Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twoja Fanaberia

Podoba wam się Kuba Wojewódzki?

Polecane posty

Gość oficjalna
Taaaaaaaaaaaaak, bardzo mnie kręci jego inteligencja i poczucie humoru, mimo, że mam 20 lat:D

Gość acordeon
tak ale ja nie o urodzie tylko całokształcie

Gość FuckIsNotACrime69
A co w nim takiego zajebistego? To że robi z siebie pajaca jakich mało ?:P

Gość hmmmmm a może?
kuba mi się nie podoba ale Twoja figura na foci tak ;-)

Gość ;lk;lkk
moj ex jest kopia wojewodzkiego z tym ze jest mega ciachem w porownaniu z wojewodzkim

Gość FuckIsNotACrime69
Nie rozumiem czasem kobiet,nie mam na myśli tego że facet ma być nie inteligenty,chodzi mi bardziej o fakt że mógł by wyglądać bardziej męsko a nie jak cnotek nie wydymek :)

Gość FuckIsNotACrime69
widzę że gustujesz w karłach :P

Kubuś jest super, niegłupi, zabawny :P Czasami go słucham na Esce Rock ;) tylko, że lubi laski do 19 r. ż. :P tak czytałam :)

Gość FuckIsNotACrime69
ale mam polewkę z tego tematu,wystarczy poczytać wypowiedzi o od razu wiadomo jaki tok myślenia mają kobiety :)

Gość hmmmmm a może?
gdyby nie był wylansowany to by na niego żadna nie spojrzała zwłaszcza jakby się rozebrał :-P

Gość pająkowa
mnie obrzydza..

Gość inanotherlife..
kiedyś tak, imponował mi, ale teraz uważam, że jest pospolitym karierowiczem bez klasy :P

Gość hmmmmm a może?
inteligencja jego jest wykreowana podobnie jak dody poprzez media i pewną poprawnością z której nic dobrego dla ogółu nie wynika

Wez nie porównuj tej pustej debilki :O do Kuby.Kuba jak się wygłupia to się wygłupia,ale od inteligentnych wypowiedzi też nie stroni.

Gość vncvnvjnvdjndjdn
kuba tylko na kase leci

Gość nasturrrcja
wg. mnie jest całkiem pociągający (mówie to jako małolata). Tz. na pewno nie jest klasycznym przystojniakiem, ale ma w sobie coś, owszem jest często chamski, wali różne teksty, często głupie, ale jest mimo wszystko inteligentny. Dla mnie niestety za stary, ja nadal siedemnastka (;P) ale kręcą mnie tacy mężczyźni, nie powiem. A Czesio jest słodki, zupełne przeciwieństwo Wojewódzkiego, ale baaardzo sympatyczny, aż chciałoby sie z ni umówić. poza tym ja własnie jestem zwolenniczką tego, ze facet nie musi być piękny, nie zwracam szczególnej uwagi na urodę. Musi być szarmancki, mieć klasę, inteligencję i coś ciekawszego do powiedzenia poza "ruchałbym". ;/

Gość dobiję do celu
Widzę, że jestem jedyna w tym gronie, która się rozpływa, patrząc na niego :D Kuba Wojewódzki może nie ma wyglądu Johnny'ego Deppa, ale jest idealnym przykładem tego, że inteligencja potrafi zrobić ze zwykłego faceta NIESAMOWICIE POCIĄGAJĄCEGO MĘŻCZYZNĘ, a wtedy od razu wydaje się przystojniejszy. Kręci mnie strasznie. Jednym słowem - brałabym :D