i zapytał czy moze na mnie popatzreć i sie onanizować powiedziałam z enie a on do mnie przepraszam najmocniej i odszedł

Gość gość
Moze nie tak smieszny temacik jak toaletowe wpadki ale tez ryj sie usmiecha :D "kielbaska" dobre :D

Gość gość jaKICH MAŁÓ
ja lubię pokazywać paniom swojego sterczącego penisa. Raz jak byłem na rybach na leśnej rzece, a miałem wtedy z 23 lata spotkałem tam panią około 50 lat, która zbierała jagody. Poszedłem dalej ale kiedy wracałem jeszcze tam była. Podszedłem do niej, powiedziałem żeby się nie bała i że chcę żeby na mnie popatrzyła. ściągnąłem spodnie i majtki i zacząłem sobie walić. Nic nie powiedziała, dalej zbierała jagody i od czasu do czasu zerkała. Stanął mi już porządnie , a mam dużego - około 22cm. W końcu powiedziała . Zbliżyłem się do niej a ona powiedziała . Po chwili jej ręka powędrowała w moim kierunku i poczułem jak gładzi moje jajka. Potem jej druga ręka odtrąciła moją walącą konia. Pojechała mnie na dwie ręce. Doszedłem szybko i byłem bardzo dumny z wielkości wytrysku. poruszała mi jeszcze trochę skórą po spuście i powiedziała.. Oczywiście następnego dnia byłem tak z gumkami. Powiem tylko że przydały się trzy sztuki. Jak do tej pory nie spotkałem już takiej kobiety, które tak świetnie zajmowała się k*****m. Umówiliśmy się jeszcze raz po tygodniu w tym samym miejscu - ale nie przyszła. Nie było wtedy telefonii komórkowej, zamierzchłe to były czasy

Gość natalia2000
na stogach na wydmach i w lasku j na plaży zawsze sie kręcą i pokazują kiedyś opalałąm sie na wydmach podszeł do mnie i zapytał czy mógłby na mnie popatrzeć i zwalić konia he he

Gość ewcia 2000
Natalia 2000 a młody czy stary bo też to miałam

Gość KRZYSZTOFgość
Raz szedłem koło baraków w których były biura . To było wieczoremi było ciemno . W jednym z pokoi zauważyłem cztery młode kobiety . Opuściłem spodnie i bieliżnę do kolan , poczekałem , aż mi napęcznieje i zapukałem w okno . Jedna z kobiet podeszła do okna odsłoniła firankę i mnie zobaczyła . żaczęła wołać koleżanki więc nie odszedłem . łuższy czas oglądały mnie i dyskutowały . Gdy zacząłem podciągać spodnie zaczęły wołać bym poczekał to zawołają inne koleżanki . Przyszły jeszcze trzy i jedna zaczęła się mocno przepychać do przodu . Gdy mnie zobaczyła i dobrze się przyjrzała powiedziała do koleżanek " I to ma mi wejść " . Wtedy dziewczyny poprosiły , żebym podszedł do samego okna i przytkną go do szyby . Gdy tak zrobiłem to prosiły jeszcze żebym stanął bokiemi podniusł go , żeby mogły zobaczyć jądra . Zrobiłem co chciały , ale podniecenie już mi przeszło , więć się ubrałem i zacząłem odchodzić . tedy one wybiegły przed barak i zaczęły mnie wołać , ale ja poszedłem do domu . Drugi raz szedłem za młodą kobietą i gdy weszła do klatki schodowej odczekałem chwilę odczekałem moment wsunąłem go między drzwi i zawołałem . Halo . Ona obruciła się i powiedziała " Nie ma się czym chwalić . Widziałam większe " Powiedziałem wtedy , aby poczekała bo mi jeszcze nie stanął . Ona wtedy cofnęła się w moją stronę . Poruszyłem kilk razy skórą i wtedy mi stanął . Ona chwilę postała i popatrzyła i wtedy powiedziała " Warto było poczekać . Zgadza się , że często kobiety są przestraszone i może zniesmaczone , ale często też obiawiają zainteresowanie . Miałem wiele takich przypadków i mogę ich więcej opisać .

Gość goscghost
Krzysztof gość pozazdrościć sytuacji ale zgadzam się z tym że kobiety też są ciekawe ale hm na twoim miejscu bym został z tymi kobietkami

Gość Natalia 2000
do Ewcia 2000 facet miał około 40 lat ale grzeczny jkak powiedziałam ze bedzie przeszkadzłąo to przeprosił i odszeł

Gość Garry 200
Ja sobie spaceruje ipokaxuje w Kryspinowie.Na plaży nudystów