Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniiiika

Czy ktoś ma chodzik po swoim dziecku do sprzedania?

Polecane posty

Witam! Mam pytanie, czy któraś z mam ma może do sprzedania chodzik? Najlepiej ktoś z okolic Krakowa. Chodzik chcą kupić rodzice 8 miesięcznego Kuby z Woli Batorskiej. Więcej informacji i dane kontaktowe można znaleźć na blogu jaki dla nich prowadzę wspierając ich w walce z chorobą nowotworową syna. www.pomocdlakubusia.bloog.pl

Gość luminACJA SWIATLA
ja pierdole, nikt normalny nie wsadza dziecka do chodzika tępa strzało! poczytaj troche o szkodliwosci takiego szajsu na kregosłup i stawy dziecka!!!! głupie matki nie czytaja nic a potem sie dziwia, ze maja pokoslawione bachory!

To jest prośba rodziców, którą przekazuję. Proszę bez takich uprzejmości, dziękuję bardzo.

Gość mamuskkkka
JA jestem z Bochni moge odsprzedac chodzik za 50 zł mozna przyjechac i zobaczyc ;) W pełni sprawny

Gość Szału nie robią
luminACJA SWIATLA - i po co te wyzwiska. Ja miałam chodzik jak byłam mala i mój brat też. Nie musimy odwiedzać ortopedy. Kręgopsłupy mamy proste, stawy zdrowe. Wszystko jest dla ludzi, chodziki również. Kiedy używa się tego z rozsądkiem to nie szkodzi, 2 x po 15 minut zabawy w chodziku nie zrobi z dziecka kaleki. Znam takie mamuśki, które wsadzają dzieci do chodzika na całe dnie, żeby mieć świety spokój - w taki przypadku to co innego.

wiedzialam ze dziecko bedzie mialo jakies 7-8 mcy haha luminACJA SWIATLA ZA OSTRO ALE ZGADZAM SIĘ MĄDRA KOBIETO :D do chodzikow wpychaja tez te mamusie ktore czasu dla dziecka nie maja

Saleminka, wczytaj się w temat o chłopcu dla którego miałby byc ten chodzik a dowiesz się że ma 9 miesięcy i że mama akurat poświęca mu 100% czasu nie oceniaj jak nie znasz wszystkich faktów, bo kiedyś może to do Ciebie wrócić w niezbyt dobry sposób